Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 11, 2010, 16:50:23 » |
Нагоре
|
искам само да опровергая за плащането по банков път - никога не се плаща по 3 лв такса,защото обикновено IBAN сметките са на дебитни карти - плащала съм многократно и това ме улеснява,защото не ми вземат и 1 стотинка за превод,което е още по-добре,защото при големи суми за запис ти вземат по-висока комисионна. А едва ли тук някой дава сметка в банка на спествен влоги или депозтна,че да не може да ги изтегли.внасянето на парти по картова сметка е безплатно и не е само за определни банки,а за всички.говорим само когато се внест в брой и на каса в съответната банка.така,че за дреха от 10лв. със записа ти излиза по-скъпо.
Не пиша празни приказки Отивам в Уникредит да пращам 10 лв към сметка от същата банка. Искат ми 3 лв. Безплатно щяло да бъде ако знам ЕГН-то на получателката, титуляр на сметката. То хубаво, ама мога ли всеки да питам за ЕГН - да не съм полицай Ако пък отида в друга, различна банка, ще платя към 6 лв за превода. ако внесеш сумата директно в офис на банката, където е сметката на продавача, в повечето случаи таксата е 0,00 лв, понякога 0.50 лв
- ако преведеш сумата чрез пощенски запис към банкова сметка, таксата е колкото към адрес
Последното не го знаех, явно не съм се интересувала, но вече така ще процедирам. П.П.Извинете ме, че разводнявам темата, но исках да си изясня тези банкови операции
|
|
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 16:53:14 от Merianlll »
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 11, 2010, 17:48:21 » |
Нагоре
|
Ами аз по принцип плащам след като съм получила нещото, освен ако няма изрична договорка за предварително плащане Виждам и плащам на същото мнение съм,плащах предварително когато бях без оценки тук или с малко
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 11, 2010, 17:51:30 » |
Нагоре
|
Ама някои хора все едно от Луната падат Какво толкова чудноникога не съм се замисля че плащам или ми плащат след като *нещото* е получено.Не се филмирайте.Ако потребителя е с малко или отрицателни тогава си в правото си да изискваш парите предварително.Аз например се дразня като имам не малко оценки *тук* и *там* и ми изискват предварително плащане хора с много по-малко оценки.Аз откъде да знам ,че няма да получа боклук? Анджелика много си права
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 11, 2010, 17:53:27 » |
Нагоре
|
Ама някои хора все едно от Луната падат Какво толкова чудноникога не съм се замисля че плащам или ми плащат след като *нещото* е получено.Не се филмирайте.Ако потребителя е с малко или отрицателни тогава си в правото си да изискваш парите предварително.Аз например се дразня като имам не малко оценки *тук* и *там* и ми изискват предварително плащане хора с много по-малко оценки.Аз откъде да знам ,че няма да получа боклук? Анджелика много си права Мацо споко,мнения всякакви,с моите оценки в момента,ако ми поискат предварително плащане,това ме обижда и се отказвам от артикула....обявки колкото щеш тук
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 11, 2010, 17:58:37 » |
Нагоре
|
аз плащам преди да съм получила,или се оговаряме да ги пуснем заедно,онзи ден ми се случи да изпратя нещо на потребител,който е с по-малък брой оценки от мен и каза,че ще ми плати като получи стоката,не исках да влизам в спор,дори отстъпка от цената направих,чакам си утре записа,надявам се да няма проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2010, 18:56:17 » |
Нагоре
|
Ама някои хора все едно от Луната падат Какво толкова чудноникога не съм се замисля че плащам или ми плащат след като *нещото* е получено.Не се филмирайте.Ако потребителя е с малко или отрицателни тогава си в правото си да изискваш парите предварително.Аз например се дразня като имам не малко оценки *тук* и *там* и ми изискват предварително плащане хора с много по-малко оценки.Аз откъде да знам ,че няма да получа боклук? Анджелика много си права Мацо споко,мнения всякакви,с моите оценки в момента,ако ми поискат предварително плащане,това ме обижда и се отказвам от артикула....обявки колкото щеш тук Именно.Не е само една обява,въпреки всичко е дразнещо.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2010, 20:35:07 » |
Нагоре
|
Добре, това ще си остане вечен спор с мноооого въпроси с какви ли не отговори. Аз ще задам само един: Когато отидете в магазина и искате да си купите определено нещо,( а продавачът не Ви познава, или няма никави впечатления за това що за човек сте), дава ли Ви въпросната стока "на вересия"
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2010, 20:46:51 » |
Нагоре
|
Хм...и аз винаги съм смятала, че по подразбиране се плаща след като се получи нещото (това "стока" ми е много странно). Аз обаче почти във всички случаи изпращам запис още на следващият ден след като поръчам нещо.Много, много рядко изчаквам да получа "стоката" ( ) и то предимно в случаи, когато нещо ме притеснява (съвсем нов потребител например).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 12, 2010, 05:13:06 » |
Нагоре
|
Хм...и аз винаги съм смятала, че по подразбиране се плаща след като се получи нещото (това "стока" ми е много странно). Аз обаче почти във всички случаи изпращам запис още на следващият ден след като поръчам нещо.Много, много рядко изчаквам да получа "стоката" ( ) и то предимно в случаи, когато нещо ме притеснява (съвсем нов потребител например). Със съвсем нов потребител мила,направо си рискуваш,няма смисъл да си правиш притеснения,ако дадения потребител не е тук,за да лъже и краде,спокойно на фона на оценките ти,ще ти пусне паричките предварително Аз пък с риск да звуча гадно,си изчаквам паричките и тогава пускам артикула в пощата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 12, 2010, 05:15:17 » |
Нагоре
|
Добре, това ще си остане вечен спор с мноооого въпроси с какви ли не отговори. Аз ще задам само един: Когато отидете в магазина и искате да си купите определено нещо,( а продавачът не Ви познава, или няма никави впечатления за това що за човек сте), дава ли Ви въпросната стока "на вересия" Дааам,виждаш сиренето плащаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 12, 2010, 09:32:58 » |
Нагоре
|
Хммммм хора всякакви - както се разберем така плащам Има момичета, с които съм контактувала нееднократно и няма и да се замисля дали да пратя парите предварително - директно се изстрелвам към пощата. За новите потребители, не че аз съм ветеран, е друго. Онзи ден контактувах с такъв и просто помолих да платя след като получа нещото. Мацката се съгласи. Всичко се уговаря, големи хора сме все ще се разберем.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
tevolere
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 12, 2010, 14:39:03 » |
Нагоре
|
Да уточня и аз: Когато изпращам нещо очаквам отсрещната страна като го получи да ми изпрати парите до 1-2 дни макс, освен ако няма наложителна причина за забавяне и не ми е писала за това. Когато аз получа нещо пращам парите веднага докато съм още в пощата или по сметка/ в зависимост от това какво сме се разбрали с другия потребител/ и аз съм така .но след като изисквам за над определена сума предварително плащане,ако харесам нещо за същата и аз плащам предварително без да ми го изискват.На мен ми е удобно банково разплащане но това не значи ,че и на другите мами също,затова нямам претенции и без това сумата която получа веднага харча тук за дрешки.
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас! Пращам артикулите с Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с Бг. поща като МПП! Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
|
|
|
Фани
new user
Неактивен
Публикации: 156
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 12, 2010, 14:59:40 » |
Нагоре
|
Плащам след като съм получила пратката. Разбира се има случаи, в които съм плащала и предварително, но са рядкост. Това са потребителки, които познавам отлично.
|
|
|
Активен
|
Мога да изчезна всеки момент за няколко дни/считано от март месец/! Ако чакате парички ще си ги получите, ако чакате пратка-също. Моля за разбиране, няма да ви излъжа!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 12, 2010, 15:13:03 » |
Нагоре
|
аз рядко ходя до пощата и плащам когато мога или съм събрала поне 2-3 записа чакането в пощата за 1 запис от 2-3 лв. ме убива.Едното е на 3г.,другото на 1г.,предимство-никакво...... предупрегдавам,че се бавя и това е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 12, 2010, 16:34:24 » |
Нагоре
|
Добре, това ще си остане вечен спор с мноооого въпроси с какви ли не отговори. Аз ще задам само един: Когато отидете в магазина и искате да си купите определено нещо,( а продавачът не Ви познава, или няма никави впечатления за това що за човек сте), дава ли Ви въпросната стока "на вересия" Да ама в магазина си видяла стоката и след това я плащаш нали?Ако не ти е угодно не взимаш.Няма никаква база на сравнение съвсем различно е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|