Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #180 -: Февруари 18, 2011, 09:21:16 » |
Нагоре
|
Опиши ги така: [url]http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Martnici grivni 0.30 lv./br.&product=138584&cat=500[/url] Слагаш началото и в края на линка стана,благодаря ти
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #181 -: Февруари 25, 2011, 13:20:39 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем с влизането в сайта! Когато направя някаква публикация(изпратя съобщение,публикувам коментар,обява и т.н.),като затворя страницата,после немога да вляза в сайта!Когато си рестартирам модема на интернета става(влизам си)?!В други сайтове влизам без проблем!Но за мен няма по-важен сайт от този !Затова ще съм много благодарна,ако ми помогнете! Благодаря!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #182 -: Февруари 25, 2011, 15:48:53 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем с влизането в сайта! Когато направя някаква публикация(изпратя съобщение,публикувам коментар,обява и т.н.),като затворя страницата,после немога да вляза в сайта!Когато си рестартирам модема на интернета става(влизам си)?!В други сайтове влизам без проблем!Но за мен няма по-важен сайт от този !Затова ще съм много благодарна,ако ми помогнете! Благодаря! Интересно. Само с този браузър ли прави така? Пробвай с друг за да си насоча проблема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #183 -: Февруари 25, 2011, 16:55:01 » |
Нагоре
|
Преди време бяхте пуснали една темичка-"за помагане на развитието на сайта"или нещо такова и там бяхте дали един линк,който трябваше да си инсталираме,за да помогнем...! Бях изтеглила bsplayer преди няколко дни и го зададох като главна страница в mozila...След това си върнаш google,но започна да прави така(да немога да влизам в сайта)!Ако ме разбрахте за какво говоря,ако може да ми изпратите линка,за който споменах,ако не греша нещо..?! Благодаря! п.п.Винаги,когато тегля и инсталирам програма,ми отива като главна страница в mozila!След това го оправям и съм нямала проблем!Не съм на "ти"с компютрите...! Пробвах да вляза през opera и explorer,но и от там не става!
|
|
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 17:10:01 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #184 -: Февруари 25, 2011, 18:23:51 » |
Нагоре
|
Преди време бяхте пуснали една темичка-"за помагане на развитието на сайта"или нещо такова и там бяхте дали един линк,който трябваше да си инсталираме,за да помогнем...! Бях изтеглила bsplayer преди няколко дни и го зададох като главна страница в mozila...След това си върнаш google,но започна да прави така(да немога да влизам в сайта)!Ако ме разбрахте за какво говоря,ако може да ми изпратите линка,за който споменах,ако не греша нещо..?! Благодаря! п.п.Винаги,когато тегля и инсталирам програма,ми отива като главна страница в mozila!След това го оправям и съм нямала проблем!Не съм на "ти"с компютрите...! Пробвах да вляза през opera и explorer,но и от там не става! Изтрии кукитата в браузърите. Тук е описано как става: http://www.igrach.com/How_To_Delete_Cookies.aspx
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #185 -: Февруари 25, 2011, 20:40:56 » |
Нагоре
|
Благодаря за помощта!Направих всичко!След малко ще разбера дали всичко е наред! п.п.Няма промяна!
|
|
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 22:28:00 от bankova87 »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #186 -: Февруари 28, 2011, 16:12:45 » |
Нагоре
|
Ако е само от кукитата,понякога отнема дни докато разбере компа,че са изтрити.Триеш,рестартваш,триеш и пак,и пак....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #187 -: Февруари 28, 2011, 16:50:48 » |
Нагоре
|
Ок мила,благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
avava
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #188 -: Февруари 28, 2011, 17:44:25 » |
Нагоре
|
. редактирам се, защото видях точното място за задаване на въпроса, който имам
|
|
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 17:46:01 от avava »
|
Активен
|
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #189 -: Март 08, 2011, 10:33:57 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам натискам опции за да пиша ПРОДАДЕНО и не излизат никакви опции ако проблема не е от сайта да разбера дали не е от компютъра... БЛАГОДАРЯ натискам да ви пратя усмивка и това неможе от какво ли е?
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
tartaleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #190 -: Март 08, 2011, 11:19:29 » |
Нагоре
|
Може и да съм изтървала някаква промяна в условията и правилата, но доскоро можеше да се трият обяви 1 месец след публикуването им. Цяла сутрин опитвам да изтрия няколко продадени неща, публикувани пред повече от месец, и не става. Къде е проблемът?
|
|
|
Активен
|
Поемам пощенските при избор на поне 2 от моите обяви. Отстъпки също съм склонна да правя, всичко е въпрос на комуникация. Оценявам коректността!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #191 -: Март 08, 2011, 11:36:56 » |
Нагоре
|
Може и да съм изтървала някаква промяна в условията и правилата, но доскоро можеше да се трият обяви 1 месец след публикуването им. Цяла сутрин опитвам да изтрия няколко продадени неща, публикувани пред повече от месец, и не става. Къде е проблемът?
От 7 февруари сложи още 30 дни и ще видиш кога можеш да триеш.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #192 -: Март 08, 2011, 12:48:27 » |
Нагоре
|
Ако е само от кукитата,понякога отнема дни докато разбере компа,че са изтрити.Триеш,рестартваш,триеш и пак,и пак....
Все същото! Няма промяна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #193 -: Март 08, 2011, 13:39:27 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам натискам опции за да пиша ПРОДАДЕНО и не излизат никакви опции ако проблема не е от сайта да разбера дали не е от компютъра... БЛАГОДАРЯ натискам да ви пратя усмивка и това неможе от какво ли е?
Не е от сайта. С какъв браузер си?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #194 -: Март 08, 2011, 14:21:28 » |
Нагоре
|
Ако имаш повече бройки от един артикул, трябва да натиснеш Продадено толкова пъти, колкото бройки имаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|