peq
new user
Неактивен
Публикации: 112
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #600 -: Февруари 24, 2011, 21:39:52 » |
Нагоре
|
По погрешка натиснах "продадено" на в моя обява, която не е продадена. Как да премахна маркираното "Продадено"?http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?elegantna+bluza+miss+sixty&product=124789&cat=500 ето я грешно маркираната обява. Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #601 -: Февруари 24, 2011, 21:40:58 » |
Нагоре
|
По погрешка натиснах "продадено" на в моя обява, която не е продадена. Как да премахна маркираното "Продадено"?http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?elegantna+bluza+miss+sixty&product=124789&cat=500 ето я грешно маркираната обява. Благодаря предварително!
Пак по същия начин. Натискате "За Продажба" обаче.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peq
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #602 -: Февруари 24, 2011, 21:44:57 » |
Нагоре
|
Отново благодаря Обичам го този сайт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #604 -: Февруари 26, 2011, 17:33:46 » |
Нагоре
|
Темата "Старост нерадост" изтрита ли е? Ако е така ,не можехте ли да махнете само караниците и да я оставите?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #605 -: Февруари 26, 2011, 18:48:44 » |
Нагоре
|
Темата "Старост нерадост" изтрита ли е? Ако е така ,не можехте ли да махнете само караниците и да я оставите?
Архивирал съм я. Ще премахна малко по-късно караниците и ще я пусна пак. В Бърборилник ли беше?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #606 -: Февруари 27, 2011, 09:33:15 » |
Нагоре
|
Архивирал съм я. Ще премахна малко по-късно караниците и ще я пусна пак. В Бърборилник ли беше? Мерси за отговора!Беше в "Боксова круша" ,но май мястото и е в "Бърборилник".
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #607 -: Февруари 27, 2011, 09:35:48 » |
Нагоре
|
Архивирал съм я. Ще премахна малко по-късно караниците и ще я пусна пак. В Бърборилник ли беше? Мерси за отговора!Беше в "Боксова круша" ,но май мястото и е в "Бърборилник". Изчистена и преместена е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #608 -: Февруари 27, 2011, 12:47:00 » |
Нагоре
|
Архивирал съм я. Ще премахна малко по-късно караниците и ще я пусна пак. В Бърборилник ли беше? Мерси за отговора!Беше в "Боксова круша" ,но май мястото и е в "Бърборилник". Изчистена и преместена е Мерси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #609 -: Март 10, 2011, 13:31:51 » |
Нагоре
|
Шефе имам някакъв проблем .... няколко пъти ми прави впечатление ,че ето тук -Потребители разглеждащи BgDomakinq.com -едни и същи потребителите ми излизат по 2 или 3 пъти( т.е един ник 2-3 излиза )
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #610 -: Март 10, 2011, 13:51:27 » |
Нагоре
|
Шефе имам някакъв проблем .... няколко пъти ми прави впечатление ,че ето тук -Потребители разглеждащи BgDomakinq.com -едни и същи потребителите ми излизат по 2 или 3 пъти( т.е един ник 2-3 излиза )
Сега го погледнах и не виждам проблем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #611 -: Март 10, 2011, 14:05:31 » |
Нагоре
|
появяваше ми се няколко пъти днес, сега няма ,ако се появи пак ще копирам и ще го пратя да видиш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
toemito
new user
Неактивен
Публикации: 53
|
|
« Отговор #613 -: Март 19, 2011, 17:22:38 » |
Нагоре
|
Здравейте Как да преместя вече публикувана обява, която е "за продаване", в "за подаряване"? Имам дрешки, които никои не иска, а не са за изхвърляне.... Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Предпочитам с пощата като МПП, не приемам наложен платеж. Опаковките за сметка на продавача, пощенските-за купувача, всичко друго с уговорка! Лс е с предимство, не пазя ред!!! От значение е личната преценка! При две обяви, поемам пощата!!! Понякога разменям! Коректна съм, очаквам същото!
Нека да бъдем ХОРА!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #614 -: Март 19, 2011, 17:32:09 » |
Нагоре
|
Здравейте Как да преместя вече публикувана обява, която е "за продаване", в "за подаряване"? Имам дрешки, които никои не иска, а не са за изхвърляне.... Благодаря!
Дайте ми линкове към обявите които искате да преместите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|