Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Декември 24, 2010, 05:30:09 » |
Нагоре
|
Здравейте. Имам въпрос за снимките - няма ги, полето е празно, дори името на снимката не се вижда. Някакси е празно, дори във форума. От снощи е така. Сега деинсталирах и наново инсталирах Мозилата, но проблемът си стои. С Операта се виждат. Това ми е втори проблем с този браузър, но за съжаление ми е най-удобен. Моля, ако имате някакви предложения да помогнете Сменете браузъра! Много съм щастлива - реших си проблема, че и още един По незнайно какъв начин съм блокирала изображенията само на БГДомакинята
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
|
|
ronicat
new user
Неактивен
Публикации: 239
Няма да съм в страната от 18.08.2012г.
|
|
« Отговор #123 -: Декември 28, 2010, 17:14:59 » |
Нагоре
|
Искам да изтрия моя обява ( http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=38982&cat=500) но когато вляза в "редактирай обява" няма опция за изтриване, а не се сещам по какъв друг начин да я изтрия. Ако може вие да я изтриете или да ми кажете как да го направя.
|
|
|
Активен
|
Поставям оценки след края на сделката, направете го и вие. тел. за връзка: 0889377599 Приемам коментар на цените в обявате
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #124 -: Декември 28, 2010, 17:17:21 » |
Нагоре
|
Дата на публикуване Вт 21 Декември 2010 на 21.01 по същото време опитай пак.Трябва да мине 1м.от публикуването й за да можеш да я изтриеш.Такива са правилата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ronicat
new user
Неактивен
Публикации: 239
Няма да съм в страната от 18.08.2012г.
|
|
« Отговор #125 -: Декември 28, 2010, 23:34:38 » |
Нагоре
|
Дата на публикуване Вт 21 Декември 2010 на 21.01 по същото време опитай пак.Трябва да мине 1м.от публикуването й за да можеш да я изтриеш.Такива са правилата Много благодаря за отговора. Благодарение на опцията "препубликуване" обявата ми се повдигна и така се намери веднага купувач. Ще изчакам месец разбира се. Весело посрещане на новата година с пожелание през 2011 по-малко нерви и некоректни потребители в сайта .
|
|
|
Активен
|
Поставям оценки след края на сделката, направете го и вие. тел. за връзка: 0889377599 Приемам коментар на цените в обявате
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #126 -: Декември 29, 2010, 13:13:49 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=6055&protype=3Здравейте, ако може да се премахне оценката която по погрешка поставих на потребителката, ще ви бъда благодарна.Грешката е моя. Поздрави, Галя
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #127 -: Декември 29, 2010, 13:15:11 » |
Нагоре
|
Не може ли да се задължат потребителите като публикуват снимки в обявите да ги слагат изправени. Много е трудно да прецениш една дреха, когато снимката е странична. Още повече , че сте сложили опция за завъртане на снимка.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #128 -: Декември 29, 2010, 13:24:14 » |
Нагоре
|
Не може ли да се задължат потребителите като публикуват снимки в обявите да ги слагат изправени. Много е трудно да прецениш една дреха, когато снимката е странична. Още повече , че сте сложили опция за завъртане на снимка.
То си е до човека да ти кажа. Аз и да ги задължа все тая. Само ще има допълнителни дебнения, наказания и т.н. Има едно решение за теб. Ако е наистина важно да видиш самата снимка, може да си я запишеш на компютъра и така да я гледаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #130 -: Декември 29, 2010, 13:39:37 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #131 -: Декември 29, 2010, 14:23:29 » |
Нагоре
|
Здравей МИШО! Имам следния въпрос потребителката so1an е с блокиран профил предполага че е зади запис под обява на която е отбелязано че не желаят и понеже не може да влезе пита колко е наказанието за това Извинява се за което .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #132 -: Декември 29, 2010, 14:27:25 » |
Нагоре
|
Здравей МИШО! Имам следния въпрос потребителката so1an е с блокиран профил предполага че е зади запис под обява на която е отбелязано че не желаят и понеже не може да влезе пита колко е наказанието за това Извинява се за което .
Има още 1 ден от наказанието
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #133 -: Декември 29, 2010, 14:35:57 » |
Нагоре
|
ОК СКОКИ много ти благодаря за отговора
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #134 -: Декември 29, 2010, 14:54:51 » |
Нагоре
|
Кажете на госпожата, че от много тарикатлък ще остане и без този си профил.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
|