bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #690 -: Май 13, 2011, 06:54:57 » |
Нагоре
|
Бибке удари телевизора дето носиш на раменете си Това нещо се получава винаги когато има някакъв въпросителен или препинателен знак в заглавието на обявата Не че линка не е копиран правилно ,за целта си копираш самичка линка който ти дават с в сичките му ероглифи и като го пейстнеш горе -бинго - отваря се . тенкю пипъл!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
gemma
new user
Неактивен
Публикации: 172
|
|
« Отговор #691 -: Май 13, 2011, 20:46:19 » |
Нагоре
|
Здравейте,от 2 дни имам проблем с качването на обяви.Давам Публикувай,чакм известно време,след което вместо да се публикува обявата ме връща отново на 1ва стъпка. Времен проблем ли е и кога ще бъде решен?
|
|
|
Активен
|
Две и повече обяви са с абсол.предимство!!! При запис с предимство е първия изпратил адрес на ЛС! Оценки от друг подобен сайт:http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=67472 скайп: niki7655 Боклуци не изпращам и връщам!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #692 -: Май 13, 2011, 22:24:34 » |
Нагоре
|
Здравейте,от 2 дни имам проблем с качването на обяви.Давам Публикувай,чакм известно време,след което вместо да се публикува обявата ме връща отново на 1ва стъпка. Времен проблем ли е и кога ще бъде решен?
Погледни снимките ти дали отговарят на тези правила: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dessi101
dessi101
new user
Неактивен
Публикации: 86
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #693 -: Май 15, 2011, 12:15:51 » |
Нагоре
|
Привет! Искам да попитам как мога да сложа картинка с анимация, когато пиша оценка? Опитах се, но не се получи - линк ли трябва да се сложи или друго нещо?
|
|
|
Активен
|
Първо Вие изпращате парите със запис, аз Ви изпащам продуктите още с получаването на записа! Пощенските разходи са за сметка на купувача! При покупка на два артикула аз плащам пощенските разходи, а Вие получавате подаръче (изненада)! Коректна съм, не бих излъгала никого никога, бъдете коректни и Вие!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #694 -: Май 15, 2011, 12:58:50 » |
Нагоре
|
Привет! Искам да попитам как мога да сложа картинка с анимация, когато пиша оценка? Опитах се, но не се получи - линк ли трябва да се сложи или друго нещо?
Ето сайтове с готови линкове за картинки,само правиш копи-пейст http://smajliki.ru/http://www.glitter-graphics.com/http://best-image.org/photo/51
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mima_87
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #695 -: Май 15, 2011, 16:46:58 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!Не знам дали тук е раздела където трябва да пиша или може би има такава тема но аз нищо не открих за това което търся!Моят проблем е следния:искам да истрия всички имена с които са се логвали на моя компютър в някои страници,примерно в абв и в замунда!В полето,където трябва да си напишеш името(лога),ако цъкна два пъти с мишката ми излиза списък с много имена,които може би са се логвали или просто системата по някакъв начин ги съхранява ли и аз не знам!Та именно тези имена искам да истрия и може би ако има опция да не се запаметяват въобще!Благодаря ви предварително!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #696 -: Май 15, 2011, 19:02:40 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!Не знам дали тук е раздела където трябва да пиша или може би има такава тема но аз нищо не открих за това което търся!Моят проблем е следния:искам да истрия всички имена с които са се логвали на моя компютър в някои страници,примерно в абв и в замунда!В полето,където трябва да си напишеш името(лога),ако цъкна два пъти с мишката ми излиза списък с много имена,които може би са се логвали или просто системата по някакъв начин ги съхранява ли и аз не знам!Та именно тези имена искам да истрия и може би ако има опция да не се запаметяват въобще!Благодаря ви предварително!
С какъв браузър си ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mima_87
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #697 -: Май 15, 2011, 19:54:24 » |
Нагоре
|
internet explorer
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #700 -: Май 24, 2011, 08:21:15 » |
Нагоре
|
шефе имам въпрос как да кача снимка в личните съобщения ,ей голям ми е проблем нали съм малко русо и немоа рабера Няма как . Само с линк става. ясно благодаря много
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #701 -: Май 24, 2011, 09:02:17 » |
Нагоре
|
Стеф,ето така трябва да е линка в съобщение и става [img]http://img1.eyebg.com/images/ego0qfydps8smw53323l.jpg[/img] Линка е примерен с картинка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #702 -: Юни 10, 2011, 11:49:52 » |
Нагоре
|
Шефеее гледам днес и се пуля,направил си кътче и за нашите мъжленца,ама пусто не приема регистрация там без символи от картинката,то няма картинка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #704 -: Юни 10, 2011, 17:06:33 » |
Нагоре
|
Шефеее гледам днес и се пуля,направил си кътче и за нашите мъжленца,ама пусто не приема регистрация там без символи от картинката,то няма картинка Това местенце ще го разработвам още малко Все пак е отворено за регистрации и повечето раздели са направени аа хубаво, ама няма символи и каквито и да било картинки дето иска за завършване на регистрацията
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|