{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси - Тема 2  (Прочетена 167662 пъти)
0 Членове и 24 Гости преглежда(т) тази тема.
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #465 -: Декември 29, 2010, 18:22:23 »
Раздели ТемаНагоре

Здравеите!
може ли някои да ми каже как стои въпроса с побутването на обявите 
Писането на коментар от типа намалям или вече 10лв или само 5лв и други не са ли побутване или направо побут не е ли в разрез с правилата и към кого да се обърна при наличие на нещо от гореспоменатото
искам да знам ако не е проблем ок но инъче аз като булка си чакама други си побутват обявите
Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #466 -: Декември 29, 2010, 18:29:05 »
Раздели ТемаНагоре

Здравеите!
Писането на коментар от типа намалям или вече 10лв или само 5лв и други не са ли побутване или направо побут не е ли в разрез с правилата и към кого да се обърна при наличие на нещо от гореспоменатото
искам да знам ако не е проблем ок но инъче аз като булка си чакама други си побутват обявите

Писането на коментар свързан с промяна статуса на дадена обява не се счита за нарушение. Тук ако напишеш коментар по обява тя не отива на 1 място. Тук обявите се подреждат по време на публикуване, като на всеки 30 дни от публикуването на дадена обява можеш да я препубликуваш. По този начин тя отива най-напред.
Санкционираме за безсмислени коментари от рода на усмивка или "побут" в които просто няма смисъл и само пълнят базата. Това е в общи линии. Ако има въпроси питай.
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #467 -: Декември 29, 2010, 18:36:57 »
Раздели ТемаНагоре

Здравеите!

Писането на коментар свързан с промяна статуса на дадена обява не се счита за нарушение. Тук ако напишеш коментар по обява тя не отива на 1 място. Тук обявите се подреждат по време на публикуване, като на всеки 30 дни от публикуването на дадена обява можеш да я препубликуваш. По този начин тя отива най-напред.
Санкционираме за безсмислени коментари от рода на усмивка или "побут" в които просто няма смисъл и само пълнят базата. Това е в общи линии. Ако има въпроси питай.

Пропуснах да кажа, че има автоматично препубликуване на обявите, което можете да направите през Редактиране на обявата с един клик.
Активен

denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Профил
« Отговор #468 -: Декември 29, 2010, 18:46:32 »
Раздели ТемаНагоре

WinkЯсно тоест ако намалям цената мога да направя коментар аз досега си правих само редакция на обявата.
По скоро ме притесняват потребители които си пишат направпо побут така дадената обява излиза за  кратко напредната страница и както аз обикновенно набързо сядам и първо хвърлям едно око на последните коментари и често ми допадат дрешки а ако имам повече време разглейдам всички обяви
имало е случаи въобще да не разлиствам други а все съм мислила че така другите са ощетени особенно последните 3 4 страници и от скоро започнах да ги преглеждам отзад напред Cheesy
Е ПАК МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА Wink
Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #469 -: Декември 29, 2010, 19:40:21 »
Раздели ТемаНагоре

Здравеите!

Предполагам, че базата се пълни повече от отдавна продадените обяви, които си стоят все още, не са маркирани като продадени, нито пък по някакъв начин е указано, че не са актуални.
Аз напоследък имах няколко сделки, приключени успешно, но обявите си стоят, дори все още момичета се записват в тях. От друга страна знам ли, може продавачките да имат повече от един брой от предлаганите продукти.
Май по- скоро постът ми е за другата тема "Много  ме дразни..."
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
*Ави*
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

мама на две сладурчета

Профил
« Отговор #470 -: Декември 29, 2010, 20:14:35 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте ! Исках да изтрия тази обява , защото отдавна съм я продала , но без да исках маркирах препубликуване http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=1065  Sad Ще помоля ако може да я изтриете , благодаря предварително  Kiss
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #471 -: Декември 29, 2010, 20:24:05 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте ! Исках да изтрия тази обява , защото отдавна съм я продала , но без да исках маркирах препубликуване http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=1065  Sad Ще помоля ако може да я изтриете , благодаря предварително  Kiss

Линка който сте дали не е към конкретна обява!
Активен

*Ави*
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

мама на две сладурчета

Профил
« Отговор #472 -: Декември 29, 2010, 20:25:58 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=95992&cat=500  Embarrassed
Активен

Dalila12
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #473 -: Януари 01, 2011, 19:11:24 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте в НОВАТА 2011!
Отскоро съм в сайта. Днес се опитах да си реорганизирам получените съобщения в папка - входящи. Преместих ги в нова папка, която създадох. Но след изтриването им от папка входящи, те се изтриха и от новата папка. А за папка изходящи забелязах, че не излиза опция за преместване на съобщенията.
Въпроса ми е: Възможно ли е да се преместват съобщения в нова папка от папка изходящи? И има ли начин да не се изтриват съобщенията от всички папки, а само от указаната? Благодаря и се извинявам, ако такъв въпрос ви е задаван.
Активен

При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични.
Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго!
Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП!
Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка!
Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация.
Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #474 -: Януари 01, 2011, 19:17:32 »
Раздели ТемаНагоре

Първо да пожелая много здраве, щастие и късмет през новата година!  (christmas8)

Сега разглеждах обявите си и каква беше изненадата ми, когато видях чужда снимка в моя обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=112025&cat=500

Не знам какво е станало, преди това всичко беше наред.  Lips Sealed
Активен
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил
« Отговор #475 -: Януари 01, 2011, 19:25:34 »
Раздели ТемаНагоре

Първо да пожелая много здраве, щастие и късмет през новата година!  (christmas8)

Сега разглеждах обявите си и каква беше изненадата ми, когато видях чужда снимка в моя обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=112025&cat=500

Не знам какво е станало, преди това всичко беше наред.  Lips Sealed

Сложи си нови уникални имена на снимките. Получава се дублиране на имената на снимките и се объркват в обявите.
Здравейте в НОВАТА 2011!
Отскоро съм в сайта. Днес се опитах да си реорганизирам получените съобщения в папка - входящи. Преместих ги в нова папка, която създадох. Но след изтриването им от папка входящи, те се изтриха и от новата папка. А за папка изходящи забелязах, че не излиза опция за преместване на съобщенията.
Въпроса ми е: Възможно ли е да се преместват съобщения в нова папка от папка изходящи? И има ли начин да не се изтриват съобщенията от всички папки, а само от указаната? Благодаря и се извинявам, ако такъв въпрос ви е задаван.

Ще помислим как да го коригираме проблема.

« Последна редакция: Януари 01, 2011, 19:27:35 от daiido » Активен
black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #476 -: Януари 01, 2011, 19:32:39 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за бързия отговор, засега само ще премахна снимката, утре ще кача нова.  Wink
Активен
Dalila12
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #477 -: Януари 01, 2011, 19:50:04 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря.
Активен

При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични.
Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго!
Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП!
Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка!
Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация.
Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
evi_vasileva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #478 -: Януари 04, 2011, 14:23:30 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, опитвам се да добавя нова обява, но не мога. Снимките са по 1.7мега байта и когато мина всички стъпки не ми дава никакво съобщение, а направо ме връща на първа стъпка за добавяне на обява. Моля за помощ.
Активен
hrismi_13
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил
« Отговор #479 -: Януари 04, 2011, 14:37:27 »
Раздели ТемаНагоре

... Снимките са по 1.7мега байта и когато мина всички стъпки не ми дава никакво съобщение, а направо ме връща на първа стъпка за добавяне на обява...
Ами в правилата за публикуване ясно пише-до 1.5 МВ.Но в последно време моят фотоапарат започна да прави по-големи снимки-дано  се изразявам правилно,че не съм много грамотна технически SmileyТа,и моите,излизат по около 1.7 МВ.Не знам защо,преди все бяха по-малък размер.И аз не мога да публикувам,поради тази причина.
Въпросът ми е-има ли възможност да промените това правило или с по-голям формат снимки ще се затрудни работата на сайта?
Сигурно няма да стане,но аз да си питам... Wink
Активен

След "запис" пишете на лични.
Предварително плащам само НОВА стока!
Връщам стока,която не отговаря на описанието.
За нови потребители-предварително плащане.
За две или повече мои обяви-цена по договаряне.
Оценките ми от друг сайт:
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58651

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: