Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #450 -: Декември 16, 2010, 07:48:44 » |
Нагоре
|
Имам проблем ,от сутринта шрифта само в сайта ми стана много малък..Бъпроса ми е аз ли съм направила нещо и ако е така някой ако зане как да го оправя нека пише ,че след малко трябва лупа да вземам. Благодаря
Натисни бутона Ctrl (задръж го) и натисни знака "+"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #451 -: Декември 16, 2010, 08:15:55 » |
Нагоре
|
Имам проблем ,от сутринта шрифта само в сайта ми стана много малък..Бъпроса ми е аз ли съм направила нещо и ако е така някой ако зане как да го оправя нека пише ,че след малко трябва лупа да вземам. Благодаря
Натисни бутона Ctrl (задръж го) и натисни знака "+" Благодаряяяяяя ,оправи се ..Хубав снежен ден )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #452 -: Декември 18, 2010, 16:28:10 » |
Нагоре
|
Шефе, ако искам да използвам цвят различен от тези в падащото меню - как да го направя? Опитах да сложа кода на цвета в тага, но не стана. Опитах така: [color="00AEFF"] и така: [color=00AEFF], но пак не стана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #453 -: Декември 18, 2010, 16:48:50 » |
Нагоре
|
Шефе, ако искам да използвам цвят различен от тези в падащото меню - как да го направя? Опитах да сложа кода на цвета в тага, но не стана. Опитах така: [color="00AEFF"] и така: [color=00AEFF], но пак не стана.
Мисля,че требва да стане така [color="00AEFF"] тук [/color] и да пишеш дето съм писала "тук" демек текста требва да има скоби и от двата края или шефа да каже
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #454 -: Декември 18, 2010, 17:54:59 » |
Нагоре
|
така е. Трябва да се затвори тага!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #455 -: Декември 18, 2010, 22:23:02 » |
Нагоре
|
Мисля,че требва да стане така [color="00AEFF"] тук [/color] и да пишеш дето съм писала "тук" демек текста требва да има скоби и от двата края или шефа да каже Еее, ся, обиждаш ме. Мислиш ли, че не го знам това? Ето ти го със затворен таг да видиш, че не става: [color="00AEFF"]джак спароy[/color] И въпросът не беше за тага, а затова как точно трябва да е изписан кодът на цвета, за да сработи. П.С. От 1992 г. съм по форумите и прекрасно знам, че тагът трябва да се затвори!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #456 -: Декември 19, 2010, 00:44:12 » |
Нагоре
|
[И въпросът не беше за тага, а затова как точно трябва да е изписан кодът на цвета, за да сработи.
http://info.host.bg/HL703353
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #457 -: Декември 21, 2010, 10:39:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #458 -: Декември 21, 2010, 12:45:13 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #459 -: Декември 21, 2010, 14:54:22 » |
Нагоре
|
Аааа, с диез ли билоооо...? Аз се опитвах да го пиша с BBCode - стар навик от епохата на PHPBB2 и PHPBB3 форумите. Мислех, че форумите тип vbulletin са на същия принцип.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #460 -: Декември 28, 2010, 17:01:58 » |
Нагоре
|
А аз как да напиша нещо в червено? Ще отсьствам и изках да го напиша в червено,но не става Благодаря предварително.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #461 -: Декември 28, 2010, 17:08:50 » |
Нагоре
|
А аз как да напиша нещо в червено? Ще отсьствам и изках да го напиша в червено,но не става Благодаря предварително. Къде да го напишеш? Иначе пробвай с това -слагаш скоба [color=red ] пишеш тук [ /color] и затваряш със скобата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #462 -: Декември 28, 2010, 17:20:56 » |
Нагоре
|
А аз как да напиша нещо в червено? Ще отсьствам и изках да го напиша в червено,но не става Благодаря предварително. Къде да го напишеш? Иначе пробвай с това -слагаш скоба [color=red ] пишеш тук [ /color] и затваряш със скобата Ох,не става, ама и аз сьм една индианка Скоки написала сьм го в подписа.Еми няма да е в червено, :Благодаря ти ,че ми обьрна внимание!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #463 -: Декември 28, 2010, 17:25:00 » |
Нагоре
|
А аз как да напиша нещо в червено? Ще отсьствам и изках да го напиша в червено,но не става Благодаря предварително. Къде да го напишеш? Иначе пробвай с това -слагаш скоба [color=red ] пишеш тук [ /color] и затваряш със скобата Ох,не става, ама и аз сьм една индианка Скоки написала сьм го в подписа.Еми няма да е в червено, :Благодаря ти ,че ми обьрна внимание! готово. Грешката беше, че вместо равно си написала две точки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #464 -: Декември 28, 2010, 17:29:53 » |
Нагоре
|
А аз как да напиша нещо в червено? Ще отсьствам и изках да го напиша в червено,но не става Благодаря предварително. Къде да го напишеш? Иначе пробвай с това -слагаш скоба [color=red ] пишеш тук [ /color] и затваряш със скобата Ох,не става, ама и аз сьм една индианка Скоки написала сьм го в подписа.Еми няма да е в червено, :Благодаря ти ,че ми обьрна внимание! Ееееееееее,СУПЕР червено е!Благодаря от сьрце! готово. Грешката беше, че вместо равно си написала две точки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|