{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос към администратора  (Прочетена 66427 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
poli23
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Нека бъдем коректни!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #210 -: Март 09, 2011, 22:13:48 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Tongue Tongue Tongue Стана мерсиииииии
Активен

Коректна съм и очаквам същото!
За две обяви с предимство!
Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители!
Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови Smiley))
http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
misstan
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 243

Профил
« Отговор #211 -: Март 10, 2011, 08:27:20 »
Раздели ТемаНагоре

Привет, за съобщението прочетох предходни и го оправих, но другия ми върпос е, защо не мога да изтрия или препубликувам част от обявите си изтекли на 8-ми...?
Активен

If you want things to be different, perhaps the answer is to become different yourself...It's not easy though...
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил
« Отговор #212 -: Март 10, 2011, 08:59:11 »
Раздели ТемаНагоре

Привет, за съобщението прочетох предходни и го оправих, но другия ми върпос е, защо не мога да изтрия или препубликувам част от обявите си изтекли на 8-ми...?

Месец февруари е само от 28 дни, а опциите за изтриване и препубликуване се появяват след 30 дни (720 пълни часа) (glasses1)
« Последна редакция: Март 10, 2011, 09:03:30 от daiido » Активен
misstan
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 243

Профил
« Отговор #213 -: Март 10, 2011, 09:07:43 »
Раздели ТемаНагоре

Ясно  Wink Благодаря!  (danke2)
Активен

If you want things to be different, perhaps the answer is to become different yourself...It's not easy though...
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #214 -: Март 10, 2011, 16:50:36 »
Раздели ТемаНагоре

Шефе ,понеже съм индианец,искам да те питам как да си запаметявам л.с-та в папки.Аз правя така:маркирам вход. л.с. и избирам премести в .....Да обаче пасле като го изтрия от входящите ми изчезва и от съответната папка.Май нещо не правя както трябва Sad
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #215 -: Март 10, 2011, 18:02:57 »
Раздели ТемаНагоре

Шефе ,понеже съм индианец,искам да те питам как да си запаметявам л.с-та в папки.Аз правя така:маркирам вход. л.с. и избирам премести в .....Да обаче пасле като го изтрия от входящите ми изчезва и от съответната папка.Май нещо не правя както трябва Sad

Дори и да е в папка пак си остава във входящи. Сега ще погледна дали не е излязъл някой обновяване за ЛС-тата
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #216 -: Март 10, 2011, 21:12:29 »
Раздели ТемаНагоре

и на мен така ми изчезнаха едни съобщения като ги преместих в папка Lips Sealed
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #217 -: Март 14, 2011, 10:41:48 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, от известно време  ми стои отбелязано ,че имам 1 съобщение, но всъщност нямам ново и непрочетено такова?! Какъв може да е проблема?

Опс..сега прочетох,че трябва да си самоизпратя съобщение..извинете!  Roll Eyes
Активен
riverdance
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Профил
« Отговор #218 -: Март 14, 2011, 13:20:05 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте) забелязах, че в "търсене" не се показва всичко Sad
 Търсех "пъзел", отвориха ми се 5 страници с различни обяви, обаче 2 обяви от тази категория не излязоха
http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=38
 Може би има и други) Може ли да проверите, само у мен ли е така ? търсих в  "разширено  търсене"
 Благодаря предварително))
Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #219 -: Март 15, 2011, 07:08:36 »
Раздели ТемаНагоре

моля да погледнете нещо,което случайно открих току-що...поставена оценка без размяна на адреси и от двете страни,мисля че е в разрез с правилата на сайта!
Deti74    Пт 11 Март 2011    Отрицателна    НЕКОРЕКТНА-ИСКАХ ДА КУПЯ ДЪНКИ ,ЧАКАХ ДВА ДНИ И НЕ МИ ДАВА АДРЕСА СИ,ЗА ДА И ИЗПРАТЯ ПАРИТЕ И ДА СИ ПОЛУЧА СТОКАТА,АЗ И ДАДОХ МОЯТ АДРЕС И ТЕЛ,А ОТ НЕЯ НИЩО,ПЪРВО ВЗИМА ПАРИТЕ И СЛЕД ТОВА ИЗПРАЩА НЕЙНАТА СТОКА.АЗ СЪМ КОРЕКТНА-ОТ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ НА САЙТА ВЗЕХ ЯКЕ ЗА ПРОБА,ЖЕНАТА МИ ГО ИЗПРАТИ ДА ГО ПРОБВАМ И АКО МИ СТАНЕ ДА ГО ВЗЕМА,НО НЕ МИ СТАНА И ГО ВЪРНАХ НА СЪЩИЯТ ДЕН,ТАКА ЧЕ ЯВНО С НЯКОИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ СДЕЛКА.ТЯ ЗА МЕНЕ Е НЕКОРЕКТНА-НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ НЕЯ.
тази оценка е поставена на потребител tsytsi,която поне десет други потребителя сме готови да подкрепиме-изпраща с уговорка да се плати когато имаме вьзможност,или пьк ако е за размяна-някога,когато си хареса нещо...просто е страхотен разбран човек и точно такава оценка не заслужава,при положение че не е дала адреса си,т.е.не е искала да продаде нещото, което са и поискали!благодаря предварително! Kiss
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил
« Отговор #220 -: Март 15, 2011, 07:21:41 »
Раздели ТемаНагоре

моля да погледнете нещо,което случайно открих току-що...поставена оценка без размяна на адреси и от двете страни,мисля че е в разрез с правилата на сайта!
Deti74    Пт 11 Март 2011    Отрицателна    НЕКОРЕКТНА-ИСКАХ ДА КУПЯ ДЪНКИ ,ЧАКАХ ДВА ДНИ И НЕ МИ ДАВА АДРЕСА СИ,ЗА ДА И ИЗПРАТЯ ПАРИТЕ И ДА СИ ПОЛУЧА СТОКАТА,АЗ И ДАДОХ МОЯТ АДРЕС И ТЕЛ,А ОТ НЕЯ НИЩО,ПЪРВО ВЗИМА ПАРИТЕ И СЛЕД ТОВА ИЗПРАЩА НЕЙНАТА СТОКА.АЗ СЪМ КОРЕКТНА-ОТ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ НА САЙТА ВЗЕХ ЯКЕ ЗА ПРОБА,ЖЕНАТА МИ ГО ИЗПРАТИ ДА ГО ПРОБВАМ И АКО МИ СТАНЕ ДА ГО ВЗЕМА,НО НЕ МИ СТАНА И ГО ВЪРНАХ НА СЪЩИЯТ ДЕН,ТАКА ЧЕ ЯВНО С НЯКОИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ СДЕЛКА.ТЯ ЗА МЕНЕ Е НЕКОРЕКТНА-НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ НЕЯ.
тази оценка е поставена на потребител tsytsi,която поне десет други потребителя сме готови да подкрепиме-изпраща с уговорка да се плати когато имаме вьзможност,или пьк ако е за размяна-някога,когато си хареса нещо...просто е страхотен разбран човек и точно такава оценка не заслужава,при положение че не е дала адреса си,т.е.не е искала да продаде нещото, което са и поискали!благодаря предварително! Kiss

Ок не ми е проблем да премахна оценката, но ще изчакам дамата да ми отговори
Активен
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #221 -: Март 15, 2011, 07:54:32 »
Раздели ТемаНагоре

(flower)благодаря
Активен

la vida loca
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #222 -: Март 15, 2011, 20:28:21 »
Раздели ТемаНагоре

Добър вечер!
Искам да попитам нещо вече от много време Smiley Сравнително от скоро ползвам сайта (3-4 месеца) и съм си създала - смея да твърдя добри познанства (ако не приятелства). Предимно пазарувам и преглеждам нещата на хора, с които съм имала контакт и съм предоволна ..., но установих, че мога да изкажа мнение за тях публично като оценка само веднъж ... Нали правилно съм се ориентирала и това е така? А защо да не може да се поставя оценка след всяка покупка?
Лека вечер!
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #223 -: Март 15, 2011, 21:11:14 »
Раздели ТемаНагоре

Добър вечер!
Искам да попитам нещо вече от много време Smiley Сравнително от скоро ползвам сайта (3-4 месеца) и съм си създала - смея да твърдя добри познанства (ако не приятелства). Предимно пазарувам и преглеждам нещата на хора, с които съм имала контакт и съм предоволна ..., но установих, че мога да изкажа мнение за тях публично като оценка само веднъж ... Нали правилно съм се ориентирала и това е така? А защо да не може да се поставя оценка след всяка покупка?
Лека вечер!

Платформата е изградената по този начин. Можете да коригирате дадена оценка за даден потребител.
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #224 -: Март 16, 2011, 07:55:19 »
Раздели ТемаНагоре

LA VIDA LOCA,НИЕ СИ ПОСТАВЯМЕ ОЦЕНКИ ВЬПРЕКИ ПЛАТФОРМАТА ТАКАВА,КАКВАТО Е,ИМАМЕ НУЖДА ДА ГО ПРАВИМЕ,ТОВА Е ВИД БЛАГОДАРНОСТ-ПРОСТО ПОСЛЕДОВАТЕЛНО СЛЕД ВСЕКИ КОНТАКТ ПИШЕШ ДАТАТА И ОЦЕНКАТА СИ-КОПИРАХ ЗА ДА ТИ ПОКАЖА КАК----

rusamapaumna    Чв 3 Март 2011    Положителна    СТРАШНА МАЦКА-ПРЯМА,БЬРЗА,ЧЕСТНА,ТОЧНА-НЯМАМ ДУМИ ДА Я ПОХВАЛЯ,А В КОЛЕТЧЕТО ДРЕШКИТЕ БЯХА ТАКИВА ЗА КАКВИТО НЕ СЬМ СИ И МЕЧТАЛА-ЧИСТО НОВИ,НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ!МИЛА-МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ,ОЧАРОВАНА СЬ, ОТ СДЕЛКАТА И КОМУНИКАЦИЯТА С ТЕБ!10.02.2011-и отново страшно бьрза,коректна-перфектна-бих си пожелала да попадам само на такива сладки хора в сайта!22.02-ЕЛИ МИ СТАНА ЛЮБИМИЯ ПРОДАВАЧ-МИЛО,КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ПИША-БЯХ ДОСТА КРАСНОРЕЧИВА ДОТУК,НЕКА МИ ЗАЯВИЖДАТ ЗА ИЗБОРА МИ :д3.3.2011-най-готиния човек в сайта-вече се опознахме толкова много,че разбрах какво ськровище е:*
ХЕМ ЛЕСНО,ХЕМ СИГУРНО Wink Cheesy
Активен

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: