|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #406 -: Декември 07, 2010, 01:34:24 » |
Нагоре
|
Благодаря!Ако все пак има някакви проблеми,само ми кажете не искам да ядосвам шефчетата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #407 -: Декември 07, 2010, 11:24:10 » |
Нагоре
|
Интересно, или не съм публикували, или мнението ми е било изтрито Мен лично като потребител толкова големи подписи ме дразнят. Трудно се четат мненията и заемат много място. Вчера попаднах на една потребителка с няколко огромни снимки в подписа си - едно мнение, една страница от темата. Смятам, че трябва да има някакви допустими граници.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #408 -: Декември 07, 2010, 11:39:43 » |
Нагоре
|
Интересно, или не съм публикували, или мнението ми е било изтрито Мен лично като потребител толкова големи подписи ме дразнят. Трудно се четат мненията и заемат много място. Вчера попаднах на една потребителка с няколко огромни снимки в подписа си - едно мнение, една страница от темата. Смятам, че трябва да има някакви допустими граници. Добре миличка,ще го сменя!Аз затова и попитах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #409 -: Декември 07, 2010, 12:02:38 » |
Нагоре
|
Така май е по-добре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #410 -: Декември 07, 2010, 12:23:09 » |
Нагоре
|
Така наистина е супер, браво. ПП: Дано не е само заради мен. Аз просто изказах мнение
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #411 -: Декември 07, 2010, 12:33:53 » |
Нагоре
|
не мила,няма никакви проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #412 -: Декември 08, 2010, 09:36:27 » |
Нагоре
|
ГРЕШНА КАТЕГОРИЯ ВМЕСТО ЗА ПРОДАВАНЕ ПУСНАХ ЗА ТЪРСЕНЕ моля модераторите да я преместят или да ми кажат как се оправя подобен гаф
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #413 -: Декември 08, 2010, 09:44:05 » |
Нагоре
|
ГРЕШНА КАТЕГОРИЯ ВМЕСТО ЗА ПРОДАВАНЕ ПУСНАХ ЗА ТЪРСЕНЕ моля модераторите да я преместят или да ми кажат как се оправя подобен гаф Оправих ти го само погледни в кой размер съм ти я сложила и ако не отговаря си я смени
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
KakaDu
new user
Неактивен
Публикации: 168
|
|
« Отговор #415 -: Декември 08, 2010, 15:12:56 » |
Нагоре
|
В коя точно тема да сигнализирам за обява неотговаряща на описанието, и на всичкото отгоре с надута цена??? Потребителката има и две отрицателни оценки поради такива причини.
|
|
|
Активен
|
Моите обяви вижте тукКупувачи на две или повече от обявите ми са с абсолютно предимство! Не пазя ред повече от един ден. Пощенските са за сметка на получателя, освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам и получавам с Български пощи.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #416 -: Декември 08, 2010, 16:59:16 » |
Нагоре
|
В коя точно тема да сигнализирам за обява неотговаряща на описанието, и на всичкото отгоре с надута цена??? Потребителката има и две отрицателни оценки поради такива причини.
Ето тук: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=26.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
KakaDu
new user
Неактивен
Публикации: 168
|
|
« Отговор #418 -: Декември 08, 2010, 18:59:44 » |
Нагоре
|
Да, благодаря много! Спомням си, че я бях гледала някъде ама неможах да я открия
|
|
|
Активен
|
Моите обяви вижте тукКупувачи на две или повече от обявите ми са с абсолютно предимство! Не пазя ред повече от един ден. Пощенските са за сметка на получателя, освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам и получавам с Български пощи.
|
|
|
ivalinai
new user
Неактивен
Публикации: 8
|
|
« Отговор #419 -: Декември 08, 2010, 19:27:32 » |
Нагоре
|
Здравейте, Имах няколко обяви, а сега е само една. Другите премахнати ли са и защо? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|