Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #465 -: Април 28, 2011, 13:59:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #466 -: Април 28, 2011, 14:22:10 » |
Нагоре
|
Поли разваляш пак дисциплината лято иде гащите няма да стават
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #467 -: Април 28, 2011, 14:31:09 » |
Нагоре
|
Поли разваляш пак дисциплината лято иде гащите няма да стават ми то с тез яйца,козунаци и дробсърми...ай стига,малко ежедневно мИню ,за салатата и бисквитената тортичка не ги стигнах с апарата изчезнаха много бързо
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #468 -: Май 24, 2011, 18:48:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #469 -: Май 26, 2011, 14:25:54 » |
Нагоре
|
Картофи,тиквички,кайма,заливка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #470 -: Май 26, 2011, 15:15:37 » |
Нагоре
|
Поли,искам да те осиновя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #471 -: Май 26, 2011, 15:50:54 » |
Нагоре
|
И аз, иаззззззззз..............лелеее, по това пиле ми изтекоха ......и очите и ли...те!!!! Както съм и на разделно сега, Поли какво има друго отдолу?
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #472 -: Май 26, 2011, 18:01:38 » |
Нагоре
|
И аз, иаззззззззз..............лелеее, по това пиле ми изтекоха ......и очите и ли...те!!!! Както съм и на разделно сега, Поли какво има друго отдолу?
Ми,хахах той мажо вика,абе кви са тея бутчета със салата,хем салата,хем сурови бутчета отдолу са картофки,отгоре наредени домати и ръси лук колкото ти е кеф Бутчетата ги намазах с една подправка само за пилета Айде взимайте ме деее и двете ми знаете адреса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #473 -: Май 26, 2011, 19:12:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #474 -: Май 27, 2011, 20:50:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #475 -: Май 27, 2011, 21:08:50 » |
Нагоре
|
Малеееееееее,чакай мееее идваааааам Може ли рецептата на тортата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #476 -: Май 27, 2011, 21:36:02 » |
Нагоре
|
Малеееееееее,чакай мееее идваааааам Може ли рецептата на тортата Побързай,че не остана ми то рецепта , Бяха ми останали парчета блат от тортата осмица на детето,направих си желатинова смес,начин на приготвяне си го пише на пакетчето,сложих малко да стегне в хладилника,но не напълно,нарязани ягоди наредих в охладения желатин като това всичкото се реди в голяма купа(аз в такава го правих)и пак за половин час в хладилника да си стегне желето с ягодите. После редя блат и мажа с крем Оле ванилия-така два три реда и обратно в хладилника за час-два. Вадиш и обръщаш в подносче,хващаш една голяяяяяяма лъжица и почваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #477 -: Май 31, 2011, 15:05:18 » |
Нагоре
|
Ох, язва ще получа от слюнкоотделяне.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #478 -: Юни 01, 2011, 17:08:00 » |
Нагоре
|
Аз ПАК не разбрах кое вадя и къде го обръщам. Поли, съгражданки сме, бива ли така Покани ме поне от куртоазия или те е страх, че вЕрно ще дойда
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #479 -: Юни 01, 2011, 20:32:48 » |
Нагоре
|
Аз ПАК не разбрах кое вадя и къде го обръщам. Поли, съгражданки сме, бива ли така Покани ме поне от куртоазия или те е страх, че вЕрно ще дойда кат дойдеш за следващото вадене щи покажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|