The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Юли 23, 2010, 21:55:21 » |
Нагоре
|
Скоке , това ми прелича на снимка от филм като убийствен пъзел , аз твордо съм казала че заек дома никога няма да се готви , жал ме е за пухчетата П.С. , сега малко смях , Мъжо отива на риба , и се прибира вечетра аз съм бременна 8- ми месец , и носи 4 риби , 3 шарана и една мънинка , ама още мърдащи , аз откачих , взех рибите сложих ги в един леген в банята , и на следващия ден отидохме и ги пуснахме на свобода , казала съм му , че ако ще ми се прави на рибар , да не носи дишащи животинки в къщи !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #32 -: Юли 26, 2010, 23:50:43 » |
Нагоре
|
Тази вечер за пръв път правех прословутата домашна бъркана пица! Само ,че двойна доза сложих и тавата ми дойде малка и не се изпече вътре много хубаво,ама се изяде ,само 1 парче остана ;D Сурова Готова Другия път ще я направя в две тави!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #33 -: Юли 26, 2010, 23:54:03 » |
Нагоре
|
Ето едни пържени чушки с доматен сос със домати от градината пресни пресни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #34 -: Юли 27, 2010, 00:06:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rotoka
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #35 -: Юли 28, 2010, 07:50:23 » |
Нагоре
|
Тази тема е тъкмо като за мен-много обичам да се вихря в кухнята! Само дето са малко нещата които правя точно по рецепта,винаги интерпретирам,а когато си правя ""свободни съчинения" май става най-вкусно(не винаги де) Скоро и аз ще пусна снимчици!Лек ден на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #36 -: Юли 28, 2010, 09:15:13 » |
Нагоре
|
8 яйца,400гр сирене,2 тиквички,сол на вкус Тиквичките се рендосват, сиренето се натрошава Смесваме всички продукти и печем 30-40 мин.до готовност Да ви е сладко!Аз довечера ще направя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
|
|
« Отговор #37 -: Юли 28, 2010, 10:18:04 » |
Нагоре
|
Ето едни пълнени чушки от мен /само тази снимка имам/, снимах ги онзи ден да ги покажа на една приятелка по скайпа Чак сега видях тази темичка и съжалих , защото можеше вчера да снимам пълнените картофени крокети, които правих ..., станаха супер
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #38 -: Юли 28, 2010, 22:58:28 » |
Нагоре
|
С какво са пълни,че ми изглеждат по различни от тези дето аз правя ;D
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #39 -: Юли 29, 2010, 18:17:37 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 11:54:47 от Поли »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #40 -: Юли 30, 2010, 08:43:16 » |
Нагоре
|
Поли, тези пълнени тиквички по турска рецепта изглеждат апетитно. Ще дадеш ли рецепта
|
|
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #41 -: Юли 30, 2010, 12:06:09 » |
Нагоре
|
Поли, тези пълнени тиквички по турска рецепта изглеждат апетитно. Ще дадеш ли рецепта поправих се...не са тиквички ,а патладжани(макар,че с тиквички също става).Ето и рецептата: Аз обелвам кората на патладжана,режа на две по дължина 4-5 патладжана,с лъжичка издълбавам да станат като лодки,издълбаното го запържвам с нарязан 1 домат,половин глава лук,половин пакетче кайма,2 скилидки настърган чесън който слагам на края и като махна от котлона чуквам едно яйце ,за да не се запържва в сместа и малко сиренце наронвам вътре,подправки на вкус,черен пипер,сол малко според сиренето. Нареждам лодките в тавичка и сипвам плънката във всяка лодка,да са препълнени,капвам малко олио във всяка.Пече се на силна фурна до запичане на плънката. готвя на око и нямам мерителна единица за продуктите,да ви е сладко ;D
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kun4etoo
new user
Неактивен
Публикации: 116
|
|
« Отговор #42 -: Август 24, 2010, 13:22:17 » |
Нагоре
|
В момента 6те правя гюве4е много бързо става ето и рецептата Продукти: пиле6ки гърди 4-5 средно големи картофа 1 глава лук 5-6 кисели крастави4ки 1 домат 3-4 зърна бахар сол 4ерен пипер 4ервен пипер 4убрица 5 аица На4ин на приготвяне: Запържват се пиле6ките гърди след това към тях прибавяме лукът.после слагаме 4ервен пипер за 2 секунди да се запържи и жеднаха следн това домата като се запържи и домата прибавяме картофите и крастави4ките наливаме вода да покрие оставяме да ври около 40 мин после слагаме останалите подправки-бахар сол 4ерен пиперм и 4убрица.когато е готово го изсипваме в плаке по дълбоко и 4укаме 5 аица когато се запекаът аицата вадим от фурната и хапваме целувки
|
|
« Последна редакция: Август 24, 2010, 13:28:46 от kun4etoo »
|
Активен
|
|
|
|
zuzi2
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #43 -: Септември 14, 2010, 22:05:03 » |
Нагоре
|
cleo1984 браво голям си майстор това е в мой стил ,но време нямам никакво
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ВАС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ПОЩЕНСКИТЕ ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА.
|
|
|
Zolka
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #44 -: Септември 22, 2010, 19:50:31 » |
Нагоре
|
Хехе, понеже покрай моето малко слънце на един месец не мога да отскачам до магазина когато реша готвя с налични продукти, затова вчера забърках пълнени чушки с картофи. Нарязах картофите на кубчета като за супа, лук, малко чушка на кубчета, едно парченце биренка също на кубчета, запържих сместа, прибавих домати,малко мащерка, черен пипер, сол и напълних червени чушкил Получи се удивително вкусно, чак се изненадах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|