{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вкуснотийките на мама!  (Прочетена 159528 пъти)
0 Членове и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #195 -: Ноември 05, 2010, 19:12:04 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
А искаш ли и менюто за седмицата  Cheesy
Ако не съм нахална ,прикачете и менюта към адреса  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #196 -: Ноември 05, 2010, 19:13:42 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат
Ееееей да не видите нещо  Tongue Тамън ще видиш и какви пари са
Ще се лепна за теб като бълха  CheesyИзплагиатствах ти идеята за "бележки",а сега и за чашите  Tongue
Ха ха ха. Ми дай и да си харесам нещо от обяви те ти и ......да вземем да се видим
Много ще се радвам да се видим,но аз съм в Пловдив.Но колко му е Cheesy Може би към края на месеца ще идвам в С-я и може тогава да се уговорим нещо.Иначе чашите са върхът.Аз си взех 6 комплекта.Освен като твоите  (devil4) и с жъто-оранжеви цветя и многоцветни. Cheesy Cheesy Cheesy
Само да попитам постиш ли ? Че да съобразя менюто  Tongue
Не знам защо съм останала с впечатление, че си от София  Sad
С другото майче се разбрахме да й пратя чаши , ама сега ще се чудя как да ги опаковам  Huh?
Охххх оспамихме темата.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #197 -: Ноември 05, 2010, 19:17:40 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
С другото майче се разбрахме да й пратя чаши , ама сега ще се чудя как да ги опаковам  Huh?
Охххх оспамихме темата.
Е най много да ни набият  Cheesy Cheesy CheesyКолкото до чашите,не вярвам да стигнат цели до нея по пощата.Само с куриер,но вече става доста скъпо :Smiley
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #198 -: Ноември 05, 2010, 19:21:32 »
Раздели ТемаНагоре

Оф Еми бих ти пратила една малка тавичка ама сега докато муах пица по време на новините,слушах за код червено в пощите...ще ми я върнат,че сигурно маслините няма да минат през скенера Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #199 -: Ноември 05, 2010, 19:43:13 »
Раздели ТемаНагоре

Оф Еми бих ти пратила една малка тавичка ама сега докато муах пица по време на новините,слушах за код червено в пощите...ще ми я върнат,че сигурно маслините няма да минат през скенера Cheesy Cheesy Cheesy
И аз това гледах. Даже се чудя дали ще ме викат да си отварям пратките  Cheesy Tongue
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #200 -: Ноември 05, 2010, 20:13:21 »
Раздели ТемаНагоре

И аз това гледах. Даже се чудя дали ще ме викат да си отварям пратките  Cheesy Tongue

Хи-хи-хи Tongue Cheesy Wink
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #201 -: Ноември 06, 2010, 00:44:41 »
Раздели ТемаНагоре

Дени,страхотни тортички! (whee1) Как ги правите ,бе момичета? (what1) Много сложно ми се струва.Моята дьщеря е на 14 год.и никога не сьм и направила торта за Р.Д. (sad1)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #202 -: Ноември 06, 2010, 08:35:07 »
Раздели ТемаНагоре

Досега си трая,аза да ви кажа,че ви чета всеки ден. Cheesy
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #203 -: Ноември 06, 2010, 10:13:42 »
Раздели ТемаНагоре

Такааа ,моля всички да си изпратят адресите на лични,че тръгвам на "Манджорно турне".То аз днес реших да съм на диета,а Вие тук ...ааааа кви са тези торти,пилета,сарми,пици ,кавърми и катофки.Безсрамници  Cheesy Cheesy CheesyЧовек и едно кило не може да свали от Вас! Cheesy Cheesy Cheesy                  (laugh2) (laugh3) (laugh5) (laugh2) направо ме разби - с адресите на лични !!!!!!!                               
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #204 -: Ноември 06, 2010, 14:16:21 »
Раздели ТемаНагоре

Дени,страхотни тортички! (whee1) Как ги правите ,бе момичета? (what1) Много сложно ми се струва.Моята дьщеря е на 14 год.и никога не сьм и направила торта за Р.Д. (sad1)

А ако знаете моята баба какви торти върти...свят ще ви се завие.Тя понеже много обича моя мъж,та всеки път като й отидем на гости му прави една подобна на Черната Неделя,ама с много по-хубав крем и отгоре с карамелизирана захар и орехи...Мммм,чак на мен ми се прияжда,въпреки,че изобщо не обичам сладко.
Активен

denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1546

четете подписът ми!!!

Профил
« Отговор #205 -: Ноември 06, 2010, 15:38:54 »
Раздели ТемаНагоре

благодаря мила.това - да правя тортички и най-вече да ги украсявам ме успокоява да ти кажа честно  Cheesy
Активен

изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!

Liany
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 100

Профил WWW
« Отговор #206 -: Ноември 07, 2010, 12:11:45 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте момичета и момчета Smiley Много хубава темичка, следя я с интерес. Обичам да готвя и да експериментирам в кухнята с нови рецепти. Днес пробвах едни такава и резултатът е много вкусен  Tongue
Правих баничка с кайма и кекс

Ако някой проявява интерес към рецептите с удоволствие ще ги напиша Smiley
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #207 -: Ноември 07, 2010, 12:14:03 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте момичета и момчета Smiley Много хубава темичка, следя я с интерес. Обичам да готвя и да експериментирам в кухнята с нови рецепти. Днес пробвах едни такава и резултатът е много вкусен  Tongue
Правих баничка с кайма и кекс
Ако някой проявява интерес към рецептите с удоволствие ще ги напиша Smiley

Ами давай направо рецептите.Изглеждат много вкусни,а аз обожавам баници с различни от сирене плънки.Например със зеле...ммммммммм
Активен

Liany
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 100

Профил WWW
« Отговор #208 -: Ноември 07, 2010, 12:42:16 »
Раздели ТемаНагоре

ок Smiley
Баница с кайма
Продукти:
1 пакет кори за баница
500гр кайма
1 глава лук
2 с.л. доматено пюре
1 печена белена пиперка
3 яйца
3 с.л. кисело мляко
200 мл газирана вода
зехтин,олио, сол, черен пипер, кимион, чубрица
Приготвяне:
В една тенджерка слагам малко зехтин и запържвам ситно нарязания лук( ползвах червен лук днес). Когато лукът се запържи добавям нарязаната чушка и доматеното пюре и ги запържвам и тях( налях малко водичка да не загори). После се добавя каймата и се запържва и тя, слагат се и подправките. Когато се позапържи хубаво сместа се отнема от огъня и се остава да поизстине малко.
Тавата, в която ще печете баницата се намазва хубаво с олио. В една купа се разбиват яйцата с киселото мляко, добавя се газираната вода и около 3-4 с.л. олио. Корите се взимат по 2 и в единия край се слага обилно от плънката и се навиват на руло. Самите кори не се мажат с нищо, ей така сухи. Така се подреждат в тавата. Нарязвате на парчета и заливате със сместа от яйцата. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса, за около 20 мин.

Кекс
Продукти:
4 яйца
250 гр захар
250 мл прясно мляко
200 мл олио
300 гр брашно
1 бакпулвер
2 ванилии
3 с.л. какао
Приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват с миксер хубаво, към тях се прибавя прясното мляко и олиото и се разбърква малко. Брашното се пресява заедно с бакпулвера и ванилията и се добавя към сместа. Бърка се до гладко, но не прекалено много, за да не станат балончета в сместа. Получената смес се разделя на 2 части и към едната се добавя какаото. Формата за кекса се намазнява и поръсва с брашно. Изсипва се в средата на формата един черпак бяла смес, след това един кафява и така се редуват докато свърши сместа. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин. По желание се поръсва с пудра захар.
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #209 -: Ноември 07, 2010, 13:46:17 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря ти Wink

Ето линкчета с доста хубави рецепти..