susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 11, 2010, 15:28:00 » |
Нагоре
|
От доста време се чудя как хората успявата да балансират...Вече в няколко сайта виждам една и съща обява на даден потребител (образно). Как според вас може да се координира това? Ами ако се запишат във всички обяви, тоест във всички сайтове, където е публикувана обявата, хора желаещи да купят шпродавания артикул? Как е редно да се процедира в такъв случай? И редно ли е според вас да се публикува едно и също нещо в няколко сайта едновременно? Интересно ми е мнението на другите
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
Публикации: 132
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2010, 15:35:22 » |
Нагоре
|
ами защо да не е редно. аз също го правя и искам да ти кажа,че благодарение на другия сайт ще си продам "парцалките" - това не означава,че този е по -лош. ако този,който пуска обявите е точен, ще спази реда и според двата сайта.повечето обяви са и в двата сайта - не говорим за единични случаи, а направо вече е практика,аз лично се объркавам къде точно съм я гледала и съм се записала. ттова е право на всеки,когато иска да продаде нещо да си го продава където и за коклото си поиска - друг е въпроса дали човекът е човек и има принципи.ако е - няма да има недоволни, ако пък е заядлив и невежа ще си проличи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2010, 15:40:54 » |
Нагоре
|
Дам, ами ако някой тук види обява - хареса му нещото, запише се и да речем е първи записан в обявата, прати на лс адрес и е готов да купи артикула и изведнъж получава отговор, да ама в другия сайт вече го продадох. Как се излиза от такава ситуация?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2010, 15:44:35 » |
Нагоре
|
Дам, ами ако някой тук види обява - хареса му нещото, запише се и да речем е първи записан в обявата, прати на лс адрес и е готов да купи артикула и изведнъж получава отговор, да ама в другия сайт вече го продадох. Как се излиза от такава ситуация?
ами как? като човек,толкова ли не можеш да обясниш!винаги истината е най-доброто.в карйна сметка ти си търсиш парите и искаш да го продадеш, а не да угодиш на продавалник и бгдомакиня - отвана според мен вече тези сайтове не са за взаимопомощ, а за търговски сделки - само за някои де,аз лично искам да се отърва от неща,които съм купувала и не нося(а повярвайте аз имам много),както и на детето - нямам място вече!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2010, 15:56:34 » |
Нагоре
|
И аз поддържам написаното от sysily. Нека не се правим на тоооолкова благородни, защото не е така и всички много добре го знаем. Какво , губя си времето, пера всяко нещо, преди да го изпратя( въпреки, че е било изпрано, но аз държа като го изпратя да ухае на свежо изпрано), опаковам много внимателно, харча пари за опаковки, тиксо( защото ме отвращават лошо опакованите пратки) и защо? ? Само защото искам да "помогна" на някого А, не!!! Сложете си ръка на сърцето и си признайте колко от вас са тук само и единствено , за да помогнат!? Аз лично смятам, че няма такива.
|
|
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 15:59:47 от incadens »
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2010, 15:59:45 » |
Нагоре
|
Днес търся нещо конкретно на малкото си дете и 50% от обявите се дублират, особено от както и другият сайт е отново пуснат за публикуване. Споко! К`во ви бърка? Най-много някой да се забатачи като на двете места получи запис от различни потребители, а че вие сте изпуснали някоя дрешка, едва ли е жизненоважно.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2010, 16:02:43 » |
Нагоре
|
Аз бих останала разочарована...и според мен това не е въпрос дали е за взаимопомощ, а до колко е коректно... и не става въпрос за угаждане на някой си сайт....аз за коректни взаимоотношемия между продавачи и купувачи. Аз искам да си купя нещо от теб - ти ми казваш, сори мацка ама аз понеже съм го постнала на още 10 места и на място номер 8 вече го купиха - не мога да ти го продам. Ми разочарована ще бъда...и сигурно ще си каже човекът, голяма работа един разочарован, друг ще се намери да ми купува нещата...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
добра
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2010, 16:12:58 » |
Нагоре
|
Ми така е де! Винаги ще има продавачи и купувачи за определен вид стоки. Чак пък разочарование? : Не сме деца все пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2010, 16:18:47 » |
Нагоре
|
Ми явно съм си чувствителна и дете все още Просто ми е интересно, чеша си езика, тоест клавиатурата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2010, 16:29:22 » |
Нагоре
|
Е аз пък си признавам,че не съм тук,за да помагам на някого,защото нямам дете,нито семейство.Рано ми е,и единственото,което правя в този сайт е да си продавам дрехите,които не нося-само и само да се отърва от тях образно казано,защото не ми трябват..а с парите си купувам нови И аз имам дублиращи се обяви-в който сайт са се записали първи,там продавам и казвам в другия,че се извинявам,но стоката е продадена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
добра
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2010, 16:33:22 » |
Нагоре
|
Хм, взаимопомощ не означава да продаваш старите шишета и залъгалки на децата си, а да помагаш и на възрастните с прилични стоки на прилични цени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 11, 2010, 16:36:38 » |
Нагоре
|
Така е,но повечето тук са майки и най-вече търсят дрехи за децата си..а за цените ми-нямам нещо,което да не е поне на половината от цената,на която съм го купила,освен това не продавам стоки,освен в отлично и много добро състояние(просто носени).С дефекти имам едни единствени дънки,иначе не пускам и такива.Та,смятам,че всичко си е по реда,ако на някой не му се дават 15лв. за дънки,купени за 35лв. си е негов проблем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 11, 2010, 18:31:33 » |
Нагоре
|
Е аз пък си признавам,че не съм тук,за да помагам на някого,защото нямам дете,нито семейство.Рано ми е,и единственото,което правя в този сайт е да си продавам дрехите,които не нося-само и само да се отърва от тях образно казано,защото не ми трябват..а с парите си купувам нови И аз имам дублиращи се обяви-в който сайт са се записали първи,там продавам и казвам в другия,че се извинявам,но стоката е продадена. Точно затова са всички тук, но не си го признават...
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
добра
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 11, 2010, 18:39:23 » |
Нагоре
|
Е аз пък си признавам,че не съм тук,за да помагам на някого,защото нямам дете,нито семейство.Рано ми е,и единственото,което правя в този сайт е да си продавам дрехите,които не нося-само и само да се отърва от тях образно казано,защото не ми трябват..а с парите си купувам нови И аз имам дублиращи се обяви-в който сайт са се записали първи,там продавам и казвам в другия,че се извинявам,но стоката е продадена. Точно затова са всички тук, но не си го признават... Като гледам цените на някои дами, мами, продавалки....и определено и аз така смятам. )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 12, 2010, 13:29:38 » |
Нагоре
|
В ТОЗИ И ПОДОБНИ САЙТОВЕ ИЛИ ИМА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ИЛИ И АЗ НЕ ЗНАМ...ПРОДАВАТ СЕ КАКВИ ЛИ НЕ БОКЛУЦИ,"КУПЕНО ОТ чУЖБИНА" ЗА НЯКОЛКО СТОТИН ЕВРО И ТУК ГО ПРОДАВАТ ЗА НЯКОЛКО СТОТИН ЛЕВА. Е МЕРСИ.ОСОБЕНО КИТАЙСКИТЕ ЛАРЕДУТСКИ СТОКИ...И АЗ ПРОДАВАМ ДРЕХИ ОТ чУЖБИНА,АМА НЕ ГИ ПОРДАВАМ СКЪПО,ЗАщОТО НЕ СЪМ ГИ КУПИЛА СКЪПО - ТАМ Е ЕВТИНО И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,чЕ ЕДНА ДРЕХА Е АМОРТИЗИРАНА ВСЕ ПАК И НЕ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕТО ДА СИ ч КУПИТЕ ОТ МАГАЗИН-ДАЖЕ И НА ПОЛОВИНА НЕ СЕ ПРОДАВА9ПОНЕ АЗ ЗА СЕБЕ СИ ИМАМ ТАКОВА ПРАВИЛО),ИСКАМ ДА СРИ РАЗчИСТЯ ГАРДЕРОБА-ПРОДАВАМ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ.САЙТА НЕ Е САМО ЗА ДЕТСКИ ДРЕХИ И МАЙКИ,ЗАщОТО ИМА СТОКИ ЗА ВСИчКИ ДОРИ И ЗА БИТА И МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ.ТАКА,чЕ ЗАМИСЪЛА Е ОТДАВНА ОПОРОчЕН. ЗА СТОКИТЕ ПО ДВАТА САЙТА - НЕКА НЯКОЙ МИ ПОСОчИ ОБЯВА,КЪДЕТО ИМА ПО"СТОТИНА ЗАПИСАЛИ СЕ" И В ДВАТА САЙТА - СТАВАТ ПРЕЦЕДЕНТИ,АМА чАК ПЪК ДА СЕ СРЕЩАТ чЕСТО ХАЙДЕ СТИГА.КЪДЕ СА ТЕЗИ 10 САЙТА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ- НА МЕН И ТЕЗИ ДВАТА МИ ОТНЕМАТ ДОСТАТЪчНО ВРЕМЕ И ПАРИ .АКО ВСИчКИ СЕ ДЪРЖИМ КАТО ХОРА, ДАЖЕ НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ТЕМА!!! МЕЖДУ ДРУГОТО АЗ НЕ СЪМ РАСЛА В САКСИЯ! Е аз пък си признавам,че не съм тук,за да помагам на някого,защото нямам дете,нито семейство.Рано ми е,и единственото,което правя в този сайт е да си продавам дрехите,които не нося-само и само да се отърва от тях образно казано,защото не ми трябват..а с парите си купувам нови И аз имам дублиращи се обяви-в който сайт са се записали първи,там продавам и казвам в другия,че се извинявам,но стоката е продадена. Точно затова са всички тук, но не си го признават... Като гледам цените на някои дами, мами, продавалки....и определено и аз така смятам. )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|