{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос към администратора  (Прочетена 67544 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #180 -: Февруари 18, 2011, 09:21:16 »
Раздели ТемаНагоре

шефче да питам,защо не са активни линковете към дадените обяви,не знам как да ги направя? Huh?
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=141052

Опиши ги така:
Код:
[url]http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Martnici grivni 0.30 lv./br.&product=138584&cat=500[/url]

Слагаш
Код:
[url]
  началото и
Код:
[/url]
в края на линка
стана,благодаря ти Tongue
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1263

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #181 -: Февруари 25, 2011, 13:20:39 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,имам проблем с влизането в сайта! Sad
Когато направя някаква публикация(изпратя съобщение,публикувам коментар,обява и т.н.),като затворя страницата,после немога да вляза в сайта!Когато си рестартирам модема на интернета става(влизам  си)?!В други сайтове влизам без проблем!Но за мен няма по-важен сайт от този Cheesy!Затова ще съм много благодарна,ако ми помогнете!
Благодаря! Smiley
Активен

При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж!
Приемам размяна!
Пиша оценки,правете го и вие!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #182 -: Февруари 25, 2011, 15:48:53 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,имам проблем с влизането в сайта! Sad
Когато направя някаква публикация(изпратя съобщение,публикувам коментар,обява и т.н.),като затворя страницата,после немога да вляза в сайта!Когато си рестартирам модема на интернета става(влизам  си)?!В други сайтове влизам без проблем!Но за мен няма по-важен сайт от този Cheesy!Затова ще съм много благодарна,ако ми помогнете!
Благодаря! Smiley

Интересно. Само с този браузър ли прави така? Пробвай с друг за да си насоча проблема!
Активен

bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #183 -: Февруари 25, 2011, 16:55:01 »
Раздели ТемаНагоре

Преди време бяхте пуснали една темичка-"за помагане на развитието на сайта"или нещо такова и там бяхте дали един линк,който трябваше да си инсталираме,за да помогнем...!
Бях изтеглила bsplayer преди няколко дни и го зададох като главна страница в mozila...След това си върнаш google,но започна да прави така(да немога да влизам в сайта)!Ако ме разбрахте за какво говоря,ако може да ми изпратите линка,за който споменах,ако не греша нещо..?!
Благодаря! Smiley
п.п.Винаги,когато тегля и инсталирам програма,ми отива като главна страница в mozila!След това го оправям и съм нямала проблем!Не съм на "ти"с компютрите...! Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Пробвах да вляза през opera и explorer,но и от там не става! Sad
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 17:10:01 от bankova87 » Активен

Приемам размяна!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #184 -: Февруари 25, 2011, 18:23:51 »
Раздели ТемаНагоре

Преди време бяхте пуснали една темичка-"за помагане на развитието на сайта"или нещо такова и там бяхте дали един линк,който трябваше да си инсталираме,за да помогнем...!
Бях изтеглила bsplayer преди няколко дни и го зададох като главна страница в mozila...След това си върнаш google,но започна да прави така(да немога да влизам в сайта)!Ако ме разбрахте за какво говоря,ако може да ми изпратите линка,за който споменах,ако не греша нещо..?!
Благодаря! Smiley
п.п.Винаги,когато тегля и инсталирам програма,ми отива като главна страница в mozila!След това го оправям и съм нямала проблем!Не съм на "ти"с компютрите...! Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Пробвах да вляза през opera и explorer,но и от там не става! Sad

Изтрии кукитата в браузърите. Тук е описано как става:
http://www.igrach.com/How_To_Delete_Cookies.aspx
Активен

bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #185 -: Февруари 25, 2011, 20:40:56 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за помощта!Направих всичко!След малко ще разбера дали всичко е наред! Smiley

п.п.Няма промяна! Sad
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 22:28:00 от bankova87 » Активен

Приемам размяна!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #186 -: Февруари 28, 2011, 16:12:45 »
Раздели ТемаНагоре

Ако е само от кукитата,понякога отнема дни докато разбере компа,че са изтрити.Триеш,рестартваш,триеш и пак,и пак....
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #187 -: Февруари 28, 2011, 16:50:48 »
Раздели ТемаНагоре

Ок мила,благодаря!
Активен

Приемам размяна!
avava
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #188 -: Февруари 28, 2011, 17:44:25 »
Раздели ТемаНагоре

. редактирам се, защото видях точното място за задаване на въпроса, който имам  Wink
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 17:46:01 от avava » Активен
qgotka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #189 -: Март 08, 2011, 10:33:57 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте   искам да попитам    натискам   опции    за да пиша ПРОДАДЕНО  и не излизат никакви опции    ако проблема не е от сайта   да разбера дали не е от компютъра...  БЛАГОДАРЯ   натискам да ви пратя усмивка  и това неможе  от какво ли е?
Активен

НЕ  ИЗПРАЩАМ  ЗА ПРОБА 
НЕ ПРОДАВАМ  БОКЛУЦИ  И НЕ  ЖЕЛАЯ  ТАКИВА
ОЦЕНЯМАМ  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ
ДРЕХА  КОЯТО  НЕ ОТГОВАРЯ  НА  ОПИСАНИЕТО  ВРЪЩАМ  НЕЗАБАВНО
ИГНОРИРАМ  ПО СОБСТВЕНО  УСМОТРЕНИЕ изпращам  на първият  дал адрес на ЛЧ  НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
tartaleta
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #190 -: Март 08, 2011, 11:19:29 »
Раздели ТемаНагоре

Може и да съм изтървала някаква промяна в условията и правилата, но доскоро можеше да се трият обяви 1 месец след публикуването им. Цяла сутрин опитвам да изтрия няколко продадени неща, публикувани пред повече от месец, и не става. Къде е проблемът?
Активен

Поемам пощенските при избор на поне 2 от моите обяви. Отстъпки също съм склонна да правя, всичко е въпрос на комуникация.
Оценявам коректността!
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #191 -: Март 08, 2011, 11:36:56 »
Раздели ТемаНагоре

Може и да съм изтървала някаква промяна в условията и правилата, но доскоро можеше да се трият обяви 1 месец след публикуването им. Цяла сутрин опитвам да изтрия няколко продадени неща, публикувани пред повече от месец, и не става. Къде е проблемът?

От 7 февруари сложи още 30 дни и ще видиш кога можеш да триеш.
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #192 -: Март 08, 2011, 12:48:27 »
Раздели ТемаНагоре

Ако е само от кукитата,понякога отнема дни докато разбере компа,че са изтрити.Триеш,рестартваш,триеш и пак,и пак....
Все същото! SadНяма промяна! Roll Eyes
Активен

Приемам размяна!
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил
« Отговор #193 -: Март 08, 2011, 13:39:27 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте   искам да попитам    натискам   опции    за да пиша ПРОДАДЕНО  и не излизат никакви опции    ако проблема не е от сайта   да разбера дали не е от компютъра...  БЛАГОДАРЯ   натискам да ви пратя усмивка  и това неможе  от какво ли е?

Не е от сайта. С какъв браузер си?
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #194 -: Март 08, 2011, 14:21:28 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте   искам да попитам    натискам   опции    за да пиша ПРОДАДЕНО  и не излизат никакви опции    ако проблема не е от сайта   да разбера дали не е от компютъра...  БЛАГОДАРЯ   натискам да ви пратя усмивка  и това неможе  от какво ли е?

Ако имаш повече бройки от един артикул, трябва да натиснеш Продадено толкова пъти, колкото бройки имаш.
Активен

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: