Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #255 -: Ноември 14, 2010, 18:28:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #256 -: Ноември 14, 2010, 18:32:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #257 -: Ноември 14, 2010, 19:59:51 » |
Нагоре
|
Ето ви нещо от мен с ябълки- Ябълков пай, разкошен е за тестото: 250 гр брашно 125 гр масло 1 яйце 2 ванилии 50 мл вода за пълнежа: 3 ябълки 1 с.л. масло 3 с.л. захар Продуктите за тестото се замесват и готовото тесто се оставя да престои в хладилника за около 1 час. През това време се обелват ябълките и се нарязват на полумесеци, след което се карамелизират в тиган с маслото и захарта Разточвате тестото и го поставяте в тавичка, ка то трябва да излиза извън крайщата на тавичката. Изсипвате ябълките и отгоре декорирате с лентички от тесто. Печете във фурна на 160 градуса за около 40-45 минути.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #258 -: Ноември 14, 2010, 20:01:36 » |
Нагоре
|
И още един, той е с праскови
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #259 -: Ноември 14, 2010, 20:23:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #260 -: Ноември 14, 2010, 20:46:23 » |
Нагоре
|
Имам още заповядай Ами аз за първи път правя с домашни блатове. Изпекох си блат и го срязах на две,между намазах със нишесте шоколад на доктор йоткер.Наредих банани и така отгоре сложиш бял шоколад и кокосови стърготини,а с пръчици написах 20 и 30
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #261 -: Ноември 14, 2010, 22:52:05 » |
Нагоре
|
Поли ,ти ли ги прави и двата сладкиша? Дай рецепта за прасковения пай.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #262 -: Ноември 15, 2010, 08:54:10 » |
Нагоре
|
Поли ,ти ли ги прави и двата сладкиша? Дай рецепта за прасковения пай. Да,аз съм ги правила. Рецептата за прасковения пай е същата като за ябълковия, само че с праскови. И от горе не съм си играла да правя лентички.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #263 -: Ноември 15, 2010, 14:41:29 » |
Нагоре
|
Ето ви нещо от мен с ябълки- Ябълков пай, разкошен е за тестото: 250 гр брашно 125 гр масло 1 яйце 2 ванилии 50 мл вода за пълнежа: 3 ябълки 1 с.л. масло 3 с.л. захар Продуктите за тестото се замесват и готовото тесто се оставя да престои в хладилника за около 1 час. През това време се обелват ябълките и се нарязват на полумесеци, след което се карамелизират в тиган с маслото и захарта Разточвате тестото и го поставяте в тавичка, ка то трябва да излиза извън крайщата на тавичката. Изсипвате ябълките и отгоре декорирате с лентички от тесто. Печете във фурна на 160 градуса за около 40-45 минути. Адашке,това днес ще се яде,отивам за ябълки
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #264 -: Ноември 15, 2010, 16:53:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #266 -: Ноември 16, 2010, 08:17:41 » |
Нагоре
|
Вижте аз какво скалъпих тази вечер...От нищо нямах в достатъчно количество,затова импровизирах Това,в случай ,че се чудите какво е точно , е всъщност сиропиран сладиш с праскови,ябълки и орехи. браво изглежда страхотно
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #267 -: Ноември 16, 2010, 10:37:55 » |
Нагоре
|
Ето ви нещо от мен с ябълки- Ябълков пай, разкошен е за тестото: 250 гр брашно 125 гр масло 1 яйце 2 ванилии 50 мл вода за пълнежа: 3 ябълки 1 с.л. масло 3 с.л. захар Продуктите за тестото се замесват и готовото тесто се оставя да престои в хладилника за около 1 час. През това време се обелват ябълките и се нарязват на полумесеци, след което се карамелизират в тиган с маслото и захарта Разточвате тестото и го поставяте в тавичка, ка то трябва да излиза извън крайщата на тавичката. Изсипвате ябълките и отгоре декорирате с лентички от тесто. Печете във фурна на 160 градуса за около 40-45 минути. пече се във фурната да видим как съм се справила,а иначе е супер икономично и лесно.благодаря за рецептата
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #268 -: Ноември 16, 2010, 17:34:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
|
|
|