nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #570 -: Февруари 03, 2011, 12:46:02 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи? Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ...... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=133488&cat=10
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #571 -: Февруари 03, 2011, 12:51:26 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи? Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ...... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=133488&cat=10Оправих си я
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #572 -: Февруари 03, 2011, 14:28:02 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи? Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ...... дай ми линк да я преместя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #573 -: Февруари 03, 2011, 14:41:31 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи? Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ...... дай ми линк да я преместя Аз я оправих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kapris
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #574 -: Февруари 09, 2011, 13:49:26 » |
Нагоре
|
Здравейте, имам едно въпросче, нова съм, току що се регистрирах и пуснах една обява, но вече повече от половин час чакам да се появи и я няма. Къде ми е грешката?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #575 -: Февруари 09, 2011, 14:02:35 » |
Нагоре
|
Пробвай да я публикуваш отново. Трябва да ти изпише успешно на английски. Може би снимките ти не отговарят!?
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
kapris
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #576 -: Февруари 09, 2011, 14:40:23 » |
Нагоре
|
Пробвай да я публикуваш отново. Трябва да ти изпише успешно на английски. Може би снимките ти не отговарят!?
Много благодаря за отговора! Ще се откажа, не ми се занимава! Хубав ден!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
misstan
new user
Неактивен
Публикации: 243
|
|
« Отговор #577 -: Февруари 09, 2011, 15:31:04 » |
Нагоре
|
Здравейте, опитвах се няколко пъти да сложа анимирана или друга картинка в оценката си за някоя мама, но не успявам, а ми се иска на някои от тях да демонстрирам удовлетворението си от познанството по по-специален начин, не толкова постно...Как да го направя? Благодаря Ви!
|
|
|
Активен
|
If you want things to be different, perhaps the answer is to become different yourself...It's not easy though...
|
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #579 -: Февруари 09, 2011, 17:21:43 » |
Нагоре
|
Извинявам, се ако не е тук мястото, но без да искам публикувах една обява два пъти...моля да изтриете едната, че да не стане някое недоразумение: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=136646&cat=57
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #580 -: Февруари 09, 2011, 20:08:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
|
misstan
new user
Неактивен
Публикации: 243
|
|
« Отговор #582 -: Февруари 10, 2011, 09:31:04 » |
Нагоре
|
Kami_kami, на прима виста е ясно, остава да го пробвам, много ти благодаря за отзива, ако искаш, след като го изпробвам, ще ти пиша за резултата Благодаря ти
|
|
|
Активен
|
If you want things to be different, perhaps the answer is to become different yourself...It's not easy though...
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|