kkk
new user
Неактивен
Публикации: 255
Усмихвай се!!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #630 -: Март 25, 2011, 00:45:25 » |
Нагоре
|
Здравейте, предполагам, че тук мога да попитам.... От няколко дни се опитвам да публикувам обява, но така и не се публикува. Вместо това се отваря отново страницата за публикуване. Какъв е проблема, дали е някакъв лимит за обявите, моите са към 40 или е нещо друго.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #631 -: Март 25, 2011, 05:53:40 » |
Нагоре
|
Здравейте, предполагам, че тук мога да попитам.... От няколко дни се опитвам да публикувам обява, но така и не се публикува. Вместо това се отваря отново страницата за публикуване. Какъв е проблема, дали е някакъв лимит за обявите, моите са към 40 или е нещо друго.
99% проблема е в снимките. Погледни тази тема за изискванията за снимките: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
missZ
new user
Неактивен
Публикации: 308
профила mi e zakrit, v momenta ne turguvam
|
|
« Отговор #632 -: Март 25, 2011, 16:03:58 » |
Нагоре
|
Само да попитам темата за "Промоции и намаления" няма ли я или аз не я виждам къде е?
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително заплащане пощенските за сметка на купувача не плащам за пликове и кутии не пазя ред не разменям
Варна закривам профила си i ne turguvam v momenta
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #633 -: Март 25, 2011, 16:36:49 » |
Нагоре
|
Само да попитам темата за "Промоции и намаления" няма ли я или аз не я виждам къде е? Там си е, не е местена. ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #634 -: Март 25, 2011, 17:32:55 » |
Нагоре
|
Здравейте! Имам проблем с гласуването нали си имаме групички за цъкчета но днес ми дава това Forbidden You don't have permission to access /milenna on this server. ако може някой да ме светне какво е нещо пише сървър-ама английският не ми е втори език и неразбирам нищо да не съм поредната жертва на хакването на профито или нещо хмммм? Благодаря !
|
|
« Последна редакция: Март 25, 2011, 17:34:36 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #635 -: Март 25, 2011, 17:48:46 » |
Нагоре
|
Здравейте! Имам проблем с гласуването нали си имаме групички за цъкчета но днес ми дава това Forbidden You don't have permission to access /milenna on this server. ако може някой да ме светне какво е нещо пише сървър-ама английският не ми е втори език и неразбирам нищо да не съм поредната жертва на хакването на профито или нещо хмммм? Благодаря ! Дай ми линк!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #636 -: Март 25, 2011, 18:27:47 » |
Нагоре
|
Аз писах и на админа на НАГРАДИТЕ сега влизам вече -ама ако му нямах скайпа кой ще ми обърне внимание?И на всички с динамични апита БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ ,НО се чудя защо така -разбрах че ако си с динамично AP-ТЕ ТАКСУВАТ КАТО НАРУШИТЕЛ-ама ако трябва всеки ден да ги тормозя -да си запишат или нещо там колко народ е ? а това ми е линка http://nagradite.net/denismam ако това се е искало де като линк-извинете ме за невежеството ясно че имат нова защита ,но...
|
|
« Последна редакция: Март 25, 2011, 18:38:24 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
missZ
new user
Неактивен
Публикации: 308
профила mi e zakrit, v momenta ne turguvam
|
|
« Отговор #637 -: Март 26, 2011, 17:56:18 » |
Нагоре
|
daiido, благодаря
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително заплащане пощенските за сметка на купувача не плащам за пликове и кутии не пазя ред не разменям
Варна закривам профила си i ne turguvam v momenta
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #638 -: Март 27, 2011, 23:10:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #640 -: Март 28, 2011, 21:58:32 » |
Нагоре
|
Здравейте! От вчера ми изчезнаха снимките - и на моите и на чуждите обяви. Интересното е, че днес от офиса си ги виждах нормално, от вкъщи и тази вечер ги няма.
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #641 -: Март 29, 2011, 05:13:17 » |
Нагоре
|
Здравейте! От вчера ми изчезнаха снимките - и на моите и на чуждите обяви. Интересното е, че днес от офиса си ги виждах нормално, от вкъщи и тази вечер ги няма.
Пробвай с друг браузър да видим!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #643 -: Март 29, 2011, 14:13:03 » |
Нагоре
|
Мога ли да блокирам потребители, така че да не могат нито да ми пишат в обявите, нито да ми изпращат съобщения и ако да, как? Може да блокираш само да не ти пращат ЛС. Ако са ти писали нещо в обявите което нарушава правилата Админите и модовете ще обърнем внимание на потребителя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459