emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Октомври 16, 2010, 00:09:51 » |
Нагоре
|
[/quote] Нека пьрво да се наканя да направя пьрвия и тогава и този [/quote] Ми айде де. Чакаме резултат. Скоро
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #76 -: Октомври 16, 2010, 13:05:33 » |
Нагоре
|
Ето нещо сладичко за кафето днес
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #77 -: Октомври 16, 2010, 13:25:57 » |
Нагоре
|
Сладкиш без яйцаУф,ако знаеш Роска,че всичко готвя на око.... с този кекс малко си правих експерименти,но стана страшен на вкус В голяма купа изсипах 1/2 кофичка кис.мляко,1 ч.л.сода и разбърках,сипах захар на око ,около 1 голяма чаена чаша и пак бъркам(без миксер,на ръка с дървена лъжица или телче за разбиване) след захарта изсипах горе долу 1 водна чаша лимонада,пак разбъркване,малко олио около 1 малка ракиена чашка, 1 ванилия и на края брашно докато стане средно гъсто,малко по-гъсто от боза Сипвам във форма за кекс и пека(не знам колко време,гледам го да се запече) като го извадих,го залях с малко разтопен течен шоколад и поръсих с шарени шоколадови пръчици Отивам за лимонада, вкъщи щерката е по забъркването на такива сладкиши- изглежда много вкусен
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #78 -: Октомври 16, 2010, 13:47:59 » |
Нагоре
|
Здравейте ето нещо и отмен Мекици Продукти: 4ч.ч брашно 1ч.л. сол 2 с.л. захар 1с.л. суха мая 2 и 1/2 ч.ч топла вода Тестото се забърква от вечерта. Сухите продукти се изсипват в голяма купа, прибавя се водата и се бърка докато се получи много гъста каша – тесто. Купата се покрива с намаслено фолио и се оставя в хладилника до сутринта. На сутринта се изважда от хладилника, тестото трябва да е увеличило обема си 3-4 пъти. Цялото е в шупли. Tестото е едно такаво лигаво и лепкаво, това да не ви притеснява, това е тайната. Мекиците се пържат в силно загрята мазнина - дълбок тиган или фритюрник. Загрява се мазнината. В купичка се сипва олио и преди всяко взимане на тeсто за мекица се намасляват ръцете, защото тестото е доста лепкаво. Взима се малко тесто, раздърпва се до много тънко и се слага в сгорещената мазнина. Пържи се до златисто. Мекиците се изваждат от мазнината и се поставят върху хартия, за да попие част от мазнината.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sloncheto82
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #79 -: Октомври 16, 2010, 15:16:14 » |
Нагоре
|
аз бих поискала рецептата за кексчетата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #80 -: Октомври 16, 2010, 16:17:33 » |
Нагоре
|
аз бих поискала рецептата за кексчетата За кои ? И двете са по-нагоре в темата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #81 -: Октомври 16, 2010, 16:22:03 » |
Нагоре
|
Здравейте ето нещо и отмен Мекици Продукти: 4ч.ч брашно 1ч.л. сол 2 с.л. захар 1с.л. суха мая 2 и 1/2 ч.ч топла вода Тестото се забърква от вечерта. Сухите продукти се изсипват в голяма купа, прибавя се водата и се бърка докато се получи много гъста каша – тесто. Купата се покрива с намаслено фолио и се оставя в хладилника до сутринта. На сутринта се изважда от хладилника, тестото трябва да е увеличило обема си 3-4 пъти. Цялото е в шупли. Tестото е едно такаво лигаво и лепкаво, това да не ви притеснява, това е тайната. Мекиците се пържат в силно загрята мазнина - дълбок тиган или фритюрник. Загрява се мазнината. В купичка се сипва олио и преди всяко взимане на тeсто за мекица се намасляват ръцете, защото тестото е доста лепкаво. Взима се малко тесто, раздърпва се до много тънко и се слага в сгорещената мазнина. Пържи се до златисто. Мекиците се изваждат от мазнината и се поставят върху хартия, за да попие част от мазнината. това тесто ще се пробва,аз си топвам пръстите във вода за да не ми лепи тестото,не пръска в тигана защото тестото поема бързо водата... emi9,супер е кексчето
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Октомври 16, 2010, 16:24:08 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #83 -: Октомври 16, 2010, 16:30:09 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. Да не го печеш на силна температура ? Поли благодаря Мини да те черпя едно парче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #84 -: Октомври 16, 2010, 16:38:37 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. Да не го печеш на силна температура ? Поли благодаря Мини да те черпя едно парче 200 градуса, и знам от свекито да не се отваря докато се пече- и той изглежда един хуууубав- и като го извадя и .....спада и отвътре на нищо... това ми е незнам кой сия кекс подред- направо ще се откажа вече...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #85 -: Октомври 16, 2010, 17:32:54 » |
Нагоре
|
Кифлички
1 чч=240 мл
2 чч прясно мляко-леко затоплено 1 чч олио 1 кубче прясна мая 1 чл сол брашно,колкото поеме-около 700 гр(ориентировачно) За пълнеж-натрошено сирене За намазване-1 разбито яйце
: Маята се размива в малка част от прясното мляко+1/3 чл захар, оставя се за 5 минути и заедно с останалите продукти се замесва тесто .Разделя се на 4 и всяко парче се разточва на кора с дебелина 2 мм. Нарязва се на парчета като торта,слага се сирене и се навиват кифлички. Нареждат се в тава,намазана леко с олио или покрита с хартия,намазват се с разбитото яйце,поръсват се по желание с ким,сусам или нещо друго и се пекат в предварително загрятана 180 градуса фурна. Няма предварително втасване.Аз лично ги правя с локум и орех.
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 17:35:10 от tobito »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Октомври 16, 2010, 20:09:15 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. сложи ли кисело мляко?не слагай,пробвай само с газираното
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #87 -: Октомври 16, 2010, 20:14:21 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. сложи ли кисело мляко?не слагай,пробвай само с газираното сложих, както си го написала- половин кофичка, 1 лъж. сода и чаша лимонада...и цъ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Октомври 16, 2010, 20:15:15 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. сложи ли кисело мляко?не слагай,пробвай само с газираното сложих, както си го написала- половин кофичка, 1 лъж. сода и чаша лимонада...и цъ не слагай кисело мляко,трябва да стане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #89 -: Октомври 16, 2010, 20:50:56 » |
Нагоре
|
Нищо пак не стана с моя кекс с лимонадата, ейййй неможеме да правиме кекс и тва си е..... Отвън супер, и като цвят и се напукал, и като се разреже отвътре си е глетав- тесто. Е поне няма да сьм сама.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
|