denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Ноември 28, 2010, 19:36:28 » |
Нагоре
|
мерси много си бърза с отговора ще погледна за това профаил май не видях но пак ще видя иа за другото така и направих писах коментар че има интерес на лс то с адрес така че само ако се откаже по някакви причини ще говорим отново но ме притеснява тази разсеяност ако аз имам интерес винаги пиша и на лс но всеки си знае ако са като мен с две деца компютъра не го спирам и когато имам минута сядам да пиша благодаря отново
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #316 -: Ноември 28, 2010, 21:20:02 » |
Нагоре
|
ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО ОПИСА ДА ТЪРСЯ -ПОД ЗАПИСАЛИЯТ СЕ В ЛЯВО ПРОФАИЛ ГО НЯМАМ НЯМА БЕ НЕЗНАМ А ДА НЕ БИ ДА ИМАШ В ПРЕДВИД ПОД ПРОФИЛ САМОТО ИМЕ С ТЕЗИ ТЕРМИНИ ЩЕСЕ ГРЪМНА НЯМА КАКТО И ДА Е МН СЪМ ОТНЕСЕНА И КАТО ТРАКНА ОТКЪДЕ ДА И ПРАТЯ ЛС ИЛИ ВИДЯ ОБЯВИТЕ ПАК МНОГО БЛАГОДАРЯ
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 21:26:07 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #318 -: Ноември 28, 2010, 21:31:07 » |
Нагоре
|
Последно направени коментари
запис
от Kari Час и Дата на коментара : Нд 28 Ноември 2010 ------------------------------ SAM_0256_Large_.JPG
от каква материя са - естествена кожа, велур или?
става ли за по-пухкаво краче? стелката ортопедична ли е
от svetla72 Час и Дата на коментара : Нд 28 Ноември 2010 ------------------------------ SAM_0256_Large_.JPG
запис кажи аз ли не виждам profile
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #320 -: Ноември 29, 2010, 07:16:49 » |
Нагоре
|
незнам как се казва но съм с друг тапет или визия при мен няма час и профаил при вас има но аз като вляза има само дата името и прекъсната линия
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 07:19:36 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #321 -: Ноември 29, 2010, 07:22:29 » |
Нагоре
|
незнам как се казва но съм с друг тапет или визия при мен няма час и профаил при вас има но аз като вляза има само дата името и прекъсната линия
Интересно! Пробвайте с друг браузър. Мозила, Интернет Екплорер, Опера.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #322 -: Ноември 29, 2010, 08:04:29 » |
Нагоре
|
ами не става изтеглих google chrome не става и с explorera пак не става дори не ми го разпозна нещо от настройките на компютъра ли е не ги разбирам тези неща не ми изписва час и нямам профил
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 08:25:15 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #324 -: Ноември 30, 2010, 10:49:15 » |
Нагоре
|
шефе,искам да питам от вчера сутрин долу на екрана синичката линия,която е за превъртане на страницата ми премигва/показва се ,скрива се/ и това само във този сайт.незнам къде е проблема.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #326 -: Ноември 30, 2010, 13:23:46 » |
Нагоре
|
Не знам дали тук е мястото на моето питане,но искам да намеря няколко потребителя...Като отида да търся по потребителско име,ми изписва,че няма намерени обяви в тази категория...Моля за помощ по въпроса
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #327 -: Ноември 30, 2010, 13:29:02 » |
Нагоре
|
Здравейте, Сайтът днес е много "тежък" и трудно отварям обяви, при мен ли е проблема? Предварително благодаря за отговора.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #328 -: Ноември 30, 2010, 13:35:05 » |
Нагоре
|
Здравейте, Сайтът днес е много "тежък" и трудно отварям обяви, при мен ли е проблема? Предварително благодаря за отговора.
При мен няма забавяне, ама моя нет е толкова бавен ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #329 -: Ноември 30, 2010, 13:42:01 » |
Нагоре
|
Намерих,извинявам се за питането...
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
|
|