emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Декември 07, 2010, 19:33:11 » |
Нагоре
|
Поли, разбрах, че е останала рибка Знам те къде живееш - слагай още 2 чинии и една за детето 3. Пиенето от нас
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #316 -: Декември 07, 2010, 21:26:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #317 -: Декември 07, 2010, 22:32:08 » |
Нагоре
|
С половин рибка няма как да минем Друг път
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #318 -: Декември 08, 2010, 10:08:41 » |
Нагоре
|
хайде на закуска
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #319 -: Декември 08, 2010, 15:31:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #320 -: Декември 08, 2010, 15:39:30 » |
Нагоре
|
ми как ,беше ми останал миш-маш,пасирах го и стана като сос,залях с него спагетките и готово
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #321 -: Декември 08, 2010, 16:27:52 » |
Нагоре
|
Е те на това му се вика ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ. бРАВО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #322 -: Декември 08, 2010, 17:46:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #323 -: Декември 08, 2010, 18:23:37 » |
Нагоре
|
хихи ама баш съм си с цигарата в устата докато готвя,така ми спори работата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #324 -: Декември 09, 2010, 13:29:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #325 -: Декември 09, 2010, 13:31:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #327 -: Декември 12, 2010, 11:18:25 » |
Нагоре
|
Пуу за мен една палачинка със шоколад Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #328 -: Декември 12, 2010, 18:53:40 » |
Нагоре
|
Пуу за мен една палачинка със шоколад Tongue Tongue Tongue Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка. Мила,какво е това пиле на шише Дай рецептата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #329 -: Декември 12, 2010, 19:20:47 » |
Нагоре
|
Пуу за мен една палачинка със шоколад Tongue Tongue Tongue Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка. Мила,какво е това пиле на шише Дай рецептата Нищо особенно не е пилето на шише, но определено е много вкусно. Слагаш в бутилката половин бира, намазваш пилето с подправки, масълце. По желание в тавата слагаш картофки и печеш.По време на печенето бирата излиза от бутилката и полива пилето.Така се получава много вкусна кожичка. И малко лукумки за десерт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|