{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси - Тема 2  (Прочетена 167419 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #495 -: Януари 12, 2011, 16:20:54 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте незнам къде да си задам въпроса и затова пиша тук! Само при мен ли е бавен сайта или и при вас е така...............Адски е бавен от 20 дни  Shocked, не е от нета защото другите сайтове си вървят супер Wink.....................

Не съм забелязал такова нещо, но нека и другите да кажат!
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #496 -: Януари 12, 2011, 16:37:17 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте незнам къде да си задам въпроса и затова пиша тук! Само при мен ли е бавен сайта или и при вас е така...............Адски е бавен от 20 дни  Shocked, не е от нета защото другите сайтове си вървят супер Wink.....................

При мен няма забавяне Smiley
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
кокче
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 158

Профил
« Отговор #497 -: Януари 12, 2011, 16:37:43 »
Раздели ТемаНагоре

Значи питах и сестрами и тя каза че и при нея е бавен сайта..................нека и други да кажат.............
Активен

Стоки,МРЪСНИ-НЕИЗПРАНИ след ползване и неотговарящи на описанието ДИРЕКТНО връщам - уморих се да плащам за боклуци!
Аз съм коректна Моля, бъдете и вие - тук не е вехтошарник!
На непознати потребители и такива с отриц.оценки искам парите предварително!
rummi_pl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Профил
« Отговор #498 -: Януари 12, 2011, 19:28:25 »
Раздели ТемаНагоре

При мен всичко е наред  Smiley
Активен

Обявите ми важат за цялата страна.
Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч.
Пощенските са за сметка на купувача.
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #499 -: Януари 12, 2011, 19:37:36 »
Раздели ТемаНагоре

И при мен всичко е ОК Wink
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #500 -: Януари 12, 2011, 19:57:56 »
Раздели ТемаНагоре

супер си е скоростен даже сайта  Cheesy
Може да е нещо във вашите със на сестра ти телевизори, антивирусни или настройки на цветове и т.н. в самия сайт
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #501 -: Януари 13, 2011, 08:00:42 »
Раздели ТемаНагоре

не е бавен и при мен
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
madlen100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.

Профил
« Отговор #502 -: Януари 13, 2011, 08:32:21 »
Раздели ТемаНагоре

И при мен няма проблем бих казала че е доста бързичак Smiley
Активен

Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. 
Предимство има потребител желаещ повече от една обява. 
За по високи суми предпочитам по Еконт.
Стоки неотговарящи на описанията Връщам.
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. 
При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
svedd
http://nagradite.net/svedd
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« Отговор #503 -: Януари 15, 2011, 11:28:59 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
От този месец имам проблем, при всяко влизане в сайта трябва да се логвам, защо?
Преди не беше така, веднъж като съм се логнала и си близам без проблем, а сега всеки път трябва да въвеждам име и парола, много дразнещо (отметката на "запомни" я слагам всеки път).
Благодаря!
Активен

Коректна съм, очаквам същото и отсреща
Изпращам пари по Еконт - по-ефтино е, ако имате възможност правете го и Вие
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #504 -: Януари 15, 2011, 13:56:08 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
От този месец имам проблем, при всяко влизане в сайта трябва да се логвам, защо?
Преди не беше така, веднъж като съм се логнала и си близам без проблем, а сега всеки път трябва да въвеждам име и парола, много дразнещо (отметката на "запомни" я слагам всеки път).
Благодаря!

Пробвай да изтриеш кукитата на браузъра. Другия вариант пробвай с друг браузър да видиш как е. Нищо не е променяно!
Активен

Анджелина
Омъжена с деца
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

добра

Профил
« Отговор #505 -: Януари 16, 2011, 19:23:31 »
Раздели ТемаНагоре

Защо не мога да публикувам обяви?
Активен

Не купувам/продавам парцали;
Коректна съм, очаквам същото;
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #506 -: Януари 16, 2011, 20:29:43 »
Раздели ТемаНагоре

Защо не мога да публикувам обяви?

Няма причина да не можете. Какво ви изписва. Най-вероятно снимките ви са по-големи от 1,5 мегабайта.
Активен

Анджелина
Омъжена с деца
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

добра

Профил
« Отговор #507 -: Януари 16, 2011, 22:10:56 »
Раздели ТемаНагоре

Попълвам всички опции натискам "Потвърди" и ме връща в изходна позиция на стъпка1.
Ще пробвам да намаля снимките.
Активен

Не купувам/продавам парцали;
Коректна съм, очаквам същото;
chujdata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #508 -: Януари 18, 2011, 12:29:42 »
Раздели ТемаНагоре

Абе Вие тука в този продавалник наистина ли сте добре? Cheesy Случайно попаднах след търсене в Гугъл на едно нещо, загледах се, взех, че си харесах някои неща и съответно се регистрирах и написах запитване.  Получих отговор, почти веднага, което доста ме озадачи, сякаш спите тук Cheesy Най интересното беше, че и двете момичета се обръщаха към мен с "Мила" (laugh5), нещо което доста ме озадачи, след следващите отговори - нова си, без предварително плащане не може, считай сделката за неосъществена и бла бла... Как ми фамилиарничите и в същото време нямате грам доверие. Вярвам, че сте се сблъсквали и с измамници, ама те хората затова са измислили наложения платеж Smiley. Кви са тези пощи и първобитни институции при наличието на толкова куриерски фирми.
Със същия никнейм съм регистрирана в Аукро и Аукцион, където има достатъчно положителни коментари за мен, всъщност отрицателни няма Cheesy. При това само като купувач, щото аз не продавам Smiley.
Естествено, че трябва да купя 1-2 неща за да ми дадете коментар, какъвто и да е, ама заради него, няма да тръгна на ръце за да ви се харесам Smiley Аз по магазини не ходя, имам много работа и нямам време да обикалям пощи и офиси на доставчици. Всичко ми се носи в офиса, плащам, вземам си стоката и всички са щастливи. Като не искате да си продавате нещата, ми дръжте си ги.
Модераторките, ако преценят могат да бе баннат Kiss
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #509 -: Януари 18, 2011, 12:40:11 »
Раздели ТемаНагоре

Абе Вие тука в този продавалник наистина ли сте добре? Cheesy Случайно попаднах след търсене в Гугъл на едно нещо, загледах се, взех, че си харесах някои неща и съответно се регистрирах и написах запитване.  Получих отговор, почти веднага, което доста ме озадачи, сякаш спите тук Cheesy Най интересното беше, че и двете момичета се обръщаха към мен с "Мила" (laugh5), нещо което доста ме озадачи, след следващите отговори - нова си, без предварително плащане не може, считай сделката за неосъществена и бла бла... Как ми фамилиарничите и в същото време нямате грам доверие. Вярвам, че сте се сблъсквали и с измамници, ама те хората затова са измислили наложения платеж Smiley. Кви са тези пощи и първобитни институции при наличието на толкова куриерски фирми.
Със същия никнейм съм регистрирана в Аукро и Аукцион, където има достатъчно положителни коментари за мен, всъщност отрицателни няма Cheesy. При това само като купувач, щото аз не продавам Smiley.
Естествено, че трябва да купя 1-2 неща за да ми дадете коментар, какъвто и да е, ама заради него, няма да тръгна на ръце за да ви се харесам Smiley Аз по магазини не ходя, имам много работа и нямам време да обикалям пощи и офиси на доставчици. Всичко ми се носи в офиса, плащам, вземам си стоката и всички са щастливи. Като не искате да си продавате нещата, ми дръжте си ги.
Модераторките, ако преценят могат да бе баннат Kiss

За какво да те баннат? Добре си си изказала мнението, но всеки си има начин на работа. Всеки си решава дали да се довери или не. Карай я по-спокойно Smiley Желая ти успех Smiley
Активен

Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: