Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #705 -: Юни 10, 2011, 17:32:47 » |
Нагоре
|
Шефеее гледам днес и се пуля,направил си кътче и за нашите мъжленца,ама пусто не приема регистрация там без символи от картинката,то няма картинка Това местенце ще го разработвам още малко Все пак е отворено за регистрации и повечето раздели са направени аа хубаво, ама няма символи и каквито и да било картинки дето иска за завършване на регистрацията Махнах символите докато ги оправя Регистрацията в момента ще става с потвърждение по майл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #706 -: Юни 10, 2011, 17:44:02 » |
Нагоре
|
Вече е оправено. Работи картинката и не иска потвърждение За който не знае - те това е сайта : BgMan.info
|
|
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 17:46:30 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #707 -: Юни 10, 2011, 18:46:52 » |
Нагоре
|
Благодарности,наш Лиамо вече е вътре
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #708 -: Юни 11, 2011, 21:24:07 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Имам проблем със снимките -нямам опцията резиис пикчърс като дам десен бутон и не мога да си смаля снимките-помогнете ми моля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #709 -: Юни 11, 2011, 21:27:19 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Имам проблем със снимките -нямам опцията резиис пикчърс като дам десен бутон и не мога да си смаля снимките-помогнете ми моля! Това с коя програма? Ето темичка: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #711 -: Юни 11, 2011, 21:35:15 » |
Нагоре
|
-програма -ами незнам дали имам дори някаква- реших че си така по принцип -като цъкна с десен бутон -ама не е. В темата която ти писах по-горе е описана програмката за преоразмеряване и как да я ползваш. Пробвай с нея. Мисля, че няма да имаш проблеми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
gemma
new user
Неактивен
Публикации: 172
|
|
« Отговор #714 -: Юни 12, 2011, 09:12:51 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да изтрия една моя обява.Бутона препубликувай ми е активен,но нямам бутон изтрии.Каква е причината?Ето това е обявата: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Cheren+sutien+s+kamyni+75C&product=164027&cat=500Лек ден!
|
|
|
Активен
|
Две и повече обяви са с абсол.предимство!!! При запис с предимство е първия изпратил адрес на ЛС! Оценки от друг подобен сайт:http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=67472 скайп: niki7655 Боклуци не изпращам и връщам!
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #716 -: Юли 03, 2011, 17:50:23 » |
Нагоре
|
Здравейте! Отдавна не съм публикувала нова обява, а само подновявам старите. Но днес качвайки нова, установих, че мога да кача само 5 снимки още в началото. Преди качвах останалите снимки, ако са повече от 5, чрез опцията "редактирай". Сега не става. Да не би да е намален броя на снимките и аз да съм пропуснала новината?
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #717 -: Юли 03, 2011, 17:59:56 » |
Нагоре
|
Здравейте! Отдавна не съм публикувала нова обява, а само подновявам старите. Но днес качвайки нова, установих, че мога да кача само 5 снимки още в началото. Преди качвах останалите снимки, ако са повече от 5, чрез опцията "редактирай". Сега не става. Да не би да е намален броя на снимките и аз да съм пропуснала новината? Пропуснали сте новината. Намален е броят на снимките на 5.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #718 -: Юли 03, 2011, 18:25:18 » |
Нагоре
|
Ох, мерси! Успокоих се. Мислех, че нещо аз съм се сбъркала
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #719 -: Юли 05, 2011, 06:57:25 » |
Нагоре
|
Здравейте!Липсва ми бутона за препубликуване днес имам някои обяви с изтекъл 30- дневен срок -да не би да съм пропуснала някоя промяна!? ?? Или имам проблем? Благодаря Ви!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|