{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Една и съща обява публикувана в няколко сайта?  (Прочетена 22436 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 12, 2010, 14:15:38 »
Раздели ТемаНагоре

е нали сайта е да се продаде излишното както виждам в логото,и аз имам много обяви  в 3 сайта ,бих обяснила ако се дублират нещата ,като продам нещо в сайта гледам да купя нещо на детето,обикновено пазарувам повече ,а дрехи имам много излишни,та какъв е проблема да се пускат обяви  в няколко сайта не разбирам.
Активен

Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас!  Пращам артикулите с  Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с   Бг. поща като МПП!  Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2010, 14:20:00 »
Раздели ТемаНагоре

е нали сайта е да се продаде излишното както виждам в логото,и аз имам много обяви  в 3 сайта ,бих обяснила ако се дублират нещата ,като продам нещо в сайта гледам да купя нещо на детето,обикновено пазарувам повече ,а дрехи имам много излишни,та какъв е проблема да се пускат обяви  в няколко сайта не разбирам.

Не е проблем стига да няма...
- Имам три записали се преди теб в друг сайт, изчаквам отговорите им. /По памет го цитирах/
И после да се почне тоз е некоректен, той е такъв, той е онакъв...
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2010, 14:32:15 »
Раздели ТемаНагоре

Не е проблем стига да няма...
- Имам три записали се преди теб в друг сайт, изчаквам отговорите им. /По памет го цитирах/
И после да се почне тоз е некоректен, той е такъв, той е онакъв...
прав си като се замисля може д а се получи, явно ще ги разделя да няма недоволни  Wink
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 23:38:37 от tevolere » Активен

Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас!  Пращам артикулите с  Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с   Бг. поща като МПП!  Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
sysily
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 132

Профил
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2010, 16:21:53 »
Раздели ТемаНагоре

ама за каква некоректност говорим,кой превари той завари!на мен ми се е случвало и като обясня и се държа човешки,не увъртам и кажа истината - винаги съм срещала коректност!!!говорите глупости.истината винаги помага!!!!
Активен

1.изпращам и получавам по бг поща
2.предимство - 2 или повече покупки, за София
3.точна съм и не съм невежа,очаквам същото!
4.боклуците се изчистват в кофата, а не се продават тук за безумни пари...бъдете разумни
5.http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32678&ppaction=readfeed
kami_nikolova
Ками
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Мама на две принцеси

Профил
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2010, 22:53:48 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също сам пробвала да побликувам обяви в два сайта едновременно и луднах Shocked-тази грешка няма да я повторя
Активен

Пощенските са за сметка на копувача.
Коректна съм очаквам същото.
Sky_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 809

Профил
« Отговор #20 -: Октомври 12, 2010, 23:26:18 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също не виждам нещо нередно.
Имам обяви в общо 4 сайта...
В единия преди малко пренесох всичките летни дрешки на дъщеря ми... По-малко посещаван е, и ми спестява др лято наново да меря и описвам, а тук няма да ми пречат и да надвишавам лимита.
В другия имам дамски летни дрехи.
В прод-ка публикувам обяви тепърва, но съм пуснала тези по които няма интерес тук. Така опасността да има желаещи в 2та сайта, за 1 обява, е по-малка... И въпреки това, вчера обясних на една купувалка, че обявата е продадена в др сайт. Тя ме разбра и нямаше истерии и сръдни. :Smiley
Активен

1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева
2. Предимство за искащите повече от 1 обява!
3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя!
4. Пращам/получaвам като МПП,без НП!
5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти!
6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС!
7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #21 -: Октомври 12, 2010, 23:33:37 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля,че се търсят проблеми там,където ги няма.  :Smiley
Активен
sysily
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 132

Профил
« Отговор #22 -: Октомври 13, 2010, 10:09:47 »
Раздели ТемаНагоре

много точно казано
Активен

1.изпращам и получавам по бг поща
2.предимство - 2 или повече покупки, за София
3.точна съм и не съм невежа,очаквам същото!
4.боклуците се изчистват в кофата, а не се продават тук за безумни пари...бъдете разумни
5.http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32678&ppaction=readfeed
tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Октомври 13, 2010, 12:34:02 »
Раздели ТемаНагоре

много точно казано
вече и аз това установих, не гледам да има опашки по обявите кой знае колко. Wink
Активен

susikata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #24 -: Октомври 13, 2010, 12:36:11 »
Раздели ТемаНагоре

На мен ми беше интересно да чуя мнението на другите.....затова пуснах тази тема.
Активен

Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове.

оценки
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46

На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Профил
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2010, 15:24:35 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля,че се търсят проблеми там,където ги няма.  :Smiley

Абсолютно подкрепям  Wink
В крайна сметка всеки сам преценява как ще "обгрижва" обявите си на няколко места!
Аз лично имам качени обяви в няколко сайта, но в случай, че имам питане за конкретна на момента поставям ПРОДАДЕНО в другите или най-малкото пускам пост, че имам запитване. До момента не съм забатачвала нищо. Всичко си върви леко! Няма опасност да виси свободна обява, а да е продадена в друг сайт! Всичко е до това колко съвестно ги следиш и си коректен към другите  Wink
Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2010, 15:56:44 »
Раздели ТемаНагоре

Аз бих останала разочарована...и според мен това не е въпрос дали е за взаимопомощ, а до колко е коректно... и не става въпрос за угаждане на някой си сайт....аз за коректни взаимоотношемия между продавачи и купувачи.
Аз искам да си купя нещо от теб - ти ми казваш, сори мацка ама аз понеже съм го постнала на още 10 места и на място номер 8  вече го купиха - не мога да ти го продам. Ми разочарована ще бъда...и сигурно ще си каже човекът, голяма работа един разочарован, друг ще се намери да ми купува нещата...
Когато дадена стока е продадена в един от двата сайта, веднага се маркира в другия като продадена или евентуално запазена, ако изчаквате отговор. В повечето случаи когато има "блъсканица" т.е. моооооооого желаещи, то не се налага да се публикува другаде и нещото се продава на момента.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2010, 15:57:34 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля,че се търсят проблеми там,където ги няма.  :Smiley

Абсолютно подкрепям  Wink
В крайна сметка всеки сам преценява как ще "обгрижва" обявите си на няколко места!
Аз лично имам качени обяви в няколко сайта, но в случай, че имам питане за конкретна на момента поставям ПРОДАДЕНО в другите или най-малкото пускам пост, че имам запитване. До момента не съм забатачвала нищо. Всичко си върви леко! Няма опасност да виси свободна обява, а да е продадена в друг сайт! Всичко е до това колко съвестно ги следиш и си коректен към другите  Wink

Много, ама много си права!
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
m_kiki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 05, 2010, 22:12:17 »
Раздели ТемаНагоре

От доста време се чудя как хората успявата да балансират...Вече в няколко сайта виждам една и съща обява  на даден потребител (образно). Как според вас може да се координира това? Ами ако се запишат във всички обяви, тоест във всички сайтове, където е публикувана обявата, хора желаещи да купят шпродавания артикул? Как е редно да се процедира в такъв случай? И редно ли е според вас да се публикува едно и също нещо в няколко сайта едновременно?
Интересно ми е мнението на другите Wink
зощо не като успява да ги следи    ааааааа всищност аз съм виждала обяви на един потребител във 4 сайта
лошо няма да върви алъш вериша
Активен

коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери
<br />

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2010, 20:12:58 »
Раздели ТемаНагоре

Моите обяви са повечето тук и някой при съседите.До сега не ми се е случвало да имам едновременно запис за една обява в двата сайта :Smiley
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: