emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Ноември 04, 2010, 19:15:32 » |
Нагоре
|
След дълго висене над котлона в крайна сметка успях да панирам карфиолчето Никога не сьм хапвала такова нещо.А наши приятели казват,че било вкусно. ООООООООО да. Сръткаво е, но и много вкусно.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #166 -: Ноември 04, 2010, 19:21:11 » |
Нагоре
|
След дълго висене над котлона в крайна сметка успях да панирам карфиолчето Ще ти идвам на гости като наготвиш пак така
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #167 -: Ноември 04, 2010, 20:18:53 » |
Нагоре
|
На мен не ми бяха скъпи - 6 бр за 7 лева или нещо около 7 лв. От Джъмбо, ако искаш да ти взема Утре и аз отивам да си купя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #169 -: Ноември 04, 2010, 20:44:02 » |
Нагоре
|
Не ме карай утре да ти пусна малък пакет по пощата с бурканче от манджата,малко ми е акъла
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #170 -: Ноември 04, 2010, 20:52:48 » |
Нагоре
|
След дълго висене над котлона в крайна сметка успях да панирам карфиолчето Ще ти идвам на гости като наготвиш пак така Идвай де Носи винце и идвай
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #171 -: Ноември 04, 2010, 20:54:18 » |
Нагоре
|
На мен не ми бяха скъпи - 6 бр за 7 лева или нещо около 7 лв. От Джъмбо, ако искаш да ти взема Утре и аз отивам да си купя Ееееей да не видите нещо Тамън ще видиш и какви пари са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #172 -: Ноември 04, 2010, 21:55:48 » |
Нагоре
|
Не ме карай утре да ти пусна малък пакет по пощата с бурканче от манджата,малко ми е акъла Ама аз сериозно говорех ама не за пощата че ще ми се отяде докато дойде хихихихи а по рейса щото за 2 часа ще е при мен
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #173 -: Ноември 04, 2010, 22:03:18 » |
Нагоре
|
Ееееей да не видите нещо Tongue Тамън ще видиш и какви пари са Ще се лепна за теб като бълха Изплагиатствах ти идеята за "бележки",а сега и за чашите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #175 -: Ноември 05, 2010, 00:23:29 » |
Нагоре
|
Цяла вечер се чудя какво щях да питам,та сега се сетих..Има ли мама-кулинарка,която да е правила ореховки,ама от онези едновремешните,хубавите,дето бяха като дъвчащи....Ох,как са ми се прияли..Днес си купих едни,ама те бяха като бисквити.Нищо общо със старите ореховки Я погледни тази рецепта по коментарите гледам са вкусни били http://pep-4o.blogspot.com/2010/01/blog-post_1060.html
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #176 -: Ноември 05, 2010, 00:52:39 » |
Нагоре
|
Еми тези чашки за безалкохолно са много яки бе-откъде са и скъпички ли са А карфиолчето е чудесно-как харесвам аз такива нещица-мале мале На мен не ми бяха скъпи - 6 бр за 7 лева или нещо около 7 лв. От Джъмбо, ако искаш да ти взема Ами да към 17-ти мъжо взема пари ще ти пиша едно ЛС Много мило-благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #177 -: Ноември 05, 2010, 00:56:26 » |
Нагоре
|
Поли каква е тази манджичка-лигите ми протекоха. Дай рецептичка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #179 -: Ноември 05, 2010, 01:50:15 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 01:52:17 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|