{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси - Тема 2  (Прочетена 167187 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #555 -: Януари 28, 2011, 00:35:20 »
Раздели ТемаНагоре

Считат се за търговия, освен ако не са собствено производство и в неголеми количества Smiley
големи,големи колко да са големи ?  Cheesy
значи като взема апарата да снимам ,като ида в майка да кача снимките на компютъра и аз ще пусна обява ... дано не мине март месец
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
svetla
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Профил
« Отговор #556 -: Януари 29, 2011, 08:55:55 »
Раздели ТемаНагоре

Моля за помощ Sad
Не мога да маркирам някои обяви, като продадени, кликвам на Продадено, но нищо не се променя. С някои обяви yспях, но с дрyги-не.
Активен

Предпочитам предварително плащане.
Държа на коректността.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #557 -: Януари 29, 2011, 09:04:55 »
Раздели ТемаНагоре

Моля за помощ Sad
Не мога да маркирам някои обяви, като продадени, кликвам на Продадено, но нищо не се променя. С някои обяви yспях, но с дрyги-не.

Ако количеството описано в обявата е повече от едно, трябва да кликнете толкова пъти колкото е бройката на количеството Smiley
Активен

bonbonnin
Анелия
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #558 -: Януари 29, 2011, 10:28:57 »
Раздели ТемаНагоре

искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия
та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи Smiley
Активен

Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден  http://nagradite.net/bonbonnin
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #559 -: Януари 29, 2011, 14:11:02 »
Раздели ТемаНагоре

искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия
та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи Smiley

След като изтече 30 дневния срок от публикуване на обявата, вие можете и сама да я изтриете. Това става като влезете в менюто за редакция - маркирате човката за Изтриване (не за препубликуване) и натиската запис. Ако без да изкате сте препубликували някоя обява може да ми пратите линка на ЛС и ще ви я премахна.
Активен

bonbonnin
Анелия
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #560 -: Януари 29, 2011, 22:29:02 »
Раздели ТемаНагоре

След като изтече 30 дневния срок от публикуване на обявата, вие можете и сама да я изтриете. Това става като влезете в менюто за редакция - маркирате човката за Изтриване (не за препубликуване) и натиската запис. Ако без да изкате сте препубликували някоя обява може да ми пратите линка на ЛС и ще ви я премахна.
не ми разбрахте въпроса , знам как се трият обявите
имам предвит че преди след 90 обявата се изтриваше
аз понеже не искам да ги препубликувам питам дали ако си ги оставя така , няма да бъдат изтрити, ако се трият от сайта ще трябва да ги препубликувам, но не обичам да го правя понеже ако препубликувам обява тя не може да бъде изтрита след като е продадена още дълго време
дано сте ме разбрали какво имах предвид Smiley
Активен

Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден  http://nagradite.net/bonbonnin
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #561 -: Януари 29, 2011, 22:34:54 »
Раздели ТемаНагоре

не ми разбрахте въпроса , знам как се трият обявите
имам предвит че преди след 90 обявата се изтриваше
аз понеже не искам да ги препубликувам питам дали ако си ги оставя така , няма да бъдат изтрити, ако се трият от сайта ще трябва да ги препубликувам, но не обичам да го правя понеже ако препубликувам обява тя не може да бъде изтрита след като е продадена още дълго време
дано сте ме разбрали какво имах предвид Smiley
Само вие може да си ги триете Smiley))
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
ds.tonova
Всичко, което правиш има значение!
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #562 -: Януари 30, 2011, 13:58:59 »
Раздели ТемаНагоре

Прочела съм си всички съобщения и още ми стои 1 в менюто за изжестия. Моля да го коригирате.
Активен

Разгледайте и другите ми обяви!
Изгодни цени и много подаръци!
При някои поемам пощата.
Коректна съм, бъдете и вие!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #563 -: Януари 30, 2011, 14:23:40 »
Раздели ТемаНагоре

Прочела съм си всички съобщения и още ми стои 1 в менюто за изжестия. Моля да го коригирате.
изпрати си едно на тебе си и мисля ,че така се оправяше Smiley
Активен

ds.tonova
Всичко, което правиш има значение!
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #564 -: Януари 30, 2011, 15:39:00 »
Раздели ТемаНагоре

изпрати си едно на тебе си и мисля ,че така се оправяше Smiley

Стана, благодаря!
Приятен следобед! Smiley
Активен

Разгледайте и другите ми обяви!
Изгодни цени и много подаръци!
При някои поемам пощата.
Коректна съм, бъдете и вие!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #565 -: Февруари 02, 2011, 09:23:59 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте искам да попитам и аз обръщам снимките на една моя обява и като дам за редактиране си излизат пак на една страна.Ето и линк към обявата
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=132349&cat=3
Благодаря
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #566 -: Февруари 02, 2011, 09:33:37 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте искам да попитам и аз обръщам снимките на една моя обява и като дам за редактиране си излизат пак на една страна.Ето и линк към обявата
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=132349&cat=3
Благодаря
При мен няма проблем с обръщането ,едната я оправих
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #567 -: Февруари 03, 2011, 12:42:46 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Huh?Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? Huh?
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #568 -: Февруари 03, 2011, 12:43:34 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Huh?Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? Huh?
и къде я сложи? Roll Eyes
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #569 -: Февруари 03, 2011, 12:45:18 »
Раздели ТемаНагоре

и къде я сложи? Roll Eyes
Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ......
Активен

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: