mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #300 -: Ноември 26, 2010, 21:55:13 » |
Нагоре
|
o, благодаря оправи се при мен също. Благодаря
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #301 -: Ноември 26, 2010, 23:40:45 » |
Нагоре
|
много се извинявам , ама имам същия проблем-изписва ми 1 непрочетено, а съм ги прочела
изпрати си ЛС сам на себеси и ще се оправи Искам само да ви информирам , че проблема според мен стана когато получих онова писмо от единия модератор , в което пишеше че е пратено до всички. Защото до сега си играх да нацъкам всичките съобщения едно по едно да не би някое да е останало неотворено както казахте, но не - наистина се оправи чак когато си самоизпратих ЛС. Може би при всички ще е така след онова писмо
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #302 -: Ноември 26, 2010, 23:48:52 » |
Нагоре
|
много се извинявам , ама имам същия проблем-изписва ми 1 непрочетено, а съм ги прочела
изпрати си ЛС сам на себеси и ще се оправи Искам само да ви информирам , че проблема според мен стана когато получих онова писмо от единия модератор , в което пишеше че е пратено до всички. Защото до сега си играх да нацъкам всичките съобщения едно по едно да не би някое да е останало неотворено както казахте, но не - наистина се оправи чак когато си самоизпратих ЛС. Може би при всички ще е така след онова писмо Точно така стана и при мен.
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #303 -: Ноември 28, 2010, 13:49:59 » |
Нагоре
|
Как може да промениш оценката или да допълниш нещо?Мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #304 -: Ноември 28, 2010, 13:56:08 » |
Нагоре
|
Как може да промениш оценката или да допълниш нещо?Мерси По същия начин както си го оценила.Отваряш за да го оцениш и там ще си видиш в прозореца твоето което си писала и можеш да допълваш каквото си искаш
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #305 -: Ноември 28, 2010, 13:56:26 » |
Нагоре
|
По същия начин както я публикуваш. Ако решиш да промениш на неутрална или отрицателна, просто кликваш върху него. След това изтриваш това, което си писала като текст и го пишеш отново или само го допълваш. Редактираната оценка излиза като последна по ред и това е след всяко редактиране. Упс, виждам, че Скоки вече те е информирала
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #306 -: Ноември 28, 2010, 13:57:06 » |
Нагоре
|
Как може да промениш оценката или да допълниш нещо?Мерси По същия начин както си го оценила.Отваряш за да го оцениш и там ще си видиш в прозореца твоето което си писала и можеш да допълваш каквото си искаш ОК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #307 -: Ноември 28, 2010, 14:02:39 » |
Нагоре
|
Акак се добавят картинките в оценките?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #308 -: Ноември 28, 2010, 14:06:33 » |
Нагоре
|
Акак се добавят картинките в оценките? A tova i az iskam da go razbera
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #309 -: Ноември 28, 2010, 14:09:55 » |
Нагоре
|
Цитат на: velkova_1914 в Днес в 14:02:39 Акак се добавят картинките в оценките? Huh? A tova i az iskam da go razbera Tongue http://smajliki.ru/smilies-13.htmlЦъкате върху картинката;отдолу под нея се изписва BBCode;копирате го и го поставяте в полето с оценка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #310 -: Ноември 28, 2010, 14:14:50 » |
Нагоре
|
Цитат на: velkova_1914 в Днес в 14:02:39 Акак се добавят картинките в оценките? Huh? A tova i az iskam da go razbera Tongue http://smajliki.ru/smilies-13.htmlЦъкате върху картинката;отдолу под нея се изписва BBCode;копирате го и го поставяте в полето с оценка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #311 -: Ноември 28, 2010, 14:19:57 » |
Нагоре
|
За теб винаги!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #312 -: Ноември 28, 2010, 14:51:47 » |
Нагоре
|
За теб винаги! и за теб винаги
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #313 -: Ноември 28, 2010, 18:42:39 » |
Нагоре
|
Здравейте на всички от скоро се добавих към колектива на бг домакиня имам следния проблем ако някой се запише в обявата ми но нямам на лс как да се свържа с него за личен отговор освен да добавя коментар по обявата много ще съм благодарна на всички за помоща Ивторо днес мама е писала директно на лс с искане да вземе ботушки а в това време или по късно катож време 2 мами ме питат за тях като нямам лс от тях Редно или поне мое мнение е че с предимство е писалият на лс и дал адрес нали така но ако понякаква причина се откаже ще говоря със следващите често се записват за спорта или много въпроси задават което няма лошо но без лс няма адрес или друго само ще си отговаряме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #314 -: Ноември 28, 2010, 19:12:31 » |
Нагоре
|
Здравейте на всички от скоро се добавих към колектива на бг домакиня имам следния проблем ако някой се запише в обявата ми но нямам на лс как да се свържа с него за личен отговор освен да добавя коментар по обявата много ще съм благодарна на всички за помоща Ивторо днес мама е писала директно на лс с искане да вземе ботушки а в това време или по късно катож време 2 мами ме питат за тях като нямам лс от тях Редно или поне мое мнение е че с предимство е писалият на лс и дал адрес нали така но ако понякаква причина се откаже ще говоря със следващите често се записват за спорта или много въпроси задават което няма лошо но без лс няма адрес или друго само ще си отговаряме Като погледнеш коментара на записалия се под него в ляво с малки букви пише profile цъкаш на него и вече ще видиш под профила му "Изпрати лично съобщение" А това за реда на записалите се в обявата по принцип си го решаваш ти но в този случай дето описваш го пращаш на този дето ти е писал на ЛС и дал адрес а в обявата пишеш коментар ,че вече са за човек писал ти преди тях
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|