mims
new user
Неактивен
Публикации: 179
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #360 -: Декември 14, 2010, 12:00:29 » |
Нагоре
|
Спокойно момичета, няма да се обърне бутилката, и аз така си мислех първия път. Ако искате за по сигурно сложете картофки, както е на снимката. Но да ви предупредя, че става само за големи печки. Печки от рода на Раховеца, няма как да се събере пилето. А рецептата за локумките е следната; 2 яйца 1 с.л. захар щипка сол 5-6 с.л. кис. мляко 1.к.л. сода 200гр. мас- размекната брашно колкото поеме за меко тесто Омесвате тестото, разделяте го на 4 топки. Разточвате, и режете на триъгълничета, слагате локум и навивате. Печете в силно загрята фурна, без да мажете тавата. Много бързо се изпичат, докато са топли ги поръсете с пудра захар. Ако нямате-направете си. Взимате захар обикновенна и с пасатора смилате. Става пудра захар Благодаря за рецептата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #361 -: Декември 14, 2010, 12:15:20 » |
Нагоре
|
Да. Така вече имам представа
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #362 -: Декември 14, 2010, 13:00:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #363 -: Декември 14, 2010, 14:50:56 » |
Нагоре
|
Ето и от мен нещо лесно,вкусно и просто Домашни курабийки и млечен сладкиш без яйца (много вкусен ) Ехаа бързо давай рецептата за сладкиша Давам ето:1 ч.ч. захар ,1/2 ч.ч. олио 1 ч.ч. прясно мляко 1/2 ч.л. сода бикарбонат 2 ч.ч. брашно За сиропа: 1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко(аз слагам една чаша,да не е много меко пък) 3/4 ч.ч. захар кокосови стърготини за поръсване Содата се разтваря в прясното мляко и всички продукти се разбъркват. Полученото тесто се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка или форма за кекс,торта.Пече се в умерена фурна 180-200 градуса. Захарта за сиропа се разтваря в горещото прясно мляко.Като се изпече и поизстине сладкиша се слага в подходящ поднос,набожда се а няколко места с вилица и се залива със сиропа.След като поизстине му слагам кокосови стърготини или се украсява по желание. Става изключително бързо,а е много вкусен БЛАГОДАРЯ- още довечера пробвам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #364 -: Декември 16, 2010, 20:18:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #366 -: Декември 16, 2010, 22:21:18 » |
Нагоре
|
Поли,какво си ни приготвила пак?Тази рибка да не е пьстьрва?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #367 -: Декември 16, 2010, 22:30:07 » |
Нагоре
|
Поли да щеш да си ме осиновиш. Печелиш още една щерка и внуче
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #369 -: Декември 17, 2010, 00:31:42 » |
Нагоре
|
Аз предлагам една страхотна салата утре ще направя и ще ви снимам Италианска салата; 1 пакет макарони, кисели краставички, гъби (печурки стерилизирани), шунка (бекон), царевица, майонеза горчица.куркума(или сос Тартар) (ако някой желае и обича в соса добавям чесън на прах) Сварявате макарони в подсолена вода после добавяте куркумата накрая,Изцеждам всичко нарязвам на кубчета и омесвам със соса приготвен от майонеса+лъжица горчица+л.кисело мляко така е по лека) Ужасно вкусна е!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #370 -: Декември 17, 2010, 00:34:23 » |
Нагоре
|
Аз предлагам една страхотна салата утре ще направя и ще ви снимам Италианска салата; 1 пакет макарони, кисели краставички, гъби (печурки стерилизирани), шунка (бекон), царевица, майонеза горчица.куркума(или сос Тартар) (ако някой желае и обича в соса добавям чесън на прах) Сварявате макарони в подсолена вода после добавяте куркумата накрая,Изцеждам всичко нарязвам на кубчета и омесвам със соса приготвен от майонеса+лъжица горчица+л.кисело мляко така е по лека) Ужасно вкусна е!
Охооо задължително ще го пробвам това-но мила и снимки ще чакам-хи хи хи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #371 -: Декември 17, 2010, 00:43:47 » |
Нагоре
|
Еех,Скоки,благодаря ти Такъв комплимент никой не ми е правил.Доста хора мислят подобно на теб,между другото В интерес на истината по ресторанти съм се хранила максимум 20 пъти през целия си живот,а в близките 3-4 години изобщо не съм влизала в ресторант.Изобщо,ама изобщо не съм такъв тип жена.Нито държа да се храня по ресторанти и кръчми,нито пък е имало кой да ме води по ресторанти толкова много А да ти кажа само,че доста често заимствам рецепти от ресторантите,в които съм хапвала.Ако нещо ми е харесало,после съм се опитвала да си го направя вкъщи На 12 години се научих да готвя...така се стекоха обстоятелствата.Е,тогава не съм правила такива "шедьоври",но поне не умирах от глад,докато майка ми беше на работа мама на Алекс,такава салата съм правила,но без куркума.Една от любимите ми е Аз обожавам салати! Мога да ям всеки ден супер измислени салати.Важното е да е салата Снощи готвих пиле с картофи и гъби.Мъжо по принцип не е свикнал на разни по-различни рецепти,защото майка му не е много по готвенето и не му е готвила нещо по-различно от пиле с ориз,пиле с картофи и супа топчета..И като разбра,че съм решила да си оползотворя гъбите по този начин,чак ми се нацупи,че съм щяла да разваля яденето.Да,ама да го бяхте видели как мляскаше после Та така..за мен важното е да е различно.Хич не обичам стандартните манджи.Зодия Рак съм,това е привично за нашата зодия
|
|
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 00:50:58 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #372 -: Декември 17, 2010, 09:22:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #373 -: Декември 17, 2010, 12:12:12 » |
Нагоре
|
Много обичам пьстьрва! А мьжо кьде е ходил не е много важно,важното е,че ви донесьл рибка.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #374 -: Декември 17, 2010, 12:27:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|