vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Октомври 18, 2010, 19:10:51 » |
Нагоре
|
тази седмица съм отпуска и ми остана време и за кухнята.Ето днешното меню: това е суровият вид-1 тук е с подправките-2 с водичката-3 в готов вид-4
|
|
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 20:03:06 от vanila »
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #106 -: Октомври 18, 2010, 20:03:41 » |
Нагоре
|
супичката-5 салатката-6 за десерт не ми остана време.Утре ща се постарая и ще кача снимки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #107 -: Октомври 22, 2010, 21:21:29 » |
Нагоре
|
Ето и една типично немска картофена салата. Варените картофи се нарязват. Прибавя се ситно нарязан зелен (може и стар) лук. Прибавя се и нарязана на много тънки филийки прясна краставица. Следват сол, пипер(по желание, аз използвам бял пипер), олио или зехтин, оцет или балсамов такъв, копър или магданоз - аз слагам и двете. Малко е странна на пръв поглед и когато си поръчах картофена салата в Аахен и ми я донесоха бях , но се оказа невероятно вкусна
|
|
« Последна редакция: Октомври 23, 2010, 11:05:28 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #108 -: Октомври 22, 2010, 21:26:18 » |
Нагоре
|
Ето и една типично немска картофена салата. Варените картофи се нарязват. Прибавя се ситно нарязан зелен (може и стар) лук. Прибавя се и нарязана на много тънки филийки краставица. Следват сол, пипер, олио или зехтин, оцет или балсамов такъв, копър или магданоз - аз слагам и двете. Малко е странна на пръв поглед и когато си поръчах картофена салата в Аахен и ми я донесоха бях , но се оказа невероятно вкусна Аз също съм правила подобна със стар лук намачкани картофи,наситно лука и една лъжица майонеза слагам ама по си обичам салатката с праз лук и картофи ама и тази с краставичките ще я пробвам
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Pamela{}
new user
Неактивен
Публикации: 138
Усмихни се на живота и той ще ти намигне :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #109 -: Октомври 22, 2010, 21:58:29 » |
Нагоре
|
А това е моето произведение тази вечер за вечеря и вече си облизаха пръстите
|
|
|
Активен
|
1.Моля Ви, записвайте се в обявите, когато решите да купувате нещо! 2.Спазвам реда на записване в обявите и изчаквам 24 h. Спазвам уговорките и се надявам на същото насреща! 3.Разходите са за сметка на купувача,освен ако няма друга уговорка! 4.Директно връщам стоки неотговарящи на описанието! 5.Не приемам НП! 6.Записалите се за повече от една обява са с предимство! 7.Коректна съм, пиша оценки и очаквам същото от Вас!
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #111 -: Октомври 22, 2010, 22:39:00 » |
Нагоре
|
Айде и моята супичка от лопош Идват празници,представям си как ще се напълни темата,когато дойдат веднага пускам тема,да си покажем украсите,масите и гозбите.Ще е много интересно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Pamela{}
new user
Неактивен
Публикации: 138
Усмихни се на живота и той ще ти намигне :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #112 -: Октомври 22, 2010, 22:58:41 » |
Нагоре
|
А това е моето произведение тази вечер за вечеря и вече си облизаха пръстите Пиши рецепта иначе паля колата и идвам да ми го сготвиш и на мен Заповядай, остана още мъничко В намазнена тавичка се слага ситно нарязан лук, морков и домат и се поставя във фурната за около 5 мин. След това се добавят нарязаните на кръгчета картофи, подправят се със сол, отгоре може да се сложи една червена чушка, нарязана на кръгчета и се сипва вода, колкото да ги покрие. Щом картофите се запекат леко, се добавя нарязана на тънки парченца шунка и тавата се връща отново във фурната. Разбиват се 3 яйца със сирене и се залива и накрая като се поизпече се настъргва кашкавал, поръсва се със ситно нарязан магданоз и черен пипер и се запича, колкото да се разтопи кашкавалът. Добър апетит
|
|
|
Активен
|
1.Моля Ви, записвайте се в обявите, когато решите да купувате нещо! 2.Спазвам реда на записване в обявите и изчаквам 24 h. Спазвам уговорките и се надявам на същото насреща! 3.Разходите са за сметка на купувача,освен ако няма друга уговорка! 4.Директно връщам стоки неотговарящи на описанието! 5.Не приемам НП! 6.Записалите се за повече от една обява са с предимство! 7.Коректна съм, пиша оценки и очаквам същото от Вас!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #113 -: Октомври 23, 2010, 11:01:53 » |
Нагоре
|
Ето и една типично немска картофена салата. Варените картофи се нарязват. Прибавя се ситно нарязан зелен (може и стар) лук. Прибавя се и нарязана на много тънки филийки прясна краставица. Следват сол, пипер, олио или зехтин, оцет или балсамов такъв, копър или магданоз - аз слагам и двете. Малко е странна на пръв поглед и когато си поръчах картофена салата в Аахен и ми я донесоха бях , но се оказа невероятно вкусна Аз също съм правила подобна със стар лук намачкани картофи,наситно лука и една лъжица майонеза слагам ама по си обичам салатката с праз лук и картофи ама и тази с краставичките ще я пробвам E тази си е картофена салата с модификация. Спомням си, че ми пльоснаха и някакъв сос с горчица и майонеза, но всичко е по желание. Ако ви хареса ще ме споменавате с добро, ако ли не ......
|
|
« Последна редакция: Октомври 23, 2010, 17:27:06 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #114 -: Октомври 23, 2010, 11:02:44 » |
Нагоре
|
Тутманик: 1кг брашно 2яйца 1кубче мая 3с.л кисело мляко сирене едно пакетче масло 1с.л сол 1с.л захар
Маята се разтваря в хладка вода/колкото кофичка кисело мляко/ със солта и захарта.Разбиват се с вилица яйцата и киселото мляко и в кладенче от брашното се изсипват маята, яйцата и млякото.Меси се и втасва.След като втаса се премесва втори път и отново втасва.От готовото тесто се оформят топки-при мен излязоха 16броя.Взима се топката и се потапя в разтопеното масло, след това се разтяга на ръка.Взима се втора топка и се действа по същия начин като се поставя върху първата.Слага се сирене и се навиват двете "блатчета", които са едно върху друго на руло.Рулото се разтяга и се прави охлювче.Така се правят 8охлювчета и се пече на около 200градуса.Доста се надува, така че ако имате по-голяма тава може да се направят по-малки охлювчета.
А има ли вариант да стане с мая на прах ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Zolka
new user
Неактивен
Публикации: 16
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #115 -: Октомври 24, 2010, 16:29:39 » |
Нагоре
|
Амииииииии...никога не съм пробвала с мая на прах.Може би ще стане, знам ли, аз не само че не съм пробвала, но не съм и употребявала мая на прах, та не ми е ясно.Май съм забравила да пиша, че го слагам да се пече в незагрята фурна /или втасва още веднъж и тогава в загрята/.Пиши ако пробваш какво е станало със сухата мая?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #116 -: Октомври 24, 2010, 18:05:04 » |
Нагоре
|
Амииииииии...никога не съм пробвала с мая на прах.Може би ще стане, знам ли, аз не само че не съм пробвала, но не съм и употребявала мая на прах, та не ми е ясно.Май съм забравила да пиша, че го слагам да се пече в незагрята фурна /или втасва още веднъж и тогава в загрята/.Пиши ако пробваш какво е станало със сухата мая?
Не знам кога ще се наканя. Срам ме е да си призная, но и един прост хляб не мога да направя.....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #118 -: Октомври 26, 2010, 20:44:23 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми казъл каква е причината всеки път крем карамела ми да става на шупли печа го в тавичка с вода и на 180 градуса и все ми става на тез шуплииии Аз, ще ти кажа Водата извира и става на шупли ако е на висока температура. Пробвай на 130-140 градуса за по-дълго време. Как изобщо имаш нерви да се занимаваш ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #119 -: Октомври 26, 2010, 21:00:26 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми казъл каква е причината всеки път крем карамела ми да става на шупли печа го в тавичка с вода и на 180 градуса и все ми става на тез шуплииии Аз, ще ти кажа Водата извира и става на шупли ако е на висока температура. Пробвай на 130-140 градуса за по-дълго време. Как изобщо имаш нерви да се занимаваш ? Никога не ми е извирала водата до край другия път ще пробвам на още по ниска температура.Еми занимавам се защото веднъж ми се прияде и свекиш изяви желание да ми направи и вервай ми само като го опитах щех да се откажа повече такова нещо да не ям а този в магазина който си взимах на Данон пък не е със същия вкус както би трябвало
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|