Аз предлагам темата да се заключи...отново се правят опити за създаване на излишно напрежение, а нали уж всички сме тук защото именно няма такова напрежение. Хайде да не разваляме сами нещо направено с толкова труд и добронамереност от страна на администраторите и модераторите тук.
Моите поздравления към екипа за прекрасната работи и за страхотни нововъденения напоследък...
п.с...Нека всеки да си посещава който сайт му харесва, но без да кладе излишни "огньове"
И последно-някъде прочетох, за оценките от Продавалника, че сме се фукали с тях...аз също съм сложила линк към моите 224 положителни и Да-гордея се с тях, защото са получени в резултат на честното ми и коректно отношение към всички...и невиждам логика сега да почвам да лъжа и мамя, както се вижда и от тук рейтингът ми продължавам да съм си коректна, а и аз предпочитам да да видя оценките на потребител с когото общувам за да се ориентирам как да се осъществи сделката...все пак някой потребители молят за отстъпки в цената, за изчакване, за запазване-както и аз съм го правила, така, че няма нищо лошо да имаш нянакъв ориентир....