EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Октомври 27, 2010, 12:41:59 » |
Нагоре
|
Страхотна е!НА мен много ми харесва,много весела!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #136 -: Октомври 27, 2010, 12:44:41 » |
Нагоре
|
Страхотна е!НА мен много ми харесва,много весела! Мерси
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #137 -: Октомври 27, 2010, 14:12:09 » |
Нагоре
|
хммммм поради тази причина не се хващам да го правя Иначе в нас е пълно с оборудване като за сладкарница - пошове, бои, форми, тави, огрибки и т.н. Видях в един магазин, че продават фондан, но най-малката разфасовка беше 5 кг Май ще си карам по моя си начин,който изглежда така (и аз да се изфукам) Наистина е много добра,браво на теб
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #138 -: Октомври 27, 2010, 14:50:28 » |
Нагоре
|
Здравейте. Наскоро споменах на моя съседка,че ще правя питка. И от дума на дума,разменихме няколко приказки,до като стигнем до там,че тя имала"Вълшебна купа" - така я нарече тя,която сама правела пиките.Слагат се продуктите вътре от специалната рецепта за питка,която си върви с купата,разклаща се около 2 мин.,оставяш я да изпука веднъж капака й,затваряш отново,разклащаш пак и като пукне втори път,тестото е готово за печене. И в крайна сметка-взех купата.Изпробвах и стана нещо невероятно.Купата е купена преди доста години и не помни от къде и как се казва. На външен вид е обикновенна купа с капак,като тези от левчето,но всъщност не е. Моля някой ако знае нещо за тези купи,или има такава излишна,или знае от къде да си я купя,да ми пише обезателно.
аууу заинтригува ме,начи сега се търси такава купа,който има или знае къде има да пуска обява в секция принадлежности за кухнята ....от сега съм записана първа,да не ме преварите ей
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #139 -: Октомври 27, 2010, 20:12:19 » |
Нагоре
|
Какви са тези торти ,бе хора? Вие сте си направо сладкари.Поздравления!Страхотни са!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #140 -: Октомври 27, 2010, 20:21:33 » |
Нагоре
|
Стараем се, но все еднотипни ми излизат
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #142 -: Ноември 01, 2010, 23:09:59 » |
Нагоре
|
Импровизирай,бе мила! Сваряваш си картофите,да са по-едрички,издьлбаваш ги и пьлниш с каквото искаш.В случая кайма,аз бих я запьржила ,сложила подправки гьбки и после запекла с кашкавал.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #144 -: Ноември 01, 2010, 23:19:42 » |
Нагоре
|
Постилаш й едно одеалце в кухнята, даваш й играчки и си готвиш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #146 -: Ноември 02, 2010, 00:36:35 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 00:39:49 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #147 -: Ноември 02, 2010, 08:43:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #148 -: Ноември 02, 2010, 09:09:10 » |
Нагоре
|
Ама Скокче, ти хубаво си я научила на ръце да я взимаш ами и с двете как ще я караш ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #149 -: Ноември 02, 2010, 09:47:08 » |
Нагоре
|
Ама Скокче, ти хубаво си я научила на ръце да я взимаш ами и с двете как ще я караш ? е не на ръце ама иска и аз да си играя с нея не да я нося ама да съм все пред очите и с играчките а не на компа да щракам хихиихих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|