Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #45 -: Октомври 07, 2010, 21:55:49 » |
Нагоре
|
Здравейте, искам да откажа известията на имейл. Влязох в настройките на профила, редактирах (известия и имейл), но продължавам да ги получавам. Явно някъде пропускам нещо, може ли да ми помогнете. Благодаря.
Влез тук: http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=933&protype=3Най-долу ги коригирай Здравейте, след всички корекции, все още получавам известия на имейла. Явно пропускам нещо. И имам още един въпрос. При публикуване на обяви тази вечер, при един от артикулите ми се появи съобщение, че не мога да препубликувам обява и т.н. да опитам след един месец. На какво се дължи това съобщение, със сигурност обявата не е публикувана никога преди. Благодаря ви предварително. Остатъчни са. От преди промяната!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #46 -: Октомври 08, 2010, 06:16:53 » |
Нагоре
|
Не е така - наистина липсва. Ето тази моя обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=56045&cat=500 - искам да сложа състояние Ново, но го няма в падащото меню дори и най-отдолу в списъка. Така е и при другите ми обяви, които са с етикети и съм искала да направя редакция с някакво допълнение. [/quote] Оправено е! При редакция излиза и състояние НОВО.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #47 -: Октомври 08, 2010, 10:03:43 » |
Нагоре
|
Благодаря, дано отшуми скоро А по другият въпрос, защо така се получи. Да не би да съм дублирала нещо. Интересно ми е, за да мога да го избегна за в бъдеще.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
hrrisss
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #48 -: Октомври 08, 2010, 10:27:13 » |
Нагоре
|
Здравейте ,публикувах обява за суитчът , но сега ми се иска да го комбинирам с ватиран панталон. Това препубликуване ли ще бъде.Съответно тази обява ще я изтрия . Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Октомври 08, 2010, 11:21:06 » |
Нагоре
|
Благодаря, дано отшуми скоро А по другият въпрос, защо така се получи. Да не би да съм дублирала нещо. Интересно ми е, за да мога да го избегна за в бъдеще. Не. Това съобщение излиза най-горе на сайта за да може всички да го виждат и знаят. Можете да Препубликувате обява след като изтече 1 месец от последното и публикуване. Здравейте ,публикувах обява за суитчът , но сега ми се иска да го комбинирам с ватиран панталон. Това препубликуване ли ще бъде.Съответно тази обява ще я изтрия . Благодаря
Това е редактиране на обява. Тогава става ЛОТ. Не е в нарушение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #50 -: Октомври 08, 2010, 13:50:27 » |
Нагоре
|
Охххх цял ден ми дава тази грешка Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 206 I cannot connect to the Members database. []
С мозила съм, и с Chrome пробвах, все същото.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
Публикации: 110
|
|
« Отговор #51 -: Октомври 08, 2010, 14:13:16 » |
Нагоре
|
Не е само при теб. И на мен цял ден ми дава грешка. Май сме много маймуни на клона...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #52 -: Октомври 08, 2010, 14:19:03 » |
Нагоре
|
Не е само при теб. И на мен цял ден ми дава грешка. Май сме много маймуни на клона...
И при мен е така.Едва си публикувам мнеието + това.Ужасно е
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #53 -: Октомври 08, 2010, 14:29:13 » |
Нагоре
|
да постоянно рефрешвам и сега почна и това да ми изписва Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #54 -: Октомври 08, 2010, 14:46:15 » |
Нагоре
|
Маймуните моля слезте от клона може да има някакъв проблем със сървара не е нужно да изпадате в паника въпреки че при мен не е давало никакви грешки.Малко търпение при такива ситуации , вместо да си създавате излишно напрежение Нищо лично към никой !!!!!!!
|
|
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 16:08:31 от skoki81 »
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
даная.
power user
Неактивен
Публикации: 604
|
|
« Отговор #55 -: Октомври 08, 2010, 14:58:49 » |
Нагоре
|
да попитам-пуснах няколко обяви, маркирах състояние мн. добро-после гледам че е отбелязано Ново-бъг в системата ли е или само при мен е така като редактирам обявата се оправя, но е досадно
И при мен е така,и лошото е,че ако съм пропуснала нещо в описанието и искам да го добавя е невъзможно,понеже вече веднъж съм правила редакция и системата не ми позволява.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 08, 2010, 15:58:50 » |
Нагоре
|
Хмм Явно наистина ставаме много много и прави проблеми около 14.00 - 16.00 часа. Ще прегледам логовете и ще ви кажа какво е. Имаме решение, така, че ако има голям проблем ще коригирам нещата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 09, 2010, 09:46:02 » |
Нагоре
|
Значи изтеглих си програмата за намаляване на снимки,направих ги 600х600,размера е под 2мб. и не иска да ги публикува.Вече ми писна накрая ще взема да си изтрия профила и това е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 09, 2010, 14:52:16 » |
Нагоре
|
Благодаря, дано отшуми скоро А по другият въпрос, защо така се получи. Да не би да съм дублирала нещо. Интересно ми е, за да мога да го избегна за в бъдеще. Не. Това съобщение излиза най-горе на сайта за да може всички да го виждат и знаят. Можете да Препубликувате обява след като изтече 1 месец от последното и публикуване. Знам за правилото отпреди. Със сигурност обявата не е публикувана досега. Възможно ли е да е дублирано като име и затова да не ме допуска? Убедена съм, че не е публикувана, защото си бях извадила нещата на списък и карах подред. Тази обява беше предпоследна като номер. С предишните и следващата нямаше проблем.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 09, 2010, 14:58:29 » |
Нагоре
|
Благодаря, дано отшуми скоро А по другият въпрос, защо така се получи. Да не би да съм дублирала нещо. Интересно ми е, за да мога да го избегна за в бъдеще. Не. Това съобщение излиза най-горе на сайта за да може всички да го виждат и знаят. Можете да Препубликувате обява след като изтече 1 месец от последното и публикуване. Знам за правилото отпреди. Със сигурност обявата не е публикувана досега. Възможно ли е да е дублирано като име и затова да не ме допуска? Убедена съм, че не е публикувана, защото си бях извадила нещата на списък и карах подред. Тази обява беше предпоследна като номер. С предишните и следващата нямаше проблем. Пробвайте пак да я публикувате!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|