ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #300 -: Ноември 23, 2010, 11:56:41 » |
Нагоре
|
Благодаря ти,Поли,за отговора!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #301 -: Ноември 23, 2010, 13:28:42 » |
Нагоре
|
Ако може ще споделя една рецептичка,която реализирах снощи за пръв път и много ми хареса Гъбена запеканка 150-200 гр. пресни гъби около 8 картофа ( средно големи) 50 гр. масло 3 с.л. сметана 1 с.л. майонеза сол,черен пипер,магданоз 50 гр. кашкавал Обелвате картофите и ги нарязвате на тънки кръгчета. Запържвате ги в мазнина. Нарязвате на тънки ивици гъбите. С половината масло намазвате добре тавичката,в която ще печете и нареждате половината изпържени картофи. След това нареждате пласт с гъби,посолявате, слагате черен пипер на вкус и разнасяте предварително разбърканата сметана с майонеза. Нареждате останалите картофи.Разпределяте останалото масло. Настъргвате кашкавала и слагате да се пече в предварително загрята на 200 гр. фурна. Щом се изпече - поръсвате със ситно нарязаният магданоз. Играчка си е докато стане,но пък си изядохме цялата тавичка снощи и питахме за още
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #302 -: Ноември 23, 2010, 13:49:16 » |
Нагоре
|
Ох, че вкусно звучиииииииии. Оказа се, че сме имали именник днес, така че ще трябва да се развихря в кухнята и по-късно ще ви пусна снимки.Смятам да панирам броколи, и да направя скрити бейби кремвирчета в бекон-това за предястие. Малко салатки, а основното пеено пиленце.Ако не ме домързи, ще го пека на шише, ако не го слагам в плик с подправките на Маги и готово. Десерта ще го измисля, но днес май нищо не ми се пипа, така че може и той да е от магазина. Утре ще ви се отчета , какво всъщност е станало
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #303 -: Ноември 24, 2010, 11:45:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #304 -: Ноември 24, 2010, 14:22:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #306 -: Ноември 27, 2010, 14:50:07 » |
Нагоре
|
Момичета, дайте някоя хубава рецепта за пълнен шаран за Никулден. Баща ми е именик и искам да го изненадам, надявам се приятно. Миналата година го правих с домати, ама нещо не се получи много добре май Тук има рецептички за пьлнен шаран.Аз го обичам пьржен. http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=977
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Zolka
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #307 -: Ноември 29, 2010, 10:36:28 » |
Нагоре
|
Аз съм пълнила шаран с нещо като плънка за пълнени чушки. Запържват се лук, моркови и малко целина/корен/, слагам кайма, ориз, може и орехи, подправки-черен пипер, сол, чубричка и ако нещо друго ви харесва.Малко доматки и водичка да набъбне оризчето.Шарана се обтрива отвътре със сол и лимонче и се пълни.Рецептата беше пълна импровизация. Харесаха го шарана, но лично аз не мога да кажа вкусен ли беше, защото не обичам тлъсти риби, всъщност и риба като цяло, но с филенцата се разбираме.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #308 -: Ноември 29, 2010, 11:12:26 » |
Нагоре
|
Вера правих нещо на бързо.Миш-маш с каквото имаше от хладилника, и малко от моите кифлички със сладко и шоколад
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #309 -: Ноември 29, 2010, 11:47:55 » |
Нагоре
|
Аз съм пълнила шаран с нещо като плънка за пълнени чушки. Запържват се лук, моркови и малко целина/корен/, слагам кайма, ориз, може и орехи, подправки-черен пипер, сол, чубричка и ако нещо друго ви харесва.Малко доматки и водичка да набъбне оризчето.Шарана се обтрива отвътре със сол и лимонче и се пълни.Рецептата беше пълна импровизация. Харесаха го шарана, но лично аз не мога да кажа вкусен ли беше, защото не обичам тлъсти риби, всъщност и риба като цяло, но с филенцата се разбираме.
Аз по същият начин съм пълнила шаран,но най-вкусен си е пържен.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #310 -: Ноември 29, 2010, 11:50:03 » |
Нагоре
|
Вера правих нещо на бързо.Миш-маш с каквото имаше от хладилника, и малко от моите кифлички със сладко и шоколад ох тоз миш-маш ми направи слюнкоотделяне
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #311 -: Декември 04, 2010, 21:13:26 » |
Нагоре
|
Постоянно ви чета и ви се възхищавам, но най-вече ви завиждам благородно, за това че имате време да го правите, приготвянето на тези вкуснотии си е истинско удоволствие, но аз за съжаление почти никога нямам това време и само си разглеждам тук и си въздишам. Днес понеже е почивен ден имах време да направя пиле с грах и печена тиква. Колкото и елементарно да звучи през седмицата нямам време дори за едното.
Продължавам да ви следя с голям интерес.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #312 -: Декември 07, 2010, 08:48:48 » |
Нагоре
|
Баница със спанак от вчера,рибата си остана несготвена... ,.завлякоха ме по гости и успях да спретна само баницата
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #313 -: Декември 07, 2010, 17:53:02 » |
Нагоре
|
Паниран пангасиус със салатка кисело зеле с маслен боб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #314 -: Декември 07, 2010, 19:29:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|