Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 19, 2010, 16:36:23 » |
Нагоре
|
Само ми кажете,защо в п-ка пускате обявите си по-евтини???
Напротив, аз реших да ги пускам там по-скъпи. Цялото това чакане да зареди страницата, докато пуснеш обява, пък после дооооооокато се договориш с купувач (отделно че купувачи няма, кой е луд да разглежда обяви при тази скорост . Та това изгубено време и нерви + каруцарското отношение на модовете, оскъпява продукцията И в крайна сметка, товариш крайния потребител. Много хубаво, логиката е желязна!!! Само дето навсякъде сме еднакви и купувачи, и продавачи. А за модовете не ми е ясно, какво общо имат с ценообразуването. Да не говорим, че си има администратори, които в крайна сметка са тези, които налагат правилата и политиката, и пускат на предна линия модовете там. Всеки знае, че подобен сайт има вътрешен форум. Не виждам, какво печелите с това оплюване. На всичко отгоре сте активни потребители и на двата сайта. Щом сме тук, значи сме доволни от избора си. Всичко друго е признак на ниска култура. Понякога се чудя дали се замисляте, като пускате подобни постове.
|
|
« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 16:52:04 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 19, 2010, 16:59:23 » |
Нагоре
|
Напротив, аз реших да ги пускам там по-скъпи. Цялото това чакане да зареди страницата, докато пуснеш обява, пък после дооооооокато се договориш с купувач (отделно че купувачи няма, кой е луд да разглежда обяви при тази скорост . Та това изгубено време и нерви + каруцарското отношение на модовете, оскъпява продукцията хахах ти ме уби ами напиши си поне в подписа там че на друго място ги имаш по евтини и им пращай линка към този сайт на пощите им хихи добра реклама ще направиш
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 19, 2010, 17:06:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #48 -: Ноември 19, 2010, 17:16:12 » |
Нагоре
|
Напротив, аз реших да ги пускам там по-скъпи. Цялото това чакане да зареди страницата, докато пуснеш обява, пък после дооооооокато се договориш с купувач (отделно че купувачи няма, кой е луд да разглежда обяви при тази скорост . Та това изгубено време и нерви + каруцарското отношение на модовете, оскъпява продукцията И в крайна сметка, товариш крайния потребител. Много хубаво, логиката е желязна!!! Само дето навсякъде сме еднакви и купувачи, и продавачи. А за модовете не ми е ясно, какво общо имат с ценообразуването. Да не говорим, че си има администратори, които в крайна сметка са тези, които налагат правилата и политиката, и пускат на предна линия модовете там. Всеки знае, че подобен сайт има вътрешен форум. Не виждам, какво печелите с това оплюване. На всичко отгоре сте активни потребители и на двата сайта. Щом сме тук, значи сме доволни от избора си. Всичко друго е признак на ниска култура. Понякога се чудя дали се замисляте, като пускате подобни постове.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #49 -: Ноември 19, 2010, 17:36:21 » |
Нагоре
|
Цитат на: ZORI_135 в Вчера в 15:25:09 Само ми кажете,защо в п-ка пускате обявите си по-евтини???
Напротив, аз реших да ги пускам там по-скъпи. Цялото това чакане да зареди страницата, докато пуснеш обява, пък после дооооооокато се договориш с купувач (отделно че купувачи няма, кой е луд да разглежда обяви при тази скорост Wink. Та това изгубено време и нерви + каруцарското отношение на модовете, оскъпява продукцията Tongue хахах ти ме уби Cheesy Cheesy ами напиши си поне в подписа там че на друго място ги имаш по евтини и им пращай линка към този сайт на пощите им хихи добра реклама ще направиш Cheesy Cheesy И после жива ще я одерат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #51 -: Ноември 19, 2010, 18:04:27 » |
Нагоре
|
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук?
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Ноември 19, 2010, 18:07:00 » |
Нагоре
|
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук? То мисля че няма такова нещо или поне не съм чула
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Ноември 19, 2010, 18:11:53 » |
Нагоре
|
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук? То мисля че няма такова нещо или поне не съм чула Барбарона май нещо такова беше споменавала, нали там е персона нон грата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 19, 2010, 18:12:43 » |
Нагоре
|
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук? То мисля че няма такова нещо или поне не съм чула Няма такова нещо.......само неможеш да дадеп линк към сайта,не се отваря.Апък едно 90% хората от там са и тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #55 -: Ноември 19, 2010, 18:29:51 » |
Нагоре
|
Цитат на: skoki81 в Днес в 18:07:00 Цитат на: rainkissed_girl в Днес в 18:04:27 Цитат на: dacetoooooooo в Днес в 17:36:21 И после жива ще я одерат Cheesy Cheesy Cheesy
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук? То мисля че няма такова нещо или поне не съм чула Cheesy Cheesy Няма такова нещо.......само неможеш да дадеп линк към сайта,не се отваря.Апък едно 90% хората от там са и тук Cheesy По никакъв начин не можеш в Про....ка да изпишеш БгДомакиня.Плюс това още в началото една от модераторките писа,че за реклама на друг сайт(визирайки този) ще има вечен БАН.Иначе всеки може да публикува където си иска
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Ноември 19, 2010, 18:43:35 » |
Нагоре
|
Абе я кажете къде в техния форум публикуват за публично линчуване потребителките, които пускат обяви и тук? То мисля че няма такова нещо или поне не съм чула Няма такова нещо.......само неможеш да дадеп линк към сайта,не се отваря.Апък едно 90% хората от там са и тук Чак толкова едва ли - там потребителите са над 10 хиляди... :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #57 -: Ноември 19, 2010, 19:55:47 » |
Нагоре
|
първата цена и в двата сайта е една и съща и постепенно с дните тук я намалят а там не. И на мен често ми се случва в единия сайт да намалявам, а в другия - да забравям да направя корекция. Не е преднамерено, просто понякога забравям и с времето ако видя разликата, преправям... Понякога дълго така си стои. Huh?
И аз така,защото там влизам по рядко,а към тук съм пристрастена и аз така сега се замислих
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #58 -: Ноември 19, 2010, 20:14:23 » |
Нагоре
|
"Там" как въобще успявате да публикувате?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Ноември 19, 2010, 20:53:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|