dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Ноември 05, 2010, 19:12:04 » |
Нагоре
|
А искаш ли и менюто за седмицата Cheesy
Ако не съм нахална ,прикачете и менюта към адреса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #196 -: Ноември 05, 2010, 19:13:42 » |
Нагоре
|
Цитат Ееееей да не видите нещо Tongue Тамън ще видиш и какви пари са Ще се лепна за теб като бълха CheesyИзплагиатствах ти идеята за "бележки",а сега и за чашите Tongue Ха ха ха. Ми дай и да си харесам нещо от обяви те ти и ......да вземем да се видим Много ще се радвам да се видим,но аз съм в Пловдив.Но колко му е Може би към края на месеца ще идвам в С-я и може тогава да се уговорим нещо.Иначе чашите са върхът.Аз си взех 6 комплекта.Освен като твоите и с жъто-оранжеви цветя и многоцветни. Само да попитам постиш ли ? Че да съобразя менюто Не знам защо съм останала с впечатление, че си от София С другото майче се разбрахме да й пратя чаши , ама сега ще се чудя как да ги опаковам Охххх оспамихме темата.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #197 -: Ноември 05, 2010, 19:17:40 » |
Нагоре
|
С другото майче се разбрахме да й пратя чаши , ама сега ще се чудя как да ги опаковам Huh? Охххх оспамихме темата. Е най много да ни набият Колкото до чашите,не вярвам да стигнат цели до нея по пощата.Само с куриер,но вече става доста скъпо :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #198 -: Ноември 05, 2010, 19:21:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #199 -: Ноември 05, 2010, 19:43:13 » |
Нагоре
|
И аз това гледах. Даже се чудя дали ще ме викат да си отварям пратките
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #200 -: Ноември 05, 2010, 20:13:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #201 -: Ноември 06, 2010, 00:44:41 » |
Нагоре
|
Дени,страхотни тортички! Как ги правите ,бе момичета? Много сложно ми се струва.Моята дьщеря е на 14 год.и никога не сьм и направила торта за Р.Д.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #202 -: Ноември 06, 2010, 08:35:07 » |
Нагоре
|
Досега си трая,аза да ви кажа,че ви чета всеки ден.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #203 -: Ноември 06, 2010, 10:13:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #204 -: Ноември 06, 2010, 14:16:21 » |
Нагоре
|
Дени,страхотни тортички! Как ги правите ,бе момичета? Много сложно ми се струва.Моята дьщеря е на 14 год.и никога не сьм и направила торта за Р.Д. А ако знаете моята баба какви торти върти...свят ще ви се завие.Тя понеже много обича моя мъж,та всеки път като й отидем на гости му прави една подобна на Черната Неделя,ама с много по-хубав крем и отгоре с карамелизирана захар и орехи...Мммм,чак на мен ми се прияжда,въпреки,че изобщо не обичам сладко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #205 -: Ноември 06, 2010, 15:38:54 » |
Нагоре
|
Дени,страхотни тортички! Как ги правите ,бе момичета? Много сложно ми се струва.Моята дьщеря е на 14 год.и никога не сьм и направила торта за Р.Д. благодаря мила.това - да правя тортички и най-вече да ги украсявам ме успокоява да ти кажа честно
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #207 -: Ноември 07, 2010, 12:14:03 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета и момчета Много хубава темичка, следя я с интерес. Обичам да готвя и да експериментирам в кухнята с нови рецепти. Днес пробвах едни такава и резултатът е много вкусен Правих баничка с кайма и кекс Ако някой проявява интерес към рецептите с удоволствие ще ги напиша Ами давай направо рецептите.Изглеждат много вкусни,а аз обожавам баници с различни от сирене плънки.Например със зеле...ммммммммм
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Liany
new user
Неактивен
Публикации: 100
|
|
« Отговор #208 -: Ноември 07, 2010, 12:42:16 » |
Нагоре
|
ок Баница с каймаПродукти: 1 пакет кори за баница 500гр кайма 1 глава лук 2 с.л. доматено пюре 1 печена белена пиперка 3 яйца 3 с.л. кисело мляко 200 мл газирана вода зехтин,олио, сол, черен пипер, кимион, чубрица Приготвяне: В една тенджерка слагам малко зехтин и запържвам ситно нарязания лук( ползвах червен лук днес). Когато лукът се запържи добавям нарязаната чушка и доматеното пюре и ги запържвам и тях( налях малко водичка да не загори). После се добавя каймата и се запържва и тя, слагат се и подправките. Когато се позапържи хубаво сместа се отнема от огъня и се остава да поизстине малко. Тавата, в която ще печете баницата се намазва хубаво с олио. В една купа се разбиват яйцата с киселото мляко, добавя се газираната вода и около 3-4 с.л. олио. Корите се взимат по 2 и в единия край се слага обилно от плънката и се навиват на руло. Самите кори не се мажат с нищо, ей така сухи. Така се подреждат в тавата. Нарязвате на парчета и заливате със сместа от яйцата. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса, за около 20 мин. Кекс Продукти: 4 яйца 250 гр захар 250 мл прясно мляко 200 мл олио 300 гр брашно 1 бакпулвер 2 ванилии 3 с.л. какао Приготвяне: Яйцата и захарта се разбиват с миксер хубаво, към тях се прибавя прясното мляко и олиото и се разбърква малко. Брашното се пресява заедно с бакпулвера и ванилията и се добавя към сместа. Бърка се до гладко, но не прекалено много, за да не станат балончета в сместа. Получената смес се разделя на 2 части и към едната се добавя какаото. Формата за кекса се намазнява и поръсва с брашно. Изсипва се в средата на формата един черпак бяла смес, след това един кафява и така се редуват докато свърши сместа. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин. По желание се поръсва с пудра захар.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|