pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #615 -: Март 19, 2011, 17:54:39 » |
Нагоре
|
Привет! Имам обяви от отдел "Подарявам", които вече съм подарила и искам да го отбележа, но от опциите горе в дясно ми излиза само "Продадено". Какво трябва да направя? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #616 -: Март 19, 2011, 17:55:58 » |
Нагоре
|
Привет! Имам обяви от отдел "Подарявам", които вече съм подарила и искам да го отбележа, но от опциите горе в дясно ми излиза само "Продадено". Какво трябва да направя? Благодаря!
Натисни продадено. То ще стане на Подарено в обявата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #617 -: Март 19, 2011, 18:03:54 » |
Нагоре
|
Странно получи се Имам един червен топ, който също е от този отдел, и съм го отбелязала като продаден, но не се промени на подарен....затова питах. Благодаря за бързият отговор!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
toemito
new user
Неактивен
Публикации: 53
|
|
« Отговор #618 -: Март 19, 2011, 18:04:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Предпочитам с пощата като МПП, не приемам наложен платеж. Опаковките за сметка на продавача, пощенските-за купувача, всичко друго с уговорка! Лс е с предимство, не пазя ред!!! От значение е личната преценка! При две обяви, поемам пощата!!! Понякога разменям! Коректна съм, очаквам същото!
Нека да бъдем ХОРА!!!
|
|
|
|
toemito
new user
Неактивен
Публикации: 53
|
|
« Отговор #620 -: Март 19, 2011, 18:21:38 » |
Нагоре
|
Много благодаря! Страхотен сте!!!
|
|
|
Активен
|
Предпочитам с пощата като МПП, не приемам наложен платеж. Опаковките за сметка на продавача, пощенските-за купувача, всичко друго с уговорка! Лс е с предимство, не пазя ред!!! От значение е личната преценка! При две обяви, поемам пощата!!! Понякога разменям! Коректна съм, очаквам същото!
Нека да бъдем ХОРА!!!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #621 -: Март 19, 2011, 19:05:09 » |
Нагоре
|
Не съм сигурна дали тук трябва да пиша, но да ви обърна внимание. Влизайки преди малко в сайта, системата ми позволяваше да редактирам чужди обяви. Разглеждайки ги по раздели, под обявите имаше и бутон - редакция.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #622 -: Март 19, 2011, 19:30:07 » |
Нагоре
|
Не съм сигурна дали тук трябва да пиша, но да ви обърна внимание. Влизайки преди малко в сайта, системата ми позволяваше да редактирам чужди обяви. Разглеждайки ги по раздели, под обявите имаше и бутон - редакция.
Да не си била в Моите обяви! Там има такава възможност!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #623 -: Март 19, 2011, 19:38:11 » |
Нагоре
|
Да не си била в Моите обяви! Там има такава възможност! Не, не бях там, но вече я няма тази опция.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #624 -: Март 21, 2011, 15:35:55 » |
Нагоре
|
Нямам много време да чета форума и да търся отговор на въпроса ми, че и с едно врещящо човече съвсем ми бръмчи главата, затова се извинявам ако задавам често срещан въпрос Причината да не мога да изтрия на 21ви Март вече продадена обява, публикувана на 19 Февруари данеби да са 28те дни от месеца? И всъщност какво става с периода, в който могат да се трият обявите след като са публикувани?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #625 -: Март 21, 2011, 16:22:25 » |
Нагоре
|
Нямам много време да чета форума и да търся отговор на въпроса ми, че и с едно врещящо човече съвсем ми бръмчи главата, затова се извинявам ако задавам често срещан въпрос Причината да не мога да изтрия на 21ви Март вече продадена обява, публикувана на 19 Февруари данеби да са 28те дни от месеца? И всъщност какво става с периода, в който могат да се трият обявите след като са публикувани? 30 дни (720 пълни часа) след публикуването на обявата се появяват опциите за препубликуване и за триене на обява. Изчакай около час и ще се появи опцията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #626 -: Март 21, 2011, 19:44:36 » |
Нагоре
|
Благодаря ти, daiido
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #627 -: Март 23, 2011, 22:45:26 » |
Нагоре
|
Защо не мога да поставя оценка? Изписва ми '' You must provide rating awhen providing feedback about a member.
Go back to redo your feedback.''
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #628 -: Март 24, 2011, 06:25:06 » |
Нагоре
|
Защо не мога да поставя оценка? Изписва ми '' You must provide rating awhen providing feedback about a member.
Go back to redo your feedback.''
Трябва да кажете каква оценка поставяте. Положителна, Неутрална или Отрицателна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|