mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Февруари 10, 2011, 16:50:10 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми казал как да видя от кого имам изпратени Валентинки - 4бр. Ще се радвам да разбера също как мога да изпратя Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #166 -: Февруари 10, 2011, 17:03:43 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми казал как да видя от кого имам изпратени Валентинки - 4бр. Ще се радвам да разбера също как мога да изпратя Благодаря предварително! http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1079.0
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #167 -: Февруари 15, 2011, 21:40:50 » |
Нагоре
|
искам да попитам защо от днес обявите имат едни мноооооого дълги линкове. Заемат 3-4 реда като ги копираш. Не че нещо ама дразни като пишеш на лични и ти излезе един линк ехееееееееееее 100км Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #168 -: Февруари 15, 2011, 21:49:15 » |
Нагоре
|
искам да попитам защо от днес обявите имат едни мноооооого дълги линкове. Заемат 3-4 реда като ги копираш. Не че нещо ама дразни като пишеш на лични и ти излезе един линк ехееееееееееее 100км Благодаря!
Сега ще ти обясня. С цел по-добро класиране на сайта, името на обявата го вградих в линка. За това става толкова дълго. Ако искаш да го копираш във форума ползвай таг [url=http://адреса_който се копира] Обява [url] Ето така изглежда: Обява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #170 -: Февруари 15, 2011, 21:56:45 » |
Нагоре
|
Ааааа засега ще го търпим, щом е за малко. И само да кажа, можеше да сложиш моя обява, че тез ботушки им направи реклама сега А пък ако имаш нерви ми кажи това да го пиша на всеки линк който копирам и там където пише "адреса_ който се копира" да слагам с Paste това дългото. Обява [url] Извинявай ама нали съм от онези в смешната темичка, че малко бавно зацепвам
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #171 -: Февруари 15, 2011, 22:36:30 » |
Нагоре
|
Имам проблем с редактирането и публикуването на обява.Само при мен ли е така?
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #172 -: Февруари 15, 2011, 23:27:18 » |
Нагоре
|
Какъв е проблема?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #175 -: Февруари 16, 2011, 07:00:18 » |
Нагоре
|
Въвеждам всички дани, снимки, състояние ..., започва да отчита че публикува и така 30 минути.На финала -Нищо.Сега отново пробвам- ситуацията е същата.Не дава някаква грешка , просто си зарежда уж .
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #176 -: Февруари 16, 2011, 07:09:49 » |
Нагоре
|
Въвеждам всички дани, снимки, състояние ..., започва да отчита че публикува и така 30 минути.На финала -Нищо.Сега отново пробвам- ситуацията е същата.Не дава някаква грешка , просто си зарежда уж . Да не е проблем със снимката. Максимум 2 мегабайта. Пробва ли с друг браузър да видиш как е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #177 -: Февруари 16, 2011, 08:33:29 » |
Нагоре
|
Въвеждам всички дани, снимки, състояние ..., започва да отчита че публикува и така 30 минути.На финала -Нищо.Сега отново пробвам- ситуацията е същата.Не дава някаква грешка , просто си зарежда уж . Да не е проблем със снимката. Максимум 2 мегабайта. Пробва ли с друг браузър да видиш как е? Пробвах от служебният и се получи.Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #178 -: Февруари 18, 2011, 06:18:26 » |
Нагоре
|
шефче да питам,защо не са активни линковете към дадените обяви,не знам как да ги направя? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=141052
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #179 -: Февруари 18, 2011, 06:59:24 » |
Нагоре
|
Опиши ги така: [url]http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Martnici grivni 0.30 lv./br.&product=138584&cat=500[/url] Слагаш началото и в края на линка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|