Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #345 -: Декември 13, 2010, 16:46:42 » |
Нагоре
|
Въпрос : Моята фурн няма горе на 3 долу на 4. Какво да правя ? На колко градуса да я нагласям ?
И моята така .....ама как ще се събере това чудо право Не да слагаш 2 литрова бутилка бре Криси09 хихих да бе ясно ми е ама,и 500мл пак няма да я събера ооо отивам да пробвам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #346 -: Декември 13, 2010, 16:55:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #347 -: Декември 13, 2010, 16:58:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #348 -: Декември 13, 2010, 17:01:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #349 -: Декември 13, 2010, 17:05:17 » |
Нагоре
|
Спокойно момичета, няма да се обърне бутилката, и аз така си мислех първия път. Ако искате за по сигурно сложете картофки, както е на снимката. Но да ви предупредя, че става само за големи печки. Печки от рода на Раховеца, няма как да се събере пилето. А рецептата за локумките е следната; 2 яйца 1 с.л. захар щипка сол 5-6 с.л. кис. мляко 1.к.л. сода 200гр. мас- размекната брашно колкото поеме за меко тесто Омесвате тестото, разделяте го на 4 топки. Разточвате, и режете на триъгълничета, слагате локум и навивате. Печете в силно загрята фурна, без да мажете тавата. Много бързо се изпичат, докато са топли ги поръсете с пудра захар. Ако нямате-направете си. Взимате захар обикновенна и с пасатора смилате. Става пудра захар Ей това "брашно колкото поеме" винаги толкова съм го мразила. Че аз мога да го накарам бая да поеме
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #350 -: Декември 13, 2010, 17:22:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #351 -: Декември 13, 2010, 17:23:04 » |
Нагоре
|
Уф днес не съм готвила,не ми се готви...кой е готвил да показва и да дава адрес на лични
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #352 -: Декември 13, 2010, 17:32:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #353 -: Декември 13, 2010, 17:44:13 » |
Нагоре
|
Даааа ама ще го пробвам друг път,сега отивам да готвя грах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #354 -: Декември 13, 2010, 19:15:56 » |
Нагоре
|
Аз правя гювечета, но да допълня за пилето на шише - не е лошо преди да сложите бутилката да я накиснете в малко вода, за да и падне етикета, че после това лепило вътре
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #355 -: Декември 13, 2010, 21:17:55 » |
Нагоре
|
Ето и от мен нещо лесно,вкусно и просто Домашни курабийки и млечен сладкиш без яйца (много вкусен )
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #356 -: Декември 14, 2010, 01:10:26 » |
Нагоре
|
Ето и от мен нещо лесно,вкусно и просто Домашни курабийки и млечен сладкиш без яйца (много вкусен ) Ехаа бързо давай рецептата за сладкиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #357 -: Декември 14, 2010, 01:53:18 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 01:56:04 от Криси09 »
|
Активен
|
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #359 -: Декември 14, 2010, 09:01:47 » |
Нагоре
|
Ето и от мен нещо лесно,вкусно и просто Домашни курабийки и млечен сладкиш без яйца (много вкусен ) Ехаа бързо давай рецептата за сладкиша Давам ето:1 ч.ч. захар ,1/2 ч.ч. олио 1 ч.ч. прясно мляко 1/2 ч.л. сода бикарбонат 2 ч.ч. брашно За сиропа: 1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко(аз слагам една чаша,да не е много меко пък) 3/4 ч.ч. захар кокосови стърготини за поръсване Содата се разтваря в прясното мляко и всички продукти се разбъркват. Полученото тесто се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка или форма за кекс,торта.Пече се в умерена фурна 180-200 градуса. Захарта за сиропа се разтваря в горещото прясно мляко.Като се изпече и поизстине сладкиша се слага в подходящ поднос,набожда се а няколко места с вилица и се залива със сиропа.След като поизстине му слагам кокосови стърготини или се украсява по желание. Става изключително бързо,а е много вкусен
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
|
|