emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Октомври 21, 2010, 10:10:48 » |
Нагоре
|
Защо Криси09 всъщност е Silvena ? Т.е. мога ли да си сменям потребителското име, когато ми хрумне ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #91 -: Октомври 21, 2010, 10:12:30 » |
Нагоре
|
Защо Криси09 всъщност е Silvena ? Т.е. мога ли да си сменям потребителското име, когато ми хрумне ?
Може да си визуализирате името във форума, но в обяви то остава същото! Обмислям да премахна тази функция!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #92 -: Октомври 21, 2010, 10:18:39 » |
Нагоре
|
Може да си визуализирате името във форума, но в обяви то остава същото! Обмислям да премахна тази функция! Аха. Мисля, че загрях Благодаря
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Октомври 21, 2010, 11:45:38 » |
Нагоре
|
Бих искала да пусна тема относно методите и сполучливите или пък не опити за отказване на детето от памперса. И за да не я пльосна ей така може ли един съвет къде да я публикувам. Предполагам, че трябва да е в раздел За децата, ама къде ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #94 -: Октомври 21, 2010, 12:10:12 » |
Нагоре
|
Бих искала да пусна тема относно методите и сполучливите или пък не опити за отказване на детето от памперса. И за да не я пльосна ей така може ли един съвет къде да я публикувам. Предполагам, че трябва да е в раздел За децата, ама къде ?
Много добра идея. Пусния в ЗА ДЕЦАТА > Възпитание.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #95 -: Октомври 21, 2010, 12:45:10 » |
Нагоре
|
Здравейте! Нещо стана с филтъра и при подредбата немога да наредя обявите по "най-гледани"!Какъв е проблема?
Желая ви хубав и успешен ден!
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 12:48:03 от titkata »
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #96 -: Октомври 21, 2010, 12:51:05 » |
Нагоре
|
Здравейте! Нещо стана с филтъра и при подредбата немога да наредя обявите по "най-гледани"!Какъв е проблема?
Желая ви хубав и успешен ден!
Временно до довечера съм спрял този филтър. Дава малко проблеми за това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #97 -: Октомври 21, 2010, 12:52:42 » |
Нагоре
|
Благодаря за бързия отговор! Спорна работа от мен!
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Октомври 21, 2010, 13:54:26 » |
Нагоре
|
Много добра идея. Пусния в ЗА ДЕЦАТА > Възпитание. ОК.Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #99 -: Октомври 21, 2010, 16:57:03 » |
Нагоре
|
Е какъв е проблема,немога да разбера,нито се крия,ното нищо.Просто така повече ми харесва,нямам мнение да си го сменям всеки ден. п.п Междо другото съм срещала доста такива потребители и се чудех как така става,но сега разбрах,като си видях профила
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 17:02:59 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #100 -: Октомври 21, 2010, 21:47:28 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси след 500 публикации ставаш старши потребител Скоро ще станеш и ти Е, тук нещо не схващам- аз предполагах,че е заради оценките, но :500 публикаций. Значи, непрекъснато някой може да се записва- отказва, да пита за размери и т.н- за да натрупа публикацийте
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #101 -: Октомври 21, 2010, 22:01:59 » |
Нагоре
|
както навсякъде,така и тук.Като направиш 500 публикации във форума или в секция обяви,ставаш с по-висок ранг-Старши потребител оценките са нещо съвсем различно поздрави!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|