nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #255 -: Ноември 13, 2010, 14:56:06 » |
Нагоре
|
може ли да попитам,когато ми е изтекъл един месец от публикациа на обява,как става да се препубликува?
Влизаш в обявата -> Опции-> Редактирай обява ->ВНИМАНИЕ - За Автоматично препубликуване!( отбелязваш го с човка) ->Потвърди промените Много благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #256 -: Ноември 13, 2010, 15:07:57 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам и аз нещо: При писане на лични съобщения само двамата потребители ли четат или админ.,модер? Питам,защото много пъти се записвам в обявите първа,втора и т.н. и в един момент мамите,който са преди мен отпад и идва моя ред.Пиша на лични и ми се казва извинявам се ама преди малко една мама ми писа на лични преди теб.Също ми се е случвало да се запиша изчаквам няма други и мамата ми праща лично за адрес и така на татък аз го давам на обявата пише продадено и край нито ми беше изпратена покупката нито ми отговаря. Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #257 -: Ноември 13, 2010, 16:02:48 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам и аз нещо: При писане на лични съобщения само двамата потребители ли четат или админ.,модер? Питам,защото много пъти се записвам в обявите първа,втора и т.н. и в един момент мамите,който са преди мен отпад и идва моя ред.Пиша на лични и ми се казва извинявам се ама преди малко една мама ми писа на лични преди теб.Също ми се е случвало да се запиша изчаквам няма други и мамата ми праща лично за адрес и така на татък аз го давам на обявата пише продадено и край нито ми беше изпратена покупката нито ми отговаря. Благодаря
ЛС могат да се четат само от двамата потребители и Админ при доста сложна процедура. Модове не могат да четат чужди лични!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #258 -: Ноември 14, 2010, 19:39:25 » |
Нагоре
|
Здравейте, Не знам дали грешката е в моя телевизор, но днес на два пъти ме се случи следното: две различни потребителки се записват първи в две различни мои обяви. Съответно след кратка кореспонденция се отказват от обявата, но изчезват и записите им в обявите ми и сега няма никакви коментари в тях.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #259 -: Ноември 14, 2010, 19:52:58 » |
Нагоре
|
Поради незнайна причина те са си изтрили коментарите.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #260 -: Ноември 14, 2010, 20:15:35 » |
Нагоре
|
Поради незнайна причина те са си изтрили коментарите.
Точно казано
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #261 -: Ноември 14, 2010, 22:26:33 » |
Нагоре
|
А каква е причината да има възможност за триене на коментара, достатъчно е че може да се едитва? Извинете, ако е обсъждано преди това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #262 -: Ноември 14, 2010, 22:30:46 » |
Нагоре
|
А каква е причината да има възможност за триене на коментара, достатъчно е че може да се едитва? Извинете, ако е обсъждано преди това.
На една опция са с триенето на обяви. т.е. ако изключа триенето на коментари, ще изключа и триенето на обяви. За момента нямам решение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nadomma
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #263 -: Ноември 16, 2010, 15:05:48 » |
Нагоре
|
Имам питанка - след изтриване на съобщения има ли възможност да се възстановят, нещо като кошче?! Искам да покажа на една мама какво точно ми е писала в съобщението си, но съм го изтрила и сега се чудя къде да го намеря, ако въобще е възможно?! Мерси предварително!
|
|
|
Активен
|
Тук съм с чисти помисли и добри намерения! Усмихвам Ви се
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #264 -: Ноември 16, 2010, 19:00:47 » |
Нагоре
|
Имам питанка - след изтриване на съобщения има ли възможност да се възстановят, нещо като кошче?! Искам да покажа на една мама какво точно ми е писала в съобщението си, но съм го изтрила и сега се чудя къде да го намеря, ако въобще е възможно?! Мерси предварително! Възможно е. Само ми трябват данни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #265 -: Ноември 16, 2010, 20:10:10 » |
Нагоре
|
Да попитам-Чакам от 23.10.2010г. да ми изпратят покупката и до сега нямам нищо и не ми се отговаря и на лични и на мейл,защо не мога да поставя оценка на тази потребителка?За мен има сделка,а за вас?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #266 -: Ноември 16, 2010, 20:20:40 » |
Нагоре
|
Да попитам-Чакам от 23.10.2010г. да ми изпратят покупката и до сега нямам нищо и не ми се отговаря и на лични и на мейл,защо не мога да поставя оценка на тази потребителка?За мен има сделка,а за вас?
Може ! Сложи отрицателна, а после можеш да я промениш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #267 -: Ноември 18, 2010, 20:28:45 » |
Нагоре
|
Сайта започна да ми се бави ,само при мен ли е така?Защо?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #268 -: Ноември 19, 2010, 16:03:45 » |
Нагоре
|
Имам питанка - след изтриване на съобщения има ли възможност да се възстановят, нещо като кошче?! Искам да покажа на една мама какво точно ми е писала в съобщението си, но съм го изтрила и сега се чудя къде да го намеря, ако въобще е възможно?! Мерси предварително! Възможно е. Само ми трябват данни! На два пъти ми се случвало да изтрия съобщение, което не съм върнала в отговор с цитат и после да ми трябва. Малко неудобно ми е търсенето в личния имейл, но за мен все пак и това е вариант за потвърждаване на думите на съответния потребител.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #269 -: Ноември 19, 2010, 19:08:49 » |
Нагоре
|
Един въпрос и от мен - защо не работи 8-мата по ред емотиконка? Уж трябва да е roll eyes, а излиза усмивка с две точки отпред... : Някой ще ми каже ли?
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
|