Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #330 -: Декември 12, 2010, 23:35:45 » |
Нагоре
|
Пуу за мен една палачинка със шоколад Tongue Tongue Tongue Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка. Мила,какво е това пиле на шише Дай рецептата Нищо особенно не е пилето на шише, но определено е много вкусно. Слагаш в бутилката половин бира, намазваш пилето с подправки, масълце. По желание в тавата слагаш картофки и печеш.По време на печенето бирата излиза от бутилката и полива пилето.Така се получава много вкусна кожичка. И малко лукумки за десерт. Ихаааа това трябва да се пробва,какво е това шише?има ли значение....?от горещината няма ли да се спука
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #331 -: Декември 13, 2010, 07:16:17 » |
Нагоре
|
Ихаааа това трябва да се пробва,какво е това шише?има ли значение....?от горещината няма ли да се спука Зависи каква бутилка ще ти се побере във фурната Продукти: 1 цяло пиле 1 стъклена бутилка Каменица (мъжете понятие си нямат защо) 1 ч.л. червен пипер 1/2 с.л. олио стрък розмарин сол на вкус Измивате пилето и с олиото, червения пипер и солта му правите цялостен масаж на тялото. След това идва ред на Каменицата. Защо пък Каменица, не може ли Шуменско, Пиринско....? Сега ще видите, формата й е по-удобна. Нахлузвате на горкото пернато бутилката от към трътката, та чак докато му се покаже през гърлото. Отваряте бутилката, натиквате в нея розмарина и изправена я слагате в тавичка. Тавичката в незагрята фурна, после отдолу на 4, горе на 3 и оставяте да се пече. Когато температурата се вдигне достатъчно бирата започва да кипи и през цялото време облива на ситни ручейчета пилето. 5-6 минути след като е извряла пилето е готово. При използването на бутилката се получават два допълнителни ефекта: Практически пилето се пече на грил, без да има нужда от връткане и понеже бутилката е нагрята над 100 гр. действа като допълнителен реотан вътре в самото пиле. Да ви е сладко, много е вкусно.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #332 -: Декември 13, 2010, 09:24:24 » |
Нагоре
|
Ей това за бирата направо ме уби=хахахахахахаха
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #333 -: Декември 13, 2010, 09:31:30 » |
Нагоре
|
Въпрос : Моята фурн няма горе на 3 долу на 4. Какво да правя ? На колко градуса да я нагласям ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #334 -: Декември 13, 2010, 14:19:15 » |
Нагоре
|
Въпрос : Моята фурн няма горе на 3 долу на 4. Какво да правя ? На колко градуса да я нагласям ?
И моята така .....ама как ще се събере това чудо право
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #335 -: Декември 13, 2010, 14:27:17 » |
Нагоре
|
Ако го сложите най-долу на фурната, би трябвало да стане. Пече се на 200 градуса, около 2 часа. Смело се маже с масълце, даже се слага по-малко и в разни дупчици под кожата, за по-сочно. Ако го намажете и по-време на печене, пак няма да сбъркате Аз знам, че се отлива малко от бирата в чаша и бутилката се долива с вода. Не за друго, а да има какво да си пиивате, докато чакате пилето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mims
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #336 -: Декември 13, 2010, 15:03:39 » |
Нагоре
|
Пуу за мен една палачинка със шоколад Tongue Tongue Tongue Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка. Мила,какво е това пиле на шише Дай рецептата Нищо особенно не е пилето на шише, но определено е много вкусно. Слагаш в бутилката половин бира, намазваш пилето с подправки, масълце. По желание в тавата слагаш картофки и печеш.По време на печенето бирата излиза от бутилката и полива пилето.Така се получава много вкусна кожичка. И малко лукумки за десерт. Може ли рецептата на локумките!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #337 -: Декември 13, 2010, 15:53:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #338 -: Декември 13, 2010, 16:07:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #339 -: Декември 13, 2010, 16:08:54 » |
Нагоре
|
И моята така .....ама как ще се събере това чудо право Не да слагаш 2 литрова бутилка бре Криси09
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #340 -: Декември 13, 2010, 16:31:51 » |
Нагоре
|
И моята така .....ама как ще се събере това чудо право Не да слагаш 2 литрова бутилка бре Криси09
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #341 -: Декември 13, 2010, 16:33:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #342 -: Декември 13, 2010, 16:33:46 » |
Нагоре
|
Спокойно момичета, няма да се обърне бутилката, и аз така си мислех първия път. Ако искате за по сигурно сложете картофки, както е на снимката. Но да ви предупредя, че става само за големи печки. Печки от рода на Раховеца, няма как да се събере пилето. А рецептата за локумките е следната; 2 яйца 1 с.л. захар щипка сол 5-6 с.л. кис. мляко 1.к.л. сода 200гр. мас- размекната брашно колкото поеме за меко тесто Омесвате тестото, разделяте го на 4 топки. Разточвате, и режете на триъгълничета, слагате локум и навивате. Печете в силно загрята фурна, без да мажете тавата. Много бързо се изпичат, докато са топли ги поръсете с пудра захар. Ако нямате-направете си. Взимате захар обикновенна и с пасатора смилате. Става пудра захар
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #343 -: Декември 13, 2010, 16:37:39 » |
Нагоре
|
Цитат Пуу за мен една палачинка със шоколад Tongue Tongue Tongue Сложила съм да пека пиле на шише, после ще снимам и ще кача снимка. Мила,какво е това пиле на шише Roll EyesДай рецептата Smiley Нищо особенно не е пилето на шише, но определено е много вкусно. Слагаш в бутилката половин бира, намазваш пилето с подправки, масълце. По желание в тавата слагаш картофки и печеш.По време на печенето бирата излиза от бутилката и полива пилето.Така се получава много вкусна кожичка. И малко лукумки за десерт. Wink Wink Wink Вкуснооо !Това ще го пробвам.Само да попитам,ча тук не схванах.Бутилката с бира ,трябва ли да я допълвам с вода или само бирата да остане?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #344 -: Декември 13, 2010, 16:43:47 » |
Нагоре
|
аз лично не слагам в бутилката, но слагам малко в тавичката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|