emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Юни 02, 2011, 14:04:47 » |
Нагоре
|
Аз ПАК не разбрах кое вадя и къде го обръщам. Поли, съгражданки сме, бива ли така Покани ме поне от куртоазия или те е страх, че вЕрно ще дойда кат дойдеш за следващото вадене щи покажа Ти внимавай, че на мен толкоз ми е акъла
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #481 -: Юни 10, 2011, 18:29:45 » |
Нагоре
|
Домашен дюнер с филе,картофки и домат сладоледче от магазина,ягодово
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #482 -: Юни 10, 2011, 18:50:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #483 -: Юни 10, 2011, 19:17:13 » |
Нагоре
|
Ми аз ми та,само питките са купени
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #484 -: Юни 15, 2011, 14:22:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #485 -: Юни 15, 2011, 14:28:46 » |
Нагоре
|
УХ-УХ,ОХ ОХ!!!ПОЛИИИ,ШЬ СЬ НАКАПЯ БРЕ ИЗГЛЕЖДА ФАНТАСТИЧНО!!ТРЕА ДА ТИ ПРАТЯ МЬЖО МАЛКО ДА ПОЗАГЛАДИ КОСЬМ ПРИ ТЕБ,А ТИ МИ ПРАТИ ТВОЯ ДА ГО ВТАЛЯ МАЛКО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #486 -: Юни 15, 2011, 14:37:54 » |
Нагоре
|
УХ-УХ,ОХ ОХ!!!ПОЛИИИ,ШЬ СЬ НАКАПЯ БРЕ ИЗГЛЕЖДА ФАНТАСТИЧНО!!ТРЕА ДА ТИ ПРАТЯ МЬЖО МАЛКО ДА ПОЗАГЛАДИ КОСЬМ ПРИ ТЕБ,А ТИ МИ ПРАТИ ТВОЯ ДА ГО ВТАЛЯ МАЛКО Ти с това охкане верно ше стопиш мажо ми ,твоя ше го угоиме,щи го върна с бирен корем кат на моя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #487 -: Юни 15, 2011, 15:07:41 » |
Нагоре
|
УХ-УХ,ОХ ОХ!!!ПОЛИИИ,ШЬ СЬ НАКАПЯ БРЕ ИЗГЛЕЖДА ФАНТАСТИЧНО!!ТРЕА ДА ТИ ПРАТЯ МЬЖО МАЛКО ДА ПОЗАГЛАДИ КОСЬМ ПРИ ТЕБ,А ТИ МИ ПРАТИ ТВОЯ ДА ГО ВТАЛЯ МАЛКО Ти с това охкане верно ше стопиш мажо ми ,твоя ше го угоиме,щи го върна с бирен корем кат на моя нема шанс милооооо,моя само аби раната!!са ше пробвам да го турна тука да го видиш!
|
|
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 15:09:52 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #488 -: Юни 15, 2011, 16:46:28 » |
Нагоре
|
Лелел,ми то как ще дебелее бре,ти си го уморила от секс
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #489 -: Юни 15, 2011, 16:54:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #490 -: Юни 17, 2011, 19:04:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #491 -: Юни 18, 2011, 13:13:56 » |
Нагоре
|
Поли бре имай малко милост - на море ще ходим - по бански ще се показваме.............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #492 -: Юни 19, 2011, 13:20:03 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 14:55:32 от Поли »
|
Активен
|
|
|
|
галя74
new user
Неактивен
Публикации: 230
|
|
« Отговор #493 -: Юни 20, 2011, 13:35:51 » |
Нагоре
|
Момичета,скоро попаднах на една страхотна рецепта за кифлички със сирене ,правих я 2 пъти досега и е един разкош наистина.А по-важното е ,че е бърза,лесна,без кой знае какво месене и...не е с кой знае колко продукти,а децата са очаровани,дори злоядия ми син .Ще я споделя с вас,защото тук се чувствам у дома си. Ужасно е лесна, бърза и най-важното - вкусна! 1 кубче мая 1 ч.л. сол 1 ч.л. захар 1 ч.ч. топло прясно мляко / може и вода/ 9 с.л. олио брашно повече от половин пакет за меко тесто Не се чака да втаса според авторката,но аз си почаках 15 мин. Разделя се на две топки. Всяка топка се разточва на кръг, който се реже на 16 триъгълничета. Плънката е от 2 белтъка, разбити на сняг + сирене около 200-300 грама.Аз сложих за плънка-сирене,кашкавал и яйце,а втория път добавих и нарязано саламче и други само със саламче/наденица/. Отгоре кифличките се мажат с жълтък. Може да се поръсят със сусам или маково семе, или според вашите предпочитания. Пекат се в намазнена тавичка на 180 градуса. Да ви е сладко/чудесни за закуска на малки гладници/имайте впредвид,че много увеличават обема си. Вчера ги направих,много са лесни,бързи и без да втасват.За 30мин. бяха замесени,навити и във фурната.Страхотни, правя кифлички редовно,но тези са ми фаворита вече.
|
|
|
Активен
|
връщам стока неотговаряща на описанието нека бъдем коректни един към друг
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #494 -: Юни 20, 2011, 18:30:30 » |
Нагоре
|
Отдавна им се кумя, и сега пуснах в хлебопекарната да се меси тестото- да се занимава щерката. Ще пиша за резултата.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|