hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Юли 06, 2010, 16:50:48 » |
Нагоре
|
Леле,Клео, каква си кулинарка !! Искам и мен така да не ме мързи.... Ако още малко ги показваш тия неща, скоро може да имаш гости - не си ми много далеч...
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #16 -: Юли 06, 2010, 18:00:41 » |
Нагоре
|
Клео, дай рецепта на втората снимчица!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ice
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #17 -: Юли 07, 2010, 07:27:35 » |
Нагоре
|
Страхотни и много вкусни неща сте сготвили.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #18 -: Юли 07, 2010, 11:22:49 » |
Нагоре
|
Лелееее, това си е направо покана за Иван Звездев ;D Как пък днес баш отворих, като съм на диета :'( :'( :'( лигите ми потекоха Страхотна си cleo1984 !!!
|
|
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 11:24:27 от VIPS4E_73 »
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
cleo1984
НЕ ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН ДО ПОЩАТА ИМАМ И ПО-ВАЖНА РАБОТА!
new user
Неактивен
Публикации: 118
Малко луда!
|
|
« Отговор #19 -: Юли 12, 2010, 14:21:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
777111999
new user
Неактивен
Публикации: 92
|
|
« Отговор #20 -: Юли 12, 2010, 15:47:28 » |
Нагоре
|
Да споделя аз как правя спагетки, фетучини и разни др. пасти. Сварявам спагетите в солена вода с малко олио. Нарязвам шунка, бекон или др. колбас, с който обичате спагети. Запържвам го леко с малко мазнина (олио) в тефлонов тиган (шунката малко пръска, затова понякога не и слагам мазнина). След това прибавям спагетите в тигана към колбасчето, разбърквам малко и добавям сметана за готвене ( но да не е заквасена, че тя киселее, а от тази в кутииките, течната ). Така постоява към минутка на колтлона, който вече може да изключите, подсолявате и Готово
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #21 -: Юли 13, 2010, 21:37:15 » |
Нагоре
|
Мила Клео, благодаря за рецептата за козунака, много си мила!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
cleo1984
НЕ ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН ДО ПОЩАТА ИМАМ И ПО-ВАЖНА РАБОТА!
new user
Неактивен
Публикации: 118
Малко луда!
|
|
« Отговор #22 -: Юли 14, 2010, 09:39:48 » |
Нагоре
|
Днес направих кекс ето снмка само незнам как да го направя по виксок незнам защо нестава аз го правя в тенджера с чаша посредата за дупка ето рецептата 7яйца 7 лъжици олио 7 лъжици вода 400 гр захар брашно колкото поеме аз слагам около 600-700 гр да стане гъста каша а и 2 бакпулвера пресяти в брашното пека на 50 градуса 1 час и половина пак зависи от фурната ви!
|
|
« Последна редакция: Юли 14, 2010, 09:42:25 от cleo1984 »
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #23 -: Юли 14, 2010, 11:06:14 » |
Нагоре
|
Здравейте, ето и рецептата по която аз правя кекс, снимка нямам че скоро не съм правила. В това топло време готвя само на микровълнова. Кекс 6 бр.- яйца 1 1/2 ч.ч - Захар 1 1/2 ч.ч.- Брашно 2 с.л. - олио Ванилия за мирис и какао за украса
Яйцата със захарта се разбиват с миксер (за около 10 мин) ( сместа тябва да бухне ), бърка се само в едната посока. Добавя се пресятото брашно и ванилията, бавно разбърквате с вилица или перките на миксера пак в едната посока. Накрая добавям и олиото ( не винаги слагам олио, пак става), доразбърквам го и го мятам във фурната. Пече се на 180 градуса за около 25- 30минути.
|
|
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 08:06:12 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #24 -: Юли 14, 2010, 11:30:31 » |
Нагоре
|
Здравейте, ето и рецептата по която аз правя кекс, снимка нямам че скоро не съм правила. В това топло време готвя само на микровълнова. Кекс 6 бр.- яйца 1 1/2 ч.ч - Захар 1 1/2 ч.ч.- Брашно 2 с.л. - олио Ванилия за мирис и какао за украса
Яйцата със захарта се разбиват с миксер (за около 10 мин) ( сместа тябва да бухне ), бърка се само в едната посока. Добавя се пресятото брашно и ванилията, бавно разбърквате с вилица или перките на миксера пак в едната посока. Накрая добавям и олиото ( не винаги слагам олио, пак става), доразбърквам го и го мятам във фурната. Пече се на 180 градуса за около 25- 30минути.
А когато го полее и със сироп за реване става СУПЕР
|
|
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 08:06:46 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
kami777
new user
Неактивен
Публикации: 141
коментирам цените :)
|
|
« Отговор #25 -: Юли 15, 2010, 22:48:27 » |
Нагоре
|
браво мила на теб,истинска кулинарка поздравявам те
|
|
|
Активен
|
НЕКА ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ-АЗ СЪМ ТАКАВА Суми над 10лв с предварителен запис Предпочитам пратки и записи по ПОЩАТА IBAN BG92UNCR76301076081276 камелия димитрова велева оценките ми от подобен сайт,надявам се на толкова и тук http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=60334ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ
|
|
|
zaxar
МНОГО СЕРТ СЪМ-ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО
new user
Неактивен
Публикации: 199
МНОГО СЕРТ СЪМ,ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО...
|
|
« Отговор #26 -: Юли 18, 2010, 22:05:14 » |
Нагоре
|
Да се запиша и аз с една рецепта за пица,скоро я научих и ми става доста сполучлива,ако имате време запретвайте ръкави 500гр брашно,1/2 кубче мая,1ч.ч.пр.мляко,2 яйца,щипка захар ,сол две щипки За плънката,кой каквото реши Аз лично ползвам машината за хляб, на програма замесване на тесто,без да я изчаквам да свърши,като видя,че се е омесило добре,махам го...Маята я разтварям в хладко пр.мляко,добавям щипката захар,в машината слагам пресятото брашно,изсипвам маята,разбитите яйца,солта и машината меси... Вадя откъсвам топка,колкото юмрукръцете си намазвам с олио,разтяга се в тавата,Не се разточва и не втасва.Слагам доматено пюре,наръсвам с чубричка,после наръсвам с кашкавал и накрая колбаса.Пека на силна температура.От това тесто ,при мен стават две големи тави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #27 -: Юли 19, 2010, 22:41:38 » |
Нагоре
|
аз пък тези дни научих една салата с тиквички: една тиквичка майонеза чесън и копър и сол Тиквичката се сварява и се оставя хубаво да се изцеди след това се пасира и се добавят сол.копър,чесън и 1-2 супени лъжици майонеза,първоначално не беше добра но когато се изстуди в хладилника стана супер
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #28 -: Юли 20, 2010, 11:55:36 » |
Нагоре
|
Ето рецептата за моята лятна и смръдлива салата да кажем половинка извара кофичка 4,5% кисело мляко Две майонези на Краси Пресовани скилидки чесън по вкус Може и само така , но ако се добави и бяло пилешко месо , като от пиле на грил , става мечта , но и без месото е приятно , хладко , свежо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|