emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #285 -: Ноември 21, 2010, 20:52:58 » |
Нагоре
|
Браво. Да пратиш малко и за София
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #286 -: Ноември 21, 2010, 21:04:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #287 -: Ноември 21, 2010, 21:46:08 » |
Нагоре
|
Благодаря. Формичките са от любимата IKEA :)130бр. за около 6 лв. Да ти поръчам една кутийка ако искаш ? Еми,вземи прати и за мен Ама изчакай първо да се нанесем в новата квартира,за да ти дам новия си адрес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #288 -: Ноември 21, 2010, 22:55:16 » |
Нагоре
|
Благодаря. Формичките са от любимата IKEA :)130бр. за около 6 лв. Да ти поръчам една кутийка ако искаш ? Еми,вземи прати и за мен Ама изчакай първо да се нанесем в новата квартира,за да ти дам новия си адрес На теб ще ти направя специално И живот и здраве ще ти дойда на гости към средата на Декември
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #289 -: Ноември 21, 2010, 23:13:39 » |
Нагоре
|
Благодаря. Формичките са от любимата IKEA :)130бр. за около 6 лв. Да ти поръчам една кутийка ако искаш ? Еми,вземи прати и за мен Ама изчакай първо да се нанесем в новата квартира,за да ти дам новия си адрес На теб ще ти направя специално И живот и здраве ще ти дойда на гости към средата на Декември Идвай,идвай,там ще сме Казвай от сега какво да ти сготвя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #290 -: Ноември 21, 2010, 23:24:43 » |
Нагоре
|
Благодаря. Формичките са от любимата IKEA :)130бр. за около 6 лв. Да ти поръчам една кутийка ако искаш ? Еми,вземи прати и за мен Ама изчакай първо да се нанесем в новата квартира,за да ти дам новия си адрес На теб ще ти направя специално И живот и здраве ще ти дойда на гости към средата на Декември Идвай,идвай,там ще сме Казвай от сега какво да ти сготвя Чакай да тръгнат продажбите. Че то бензина с подаръците ще излезе......бая парички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #291 -: Ноември 22, 2010, 17:31:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #292 -: Ноември 22, 2010, 17:37:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #293 -: Ноември 22, 2010, 18:03:18 » |
Нагоре
|
десертчето е бисквитена торта с карамелен дресинг
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #295 -: Ноември 22, 2010, 18:40:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #296 -: Ноември 22, 2010, 20:43:17 » |
Нагоре
|
взех си 2 блата на промоция чакам рецепта за крем моля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #297 -: Ноември 22, 2010, 21:09:16 » |
Нагоре
|
взех си 2 блата на промоция чакам рецепта за крем моля ето с това съм правила,става страхотно,вземи и с шоколад и ги редувай ето я с такъв крем
|
|
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 21:14:48 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #298 -: Ноември 23, 2010, 00:58:03 » |
Нагоре
|
взех си 2 блата на промоция чакам рецепта за крем моля ето с това съм правила,става страхотно,вземи и с шоколад и ги редувай ето я с такъв крем Ееееее,супер!Страхотна торта си направила Поли!Твоите са големи кьсметлииииий! А,да те попитам с какво сиропираш блатовете тоест най-долния?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #299 -: Ноември 23, 2010, 06:18:02 » |
Нагоре
|
Ееееее,супер!Страхотна торта си направила Поли!Твоите са големи кьсметлииииий! А,да те попитам с какво сиропираш блатовете тоест най-долния? Роси,не правя сиропи ами разтварям един нескуик в мляко и слагам на всеки блат по малко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|