Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #480 -: Януари 04, 2011, 17:44:07 » |
Нагоре
|
... Снимките са по 1.7мега байта и когато мина всички стъпки не ми дава никакво съобщение, а направо ме връща на първа стъпка за добавяне на обява... Ами в правилата за публикуване ясно пише-до 1.5 МВ.Но в последно време моят фотоапарат започна да прави по-големи снимки-дано се изразявам правилно,че не съм много грамотна технически Та,и моите,излизат по около 1.7 МВ.Не знам защо,преди все бяха по-малък размер.И аз не мога да публикувам,поради тази причина. Въпросът ми е-има ли възможност да промените това правило или с по-голям формат снимки ще се затрудни работата на сайта? Сигурно няма да стане,но аз да си питам... Съжелявам, но не искам да го отменям, защото сайта ще стане по-бавен. За доброто на всички е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
Публикации: 41
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #481 -: Януари 04, 2011, 19:35:45 » |
Нагоре
|
Ми,като не чета,преди да пиша глупости Сега видях съседната тема за редактиране на снимки,свалих програмата и ги оправих
|
|
|
Активен
|
След "запис" пишете на лични. Предварително плащам само НОВА стока! Връщам стока,която не отговаря на описанието. За нови потребители-предварително плащане. За две или повече мои обяви-цена по договаряне. Оценките ми от друг сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58651
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #482 -: Януари 04, 2011, 20:15:35 » |
Нагоре
|
или снимайте на по-малки пиксели.Има настройки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evi_vasileva
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #483 -: Януари 04, 2011, 22:12:49 » |
Нагоре
|
... Снимките са по 1.7мега байта и когато мина всички стъпки не ми дава никакво съобщение, а направо ме връща на първа стъпка за добавяне на обява... Ами в правилата за публикуване ясно пише-до 1.5 МВ.Но в последно време моят фотоапарат започна да прави по-големи снимки-дано се изразявам правилно,че не съм много грамотна технически Та,и моите,излизат по около 1.7 МВ.Не знам защо,преди все бяха по-малък размер.И аз не мога да публикувам,поради тази причина. Въпросът ми е-има ли възможност да промените това правило или с по-голям формат снимки ще се затрудни работата на сайта? Сигурно няма да стане,но аз да си питам... Съжелявам, но не искам да го отменям, защото сайта ще стане по-бавен. За доброто на всички е ИЗИСКВАНИЯ ЗА СНИМКИ « -: Септември 23, 2010, 15:15:11 » Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре Снимките които публикувате трябва да са с минимална резолюция 600х600 пиксела и максимална големина на файла 2 мегабайта. Добра програма за корекция на снимките е "Microsoft Office Picture Manager" намираща се в пакета на "Microsoft Office 2003" В изискванията пише до 2 мегабайта, та за това и питам, не само така, за да си пиша...Но след като няма възможност ще си ги намаля още.
|
|
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 22:16:57 от evi_vasileva »
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #484 -: Януари 07, 2011, 08:07:11 » |
Нагоре
|
Защо допълнителните емотикони не се отварят?
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #485 -: Януари 07, 2011, 08:08:30 » |
Нагоре
|
Защо допълнителните емотикони не се отварят?
При мен се отварят.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #486 -: Януари 07, 2011, 20:20:13 » |
Нагоре
|
Фло не се отварят,какво да направя,че съм индиянка...
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #489 -: Януари 10, 2011, 08:13:22 » |
Нагоре
|
Фло не се отварят,какво да направя,че съм индиянка... след тия емотинки имаш в скоби линк с още.Цъкни на него
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #490 -: Януари 10, 2011, 16:22:56 » |
Нагоре
|
Ох голям съм индианец Как да намаля снимка,за да мога да я публикувам Извинявам се ако вече е питано....................
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #492 -: Януари 12, 2011, 14:00:12 » |
Нагоре
|
мисля че е забранено продажба на бельо -ползвано-имам предвид бикини, бодита и т.н
|
|
|
Активен
|
|
|
|
suzimuzi/muze
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #493 -: Януари 12, 2011, 14:04:41 » |
Нагоре
|
Значи всички обяви в категорията "спалнята и под дрехите" са абсолютно нови, с етикета. ОК! Видях поне 10 бодита!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
кокче
new user
Неактивен
Публикации: 158
|
|
« Отговор #494 -: Януари 12, 2011, 14:59:42 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам къде да си задам въпроса и затова пиша тук! Само при мен ли е бавен сайта или и при вас е така...............Адски е бавен от 20 дни , не е от нета защото другите сайтове си вървят супер .....................
|
|
|
Активен
|
Стоки,МРЪСНИ-НЕИЗПРАНИ след ползване и неотговарящи на описанието ДИРЕКТНО връщам - уморих се да плащам за боклуци! Аз съм коректна Моля, бъдете и вие - тук не е вехтошарник! На непознати потребители и такива с отриц.оценки искам парите предварително!
|
|
|
|
|