Отоврям много моя любима тема - темата за готвенето, манджите, храненето на татковците и бебешорите- малки и големи! Мноооого обичам да готвя и майс съм си пообъркала професията! На работа като нямаше какво да правя, имах една тетрадчица, вадех я изпод бюрото и почвах наляво и надясно да преписмав рецепти от нета и после да експериментирам вкъщи. Още в първи клас можех да правя дърпана баница и да готвя почти всички по-известни манджи. Разбира се, това си има и лошите страни, защото научиш ли хората около тебе, че можеш да им готвиш, просто ставаш слугиня! Но все пак на мене ми е приятно! Нали знаете мързеливите глезли, то най-лесно да кажеш, олеееее , ми аз немога това да го направя! Ми как сега? Според мене за всичко са виновни майките - затова учете децата си от малки на всичко, не заради друго, а да са полезни на любичите хора около тях.
Нека в тази тема всеки сподели каво обича да готви, кое се готви най-лесно, пък можем да си поразменим някоя друга рецепта - ето например аз съм скарана със спагетие и бих искала някой да ме научи, правя ги като за прасетата и затова съм се и отказала! Ужас!
В тази тема всеки да каже какво е сготвил или има намерение да направи днес. Да си поговорим за храненето на децата, захранването, полезните продукти, всичко , всичко! Темата е тоооооооооолкова обширна!
Надявам се да ви хареса!
Ето, аз днес се записах вече с уедна прясна салатка с доматки, краставички, марулки, репички, ячица и царевичка, както и с гъбена супа/ тя е от снощи де/, пиле фрикасе, а за подслаждане мисля да врътна едно крем карамелче!
Хайде, сега сте вие наред! И чакам някой с оферта за спагети - вече имам от промоции 5-6 пакета, стоят за красота!Ха Ха Ха!
;D ;D ;D ;D
P.S.: Когато отидох за първи път при свеките, тя ми рече да ме изпита дали съм ставала за нейния син и ме накара да направя пържени яйце, на майтап де, че нея така едно време я били накала това да направи като престъпила за първи път чуждия дом! Хем ми стана смешно, хем .............! Ама ги има и такива, особено от днешната младеж, дето ще питат и дали трябва с черупките да ги пуснат в олиото! Ха ха!