|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #647 -: Март 29, 2011, 21:33:47 » |
Нагоре
|
Здравейте! От вчера ми изчезнаха снимките - и на моите и на чуждите обяви. Интересното е, че днес от офиса си ги виждах нормално, от вкъщи и тази вечер ги няма.
Пробвай с друг браузър да видим! Мерси, шефе! От браузъра е нещо, с друг няма проблем.
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
bubeto73
new user
Неактивен
Публикации: 34
|
|
« Отговор #648 -: Март 30, 2011, 09:03:42 » |
Нагоре
|
Здравейте! Защо в моите обяви няма опция ПРОДАДЕНО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #649 -: Март 30, 2011, 11:06:30 » |
Нагоре
|
Здравейте! Защо в моите обяви няма опция ПРОДАДЕНО
Влизате в обявата - горе в дясно "Опции" - ПРОДАДЕНО!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bubeto73
new user
Неактивен
Публикации: 34
|
|
« Отговор #650 -: Март 30, 2011, 11:36:31 » |
Нагоре
|
Благодаря! Аз го търсех в "редактирай"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #651 -: Април 04, 2011, 11:45:19 » |
Нагоре
|
Да попитам,защо при обявите за търсене не може да се препубликуват,а на ново трябва да се пуска обява или само при мен е така.Благодаря.Дава ми само,че мога да я изтрия,а обявата ми е активна т.с. не съм я маркирала като продадена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #652 -: Април 04, 2011, 12:25:33 » |
Нагоре
|
Да попитам,защо при обявите за търсене не може да се препубликуват,а на ново трябва да се пуска обява или само при мен е така.Благодаря.Дава ми само,че мога да я изтрия,а обявата ми е активна т.с. не съм я маркирала като продадена.
Ами защото Админа е заспал Довечера ще го пусна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #653 -: Април 04, 2011, 13:12:14 » |
Нагоре
|
Ами защото Админа е заспал Довечера ще го пусна ок мерси шефе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Psixolojka1
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #654 -: Април 05, 2011, 16:59:29 » |
Нагоре
|
И от мен тъпичък въпрос, но на повечето обяви ми изисквате размери, не мога да разбера на колието какви размери трябва да дам.Освен това не мога да открия откъде се редактира обява и за какви тончо размери говорите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #655 -: Април 05, 2011, 17:11:52 » |
Нагоре
|
И от мен тъпичък въпрос, но на повечето обяви ми изисквате размери, не мога да разбера на колието какви размери трябва да дам.Освен това не мога да открия откъде се редактира обява и за какви тончо размери говорите.
Просто го измери колко е дълго в см.,кликни в ''мои обяви''там ще видиш под обявата с колието има бутон редактирай
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #656 -: Април 07, 2011, 05:56:45 » |
Нагоре
|
Здравейте,и аз не знам има ли специална тема,затова ще задам въпроса тук.Как мога да деактивирам мои обяви,т.е не желая да бъдат повече показвани и продавани.Освен опцията -продадено , друго не намирам,а ми се иска да мога да премахна например от дрехи някои зимни. Другият ми въпрос е - ако не желая да продам на определен човек/ и този потребител се е записал/,как да постъпя коректно.
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #657 -: Април 07, 2011, 06:12:31 » |
Нагоре
|
Здравейте,и аз не знам има ли специална тема,затова ще задам въпроса тук.Как мога да деактивирам мои обяви,т.е не желая да бъдат повече показвани и продавани.Освен опцията -продадено , друго не намирам,а ми се иска да мога да премахна например от дрехи някои зимни. Другият ми въпрос е - ако не желая да продам на определен човек/ и този потребител се е записал/,как да постъпя коректно.
За начало ползвайте опцията Продадено. След като минат 30 дни от публикуването на дадена обява, посредством редактиране вие можете автоматично или да я препубликувате (т.е. да излезе на предни позиции) или да я изтриете. Това на кого да продадете дадена стока решавате вие. В сайта няма изискване за ред. Оставили сме това да се решава от продавача.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #658 -: Април 09, 2011, 09:40:03 » |
Нагоре
|
Здравейте екипа! Имам следният проблем. На няколко пъти -може би седмица,когато влизам в сайта ми дава грешна парола,но не всеки път един път влизам един път ми дава грешна парола. -а браузера ми я е запомнил. и сега се опитах да сменя нещо по профила и отново ми дава грешка Следната грешка се появи при промяната на профила ви: Невалидна парола. Моля за помощ и благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #659 -: Април 09, 2011, 11:42:48 » |
Нагоре
|
Здравейте екипа! Имам следният проблем. На няколко пъти -може би седмица,когато влизам в сайта ми дава грешна парола,но не всеки път един път влизам един път ми дава грешна парола. -а браузера ми я е запомнил. и сега се опитах да сменя нещо по профила и отново ми дава грешка Следната грешка се появи при промяната на профила ви: Невалидна парола. Моля за помощ и благодаря! Излез от профила и при вход дай забравена парола. Ще ти прати на майла линк за смяна. Това е вариант.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|