Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #435 -: Декември 10, 2010, 12:49:51 » |
Нагоре
|
ок Добре де! ми къде четох, че щом няма сделка не се пишели оценки Иваче ти разбрах случая и за това пиша, защото имам две мами на които им пазех нещата близо месец и сега писаха че се отказват - което си е некорктно, защото в това време можех да продам нещата поне 10 пъти И аз искам да им сложа неутрални - това по правилата ли е? Няма сделка - няма оценка. Мисля, че е правилно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #436 -: Декември 10, 2010, 15:05:08 » |
Нагоре
|
ок Добре де! ми къде четох, че щом няма сделка не се пишели оценки Иваче ти разбрах случая и за това пиша, защото имам две мами на които им пазех нещата близо месец и сега писаха че се отказват - което си е некорктно, защото в това време можех да продам нещата поне 10 пъти И аз искам да им сложа неутрални - това по правилата ли е? Няма сделка - няма оценка. Мисля, че е правилно! Да! И аз така бях прочела някъде, но наистина е добре да се обмисли! Ще се случва всепо-често и по-често да се пазят неща и после да се отказват от тях, защото последствия не може да има Ами все пак след като сме се хванали да продаваме дрехите на децата значи не сме цъфнали и вързали - и ние за някой лев го правим за да можем да купим нещо необходимо На мен едната продажба си ми е направо провалена, защото става въпрос за яке, което обикновенно се купува октомври ноември През декември кой ще ми го вземе? Аз го пазих от средата на октомври до средата на ноември след това го пуснах отново и тя се обиди, че не я чакам, а от нея ни вест ни кост в това време - трябваше да й го пазя 2 седмици Пак го свалих от продажба и сега ми писа, че са им подарили ново! Еми това коректно ли е? ???2
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #437 -: Декември 12, 2010, 20:14:00 » |
Нагоре
|
току що ми из4езна цяла 1стр. с лс
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #438 -: Декември 12, 2010, 22:20:00 » |
Нагоре
|
току що ми из4езна цяла 1стр. с лс странно,моите са си ОК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #439 -: Декември 12, 2010, 22:38:52 » |
Нагоре
|
току що ми из4езна цяла 1стр. с лс Отишла е на банкет
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #440 -: Декември 14, 2010, 12:13:15 » |
Нагоре
|
Бихте ли ми изтрили обявата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=84396&cat=500, защото в бързината снощи съм маркирала препубликуване вместо изтриване
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #442 -: Декември 14, 2010, 12:48:44 » |
Нагоре
|
Готово Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
Публикации: 110
|
|
« Отговор #443 -: Декември 15, 2010, 08:48:11 » |
Нагоре
|
Бихте ли изтрили тази обява, моля: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=107392&cat=500 Започнах да я попълвам, но дететео натисна някакъв клавиш и я публикува в този вид. Всичките ми опити да я редактирам са напразни. Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #445 -: Декември 15, 2010, 08:55:41 » |
Нагоре
|
Благодаря, но явно проблемът да не мога да я редактирам е бил другаде. И снощи имах подобен проблем, но мислех, че е нещо моментно. Като попълня обявата и натисна Публикувай, известно време седи бяла страница, все е дно се зарежда и после ме връща на първа стъпка от публикуването на обява - там където трябва да избера "За продаване". Къде бъркам? Досега не ми се е случвало. Въобще не мога да публикувам обява.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #446 -: Декември 15, 2010, 09:05:31 » |
Нагоре
|
Благодаря, но явно проблемът да не мога да я редактирам е бил другаде. И снощи имах подобен проблем, но мислех, че е нещо моментно. Като попълня обявата и натисна Публикувай, известно време седи бяла страница, все е дно се зарежда и после ме връща на първа стъпка от публикуването на обява - там където трябва да избера "За продаване". Къде бъркам? Досега не ми се е случвало. Въобще не мога да публикувам обява.
Провери си снимките. Да са под 2 мб и над 600х600 пиксела.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #447 -: Декември 15, 2010, 09:48:22 » |
Нагоре
|
Явно проблемът е в снимките, не става и това си е, въпреки че ги намалих. Пробвах с друг артикул и обявата се публикува. Благодаря за вниманието!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #448 -: Декември 15, 2010, 10:48:51 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам не може ли при препубликуване на обява автоматично да се изтриват и старите коментари ? Мисля, че няма нужда от тях и обявата става претрупана ( мое мнение).
Благодаря и извинете, ако вече е обсъждан този въпрос.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #449 -: Декември 16, 2010, 07:47:09 » |
Нагоре
|
Имам проблем ,от сутринта шрифта само в сайта ми стана много малък..Бъпроса ми е аз ли съм направила нещо и ако е така някой ако зане как да го оправя нека пише ,че след малко трябва лупа да вземам. Благодаря
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|