kate_rina
new user
Неактивен
Публикации: 52
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Януари 20, 2011, 18:58:19 » |
Нагоре
|
Здравейте, от няколко дни се опитвам да кача обява в раздел "Дрехи за вече пораснали момчета", както и в Дрехи за пищни дами/Панталони и дънки, но ми изписва:
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/69/large/5DSC02995_resize.JPG' Error code: 1
В други раздели нямам никакъв проблем. Може ли да ми кажете на какво се дължи? Благодаря предварително!
|
|
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 19:30:20 от kate_rina »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #541 -: Януари 20, 2011, 19:39:03 » |
Нагоре
|
Здравейте, от няколко дни се опитвам да кача обява в раздел "Дрехи за вече пораснали момчета", както и в Дрехи за пищни дами/Панталони и дънки, но ми изписва:
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/69/large/5DSC02995_resize.JPG' Error code: 1
В други раздели нямам никакъв проблем. Може ли да ми кажете на какво се дължи? Благодаря предварително!
Намали снимките да са до 1,5MB ако не е това пробвай с друг браузер
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #542 -: Януари 20, 2011, 19:46:49 » |
Нагоре
|
Снимките са около 90 до 100кБ, не е от тях. Досега винаги съм качвала през Мозила.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #543 -: Януари 20, 2011, 19:53:30 » |
Нагоре
|
Снимките са около 90 до 100кБ, не е от тях. Досега винаги съм качвала през Мозила.
Погледни тази тема. Мисля, че ще ти помогне http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #544 -: Януари 20, 2011, 19:58:31 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви, аз съм я чела темата и спазвам всичко според изискванията, големина на снимки и т.н... Но не се получава нито през Мозила, нито през Експлорър. Сега ще си изтегля Опера да пробвам и през нея, но ми е питанка, защото в някои раздели е ок, в други не.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #545 -: Януари 20, 2011, 20:09:39 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви, аз съм я чела темата и спазвам всичко според изискванията, големина на снимки и т.н... Но не се получава нито през Мозила, нито през Експлорър. Сега ще си изтегля Опера да пробвам и през нея, но ми е питанка, защото в някои раздели е ок, в други не.
Пратете ми снимките на deki@abv.bgАко не е станало и с Мозила и с Екплорер и с Опера няма да стане. Пратете ми ги и ще ви ги върна оправени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #546 -: Януари 20, 2011, 20:34:36 » |
Нагоре
|
Аз ги оправям с ACD SeePro, но сега ще опитам с Microsoft Office Picture Manage, за да видя дали ще даде отражение. Не е въпросът в отделни снимки, а принципно да установя откъде ми идва проблема и защо при едни е ок, а при други не, при положение че винаги ги преработвам по един и същи начин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #547 -: Януари 21, 2011, 05:54:24 » |
Нагоре
|
Аз ги оправям с ACD SeePro, но сега ще опитам с Microsoft Office Picture Manage, за да видя дали ще даде отражение. Не е въпросът в отделни снимки, а принципно да установя откъде ми идва проблема и защо при едни е ок, а при други не, при положение че винаги ги преработвам по един и същи начин.
Цялата работа е да имаш и по хоризонтала и по вертика минимум 600 пиксела
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #548 -: Януари 21, 2011, 11:21:12 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #549 -: Януари 21, 2011, 15:14:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #550 -: Януари 21, 2011, 15:19:50 » |
Нагоре
|
Опитай с друг браузър, ако не се получи пробвай на др. компютър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
missZ
new user
Неактивен
Публикации: 308
профила mi e zakrit, v momenta ne turguvam
|
|
« Отговор #551 -: Януари 26, 2011, 19:44:42 » |
Нагоре
|
Възможно ли е когато препубликувам обява да направя и корекция в цената с едно действие, наместо по отделно? Нещо не ми се получава така ако го има като опция и все трябва по отделно. В мен ли е грешката или просто не може така?
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително заплащане пощенските за сметка на купувача не плащам за пликове и кутии не пазя ред не разменям
Варна закривам профила си i ne turguvam v momenta
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #552 -: Януари 26, 2011, 19:46:51 » |
Нагоре
|
Възможно ли е когато препубликувам обява да направя и корекция в цената с едно действие, наместо по отделно? Нещо не ми се получава така ако го има като опция и все трябва по отделно. В мен ли е грешката или просто не може така?
Не е възможно. Едното дейтвие изключва другото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #553 -: Януари 27, 2011, 13:07:53 » |
Нагоре
|
Виждам от няколко дни обяви за мартеници ,та въпроса ми е те ще се считат ли за търговия или не ? И ако не е в кой раздел да са?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|