{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос към администратора  (Прочетена 66470 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
littlebird
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #135 -: Декември 29, 2010, 17:15:54 »
Раздели ТемаНагоре

Копирана моя обява - със снимка и текст. В следствие в моята обява снимката не става да се увеличи. Потребителката дори не си е направила труда да смени името на снимката
моята обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=111626&cat=500
копираната:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113838&cat=108

На мен преди време ми бе изтрита обява и отправено предупреждение за присвояване на снимки. Надявам се, че отношението не е било само към мен така строго Smiley
Активен

#Коректна съм и очаквам същото от ваша страна!#Не толерирам запис,пращам на първия дал адрес на ЛС#Пощенските са за сметка на купувача#Предварително заплащане#Запазвам си правото, да игнорирам определени потребители#
Кутии,пликове и прочие опаковки НЕ плащам!#С предимство за Варна
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Профил
« Отговор #136 -: Декември 29, 2010, 17:17:51 »
Раздели ТемаНагоре

Знам че има правила и всеки подлежи на наказание явно има нарушение от неина страна и ви разбирам
 и аз лично съм виждала потребители които си побутват обявите и или цени много близки до тези по магазините и все съм се питала защо след като е забранено не се ли притесняват от наказание аз лично си чакам месеца за републикуване и прочие
писахме си през скаип надявам се да приеме че маакар и други потребители да са се записвли под обява без размяна че това е нарушение 
А вслучаите когато те питат само на лс за размяна при обява на която не искаш как се процедира  Kiss
Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #137 -: Декември 29, 2010, 18:16:18 »
Раздели ТемаНагоре

Копирана моя обява - със снимка и текст. В следствие в моята обява снимката не става да се увеличи. Потребителката дори не си е направила труда да смени името на снимката
моята обява:
копираната:

На мен преди време ми бе изтрита обява и отправено предупреждение за присвояване на снимки. Надявам се, че отношението не е било само към мен така строго Smiley

В случая става въпрос за съвсем друго нещо. Просто се дублират имената на снимките и едната отива при другата. Снимките ще трябва да се именоват с уникални имена.
Активен

littlebird
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Профил
« Отговор #138 -: Декември 29, 2010, 21:25:18 »
Раздели ТемаНагоре

моята обява:
копираната:

В случая става въпрос за съвсем друго нещо. Просто се дублират имената на снимките и едната отива при другата. Снимките ще трябва да се именоват с уникални имена.

Да, какво по-уникално от това  да напиша името си/ littlebird /на снимката.... на мен никога не би ми хрумнало да напиша името на друг потребител върху някоя от снимките .
Благодаря за вниманието Smiley
Активен

#Коректна съм и очаквам същото от ваша страна!#Не толерирам запис,пращам на първия дал адрес на ЛС#Пощенските са за сметка на купувача#Предварително заплащане#Запазвам си правото, да игнорирам определени потребители#
Кутии,пликове и прочие опаковки НЕ плащам!#С предимство за Варна
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #139 -: Декември 30, 2010, 21:07:15 »
Раздели ТемаНагоре

моята обява:
копираната:

Да, какво по-уникално от това  да напиша името си/ littlebird /на снимката.... на мен никога не би ми хрумнало да напиша името на друг потребител върху някоя от снимките .
Благодаря за вниманието Smiley
за по-бързо пиша произволни букви,които дори не поглеждам.Например: внотон,поисдожт,тнсиккшотг
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Pebals
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 99

Профил
« Отговор #140 -: Януари 07, 2011, 14:32:09 »
Раздели ТемаНагоре

Знам, че е задаван този въпрос, но нямам време да го търся-как мога да ткрия даден потребител, т.к. изтрих несъзнателно съобщенията от него?
Имам само данните му, но ника нямам идея какъв беше.
Активен

Не спазвам ред-ако някой желае нещо, моля на лс!
Не съм привърженик на размяната!
Държа на комуникацията!
"Запис" и после какво?
Пиша отрицателни оценки за спестени пощенски.
НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТДА ВЛИЗАМ ЧЕСТО В САЙТА,МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ЗАБАВЯНЕ НА ОТГОВОР!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #141 -: Януари 07, 2011, 14:41:17 »
Раздели ТемаНагоре

Знам, че е задаван този въпрос, но нямам време да го търся-как мога да ткрия даден потребител, т.к. изтрих несъзнателно съобщенията от него?
виж по коментари в дадената обява ако е имало запис(мои коментари или коментари по мои обяви) Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил
« Отговор #142 -: Януари 07, 2011, 15:21:18 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=mlist;sa=search

Активен
gdlina32
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 323

моите слънца

Профил
« Отговор #143 -: Януари 07, 2011, 21:34:56 »
Раздели ТемаНагоре

Embarrassedhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=117833
Здравейте, имам  молба, да ли е възможно да се намали прозорчето при описанието , че така го разтегрих " Мама -мия".Цялата страница е празна, а по средата два реда (comp8)
Активен

Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!!
ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #144 -: Януари 07, 2011, 21:39:04 »
Раздели ТемаНагоре

Embarrassedhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=117833
Здравейте, имам  молба, да ли е възможно да се намали прозорчето при описанието , че така го разтегрих " Мама -мия".Цялата страница е празна, а по средата два реда (comp8)

Оправено Smiley
Активен

gdlina32
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 323

моите слънца

Профил
« Отговор #145 -: Януари 07, 2011, 21:43:35 »
Раздели ТемаНагоре

(feast2)
Голямо    БЛАГОДАРЯ  Wink
Активен

Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!!
ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
milamama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #146 -: Януари 09, 2011, 16:24:51 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, имам молба , тък като се порових доста , но не откривам, ще помоля да ми покажете или кажете , къде точно да погледна из "правилата на сайта", за това, че се ограничава достъпа до сайта, за безсмислен коментар и също искам да попитам горе-долу какъв вид коментари, попадат в тази графа? Благодаря Ви предварително!
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #147 -: Януари 09, 2011, 16:43:21 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, имам молба , тък като се порових доста , но не откривам, ще помоля да ми покажете или кажете , къде точно да погледна из "правилата на сайта", за това, че се ограничава достъпа до сайта, за безсмислен коментар и също искам да попитам горе-долу какъв вид коментари, попадат в тази графа? Благодаря Ви предварително!

Правилата на сайта са описани ето тук: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=9.0
Ето и конкретното правило:
Цитат
3. За “ПОВДИГАНЕ НА ОБЯВА’ ще се счита такова дейтвие, което е довело до виждането на обявата на първа страница и е извършено чрез пускане на безсмислен коментар, изтриване и препубликуване на обява и др.

Ето и санкцията:
Цитат
Санкции БЕЗ предупреждение съответно за 1, 2, 3 и 4 нарушение:
1. Санкция за безсмислен коментар: 1 ден бан, 10 дни бан, 30 дни бан.

Не се счита за безсмислен коментар такъв който е свързан с развитието на обявата (обявена нова цена, вид промоция към обявата и т.н.)
Безсмислен коментар е такъв който цели повдигане на обявата на 1 страница в частта коментари. Примерно такива са: усмивка, свободно, повдиг, ъп и т.н.
С безсмислените коментари се пълни и базата данни което пък се отразява и на скоростта на сайта донякъде. За това не ги толерираме.
При други въпроси може да ми пишеш на ЛС Smiley
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #148 -: Януари 09, 2011, 16:45:31 »
Раздели ТемаНагоре

Между другото защо си правите мулти профил след като е забранено? Ако е за това да ми зададете въпрос - можеше да го направите в контактната форма. Пак щях толкова подробно да ви отговоря.
Активен

milamama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #149 -: Януари 09, 2011, 17:03:18 »
Раздели ТемаНагоре

Между другото защо си правите мулти профил след като е забранено? Ако е за това да ми зададете въпрос - можеше да го направите в контактната форма. Пак щях толкова подробно да ви отговоря.

От доста време съм потребител на сайта, без нито една забележка до сега или оплакване с повдигане на теми и прочие и ми стана доста убидно, когато преди 15 мин, както си стоях и гледах обяви изведнъж получих съобщение, че достъпа ми се ограничава за ден, поради безсмислен коментар и дори и даже не можах да попитам, кой е точно той, за да знам за вбъдеще да не си го позволявам, извинявайте ама редно ли е пък това?! С цялото ми ужавение, към администратора, който ми прати съобщението и към Вас, но никога не си позволявам коментари, по-различни от обичайните, никога до сега не съм имала проблеми с продавачи или купувачи и съм максимално коректна и експедитивна!На латиница също не си позволявам да пиша, което е обща практика по това, което виждат очите ми!Още веднъж казвам, че ми се случва за първи път това ограничаване на достъпа и наистина идея си нямах какво да направя , за да потърся отговор от Вас, редно ли е дори да не знам точно за кой коментар става въпрос!С никаква друга цел не съм си направила този втори профил!Предварително благодаря и, ако пожелаете ще Ви дам потребителскоро си име, за да получа все пак отговор от Фло, по повод съобщението, което получих от нея!
Активен

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: