Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Ноември 02, 2010, 09:48:18 » |
Нагоре
|
Здравейте. Наскоро споменах на моя съседка,че ще правя питка. И от дума на дума,разменихме няколко приказки,до като стигнем до там,че тя имала"Вълшебна купа" - така я нарече тя,която сама правела пиките.Слагат се продуктите вътре от специалната рецепта за питка,която си върви с купата,разклаща се около 2 мин.,оставяш я да изпука веднъж капака й,затваряш отново,разклащаш пак и като пукне втори път,тестото е готово за печене. И в крайна сметка-взех купата.Изпробвах и стана нещо невероятно.Купата е купена преди доста години и не помни от къде и как се казва. На външен вид е обикновенна купа с капак,като тези от левчето,но всъщност не е. Моля някой ако знае нещо за тези купи,или има такава излишна,или знае от къде да си я купя,да ми пише обезателно.
аууу заинтригува ме,начи сега се търси такава купа,който има или знае къде има да пуска обява в секция принадлежности за кухнята ....от сега съм записана първа,да не ме преварите ей Момичета, аз имам такава купа и почти не съм я ползвала.Името на тези съдове е Tupperwave. Те са най-различни, може да прочетете в нета. Аз имам само купата за тесто. Но май ми е по-лесно да си купя готово от магазина .
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #151 -: Ноември 02, 2010, 09:56:22 » |
Нагоре
|
Здравейте. Наскоро споменах на моя съседка,че ще правя питка. И от дума на дума,разменихме няколко приказки,до като стигнем до там,че тя имала"Вълшебна купа" - така я нарече тя,която сама правела пиките.Слагат се продуктите вътре от специалната рецепта за питка,която си върви с купата,разклаща се около 2 мин.,оставяш я да изпука веднъж капака й,затваряш отново,разклащаш пак и като пукне втори път,тестото е готово за печене. И в крайна сметка-взех купата.Изпробвах и стана нещо невероятно.Купата е купена преди доста години и не помни от къде и как се казва. На външен вид е обикновенна купа с капак,като тези от левчето,но всъщност не е. Моля някой ако знае нещо за тези купи,или има такава излишна,или знае от къде да си я купя,да ми пише обезателно.
аууу заинтригува ме,начи сега се търси такава купа,който има или знае къде има да пуска обява в секция принадлежности за кухнята ....от сега съм записана първа,да не ме преварите ей Момичета, аз имам такава купа и почти не съм я ползвала.Името на тези съдове е Tupperwave. Те са най-различни, може да прочетете в нета. Аз имам само купата за тесто. Но май ми е по-лесно да си купя готово от магазина . Зарових се и......ама то има невероятни неща Ако и друга мама се заинтересува, да си вземем няколко неща накуп, че да минем с 1 доставка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #153 -: Ноември 02, 2010, 17:26:23 » |
Нагоре
|
Ееее,айде чакаме!
|
|
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 17:30:28 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #154 -: Ноември 02, 2010, 19:23:14 » |
Нагоре
|
Хи-хи-хиии, как са картофките ? skoki81 ,вие колко човека сте вкъщи? Това само моя мъж ще го излапа
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #155 -: Ноември 02, 2010, 23:38:30 » |
Нагоре
|
skokiiiiii,изяде картофите,без да ни ги покажеш,нали? А,ние чакаме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #157 -: Ноември 03, 2010, 11:04:14 » |
Нагоре
|
И аз ще си направя Вкуснички бяха,нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #159 -: Ноември 03, 2010, 13:49:01 » |
Нагоре
|
И аз ще си направя Вкуснички бяха,нали? Да ,но аз много обичам да мачкам всичко което има картоф в него хихихихи и го направих на каша Ха,това и аз го обичам,особено като са на манджичка.Ох,огладнях сега как ми се ядат картофки.Ще заместя с нещо друго.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #160 -: Ноември 04, 2010, 00:31:40 » |
Нагоре
|
След дълго висене над котлона в крайна сметка успях да панирам карфиолчето
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #161 -: Ноември 04, 2010, 00:50:49 » |
Нагоре
|
След дълго висене над котлона в крайна сметка успях да панирам карфиолчето Никога не сьм хапвала такова нещо.А наши приятели казват,че било вкусно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #162 -: Ноември 04, 2010, 00:52:36 » |
Нагоре
|
Еми тези чашки за безалкохолно са много яки бе-откъде са и скъпички ли са А карфиолчето е чудесно-как харесвам аз такива нещица-мале мале
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #163 -: Ноември 04, 2010, 19:12:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #164 -: Ноември 04, 2010, 19:14:29 » |
Нагоре
|
Еми тези чашки за безалкохолно са много яки бе-откъде са и скъпички ли са А карфиолчето е чудесно-как харесвам аз такива нещица-мале мале На мен не ми бяха скъпи - 6 бр за 7 лева или нещо около 7 лв. От Джъмбо, ако искаш да ти взема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|