Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 12, 2010, 13:56:14 » |
Нагоре
|
Хаха, не ставайте смешни, дами. да не кажа голяма цифра, но 80% от потребителите си припокриват и си комуникират успешно и тук и там. За ужасТ на тукашни и тамошни модове и пет-шест потребителки. Нали целим да си взаимопомогнем. Хахаха. Няма верни на тоя или оня сайт. Просто има хора, които искат да продадат, да припечелят, да купят най-изгодно..... Не се чувствайте никъде у дома си, защото сме гости.
Защо ли не мисля като теб. Защото си администратор, защо ли? Знам ли? Различни личности сме. И какво по-точно не е така?
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2010, 14:10:30 » |
Нагоре
|
Хаха, не ставайте смешни, дами. да не кажа голяма цифра, но 80% от потребителите си припокриват и си комуникират успешно и тук и там. За ужасТ на тукашни и тамошни модове и пет-шест потребителки. Нали целим да си взаимопомогнем. Хахаха. Няма верни на тоя или оня сайт. Просто има хора, които искат да продадат, да припечелят, да купят най-изгодно..... Не се чувствайте никъде у дома си, защото сме гости.
Защо ли не мисля като теб. Защото си администратор, защо ли? Знам ли? Различни личности сме. И какво по-точно не е така? "Не се чувствайте никъде у дома си, защото сме гости."Това изречение имах в предвид!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2010, 14:21:17 » |
Нагоре
|
Аз не разбирам защо трябва непрекъснато да гледате и да сравнявате "тук" и "там". "Там" колкото и неуютно, студено и каквото щете още да е, винаги ще е пълно и предпочитано пред всички останали.Същото се отнася и за бг-мамма.Моя мъж например, дето изобщо не влиза в подобни сайтове за обяви ги нарича всички Продавалниците.Не Домакините или нещо подобно.Чак ми е неудобно и не разбирам защо изобщо трябва да се обсъжда. На който му е по-добре тук, да стои тук и да не наднича там за да обсъжда после тук:) Аз признавам, че тук се реистрирах след като Продавалника затвори и се регистрирах уж за малко докато пак отвори.Но останах наистина страшно изненадана и очарована от отношението и от развитието на това място.Затова и останах и ще остана.И понеже не гоня печалби, предимно пазаря, когато търся нещо конкретно следя обявите и на двете места. Иначе обяви паралелно на няколко места не съм пускала.Ще вземат да ми се зазаписват и ще се видя в чудо от скандалджийки )) Пуснах "там" неща, които тук макар и на символични цени ми се застояха много. И хайде стига вече сме се занимавали с други места.Нека направим така, че това място има друга слава и притежава нещо, което на други места липсва. Хиляди благодарности на админа за приятелското отношение и внимание към всички! Не знам дали осъзнава колко ценно е това;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2010, 15:00:43 » |
Нагоре
|
Аз също имам обяви и в другият сайт-но често казано все по- рядко го отварям-пак се започна това велико чакане от по 10 мин. минимум на страница. И пак да уточня не агитирам нито плюя някой, не търся предимства или недостатъци - ПРОСТО СПОДЕЛИХ ЧЕ ТУК МИ ХАРЕСВА ПО-ВЕЧЕ ,ИМА ПОВЕЧЕ ПРЕДИМСТВА, ЕКИПЪТ Е ПО-ДОБЪР и че просто съм забелязала затишие-това е. Нищо лично към абсолютно никой. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2010, 15:34:07 » |
Нагоре
|
Аз не разбирам защо трябва непрекъснато да гледате и да сравнявате "тук" и "там". "Там" колкото и неуютно, студено и каквото щете още да е, винаги ще е пълно и предпочитано пред всички останали.Същото се отнася и за бг-мамма.Моя мъж например, дето изобщо не влиза в подобни сайтове за обяви ги нарича всички Продавалниците.Не Домакините или нещо подобно.Чак ми е неудобно и не разбирам защо изобщо трябва да се обсъжда. На който му е по-добре тук, да стои тук и да не наднича там за да обсъжда после тук:) Аз признавам, че тук се реистрирах след като Продавалника затвори и се регистрирах уж за малко докато пак отвори.Но останах наистина страшно изненадана и очарована от отношението и от развитието на това място.Затова и останах и ще остана.И понеже не гоня печалби, предимно пазаря, когато търся нещо конкретно следя обявите и на двете места. Иначе обяви паралелно на няколко места не съм пускала.Ще вземат да ми се зазаписват и ще се видя в чудо от скандалджийки )) Пуснах "там" неща, които тук макар и на символични цени ми се застояха много. И хайде стига вече сме се занимавали с други места.Нека направим така, че това място има друга слава и притежава нещо, което на други места липсва. Хиляди благодарности на админа за приятелското отношение и внимание към всички! Не знам дали осъзнава колко ценно е това;) Много точно Амбьр,точно това исках да кажа и аз,но ме домьрзя да пиша Напьлно те подкрепям,и искам да благодаря на администратори и модератори за тяхното отношение,кьм нас.Едно огромно БЛАГОДАРЯ!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 13, 2010, 18:08:46 » |
Нагоре
|
Ами аз съм там от можеби 2 години,нормално е да не се откажа съвсем.Но честно казано имам 4-5 актуални обяви на кръст,тук имам може би 70-80.Не мисля да напускам нито един сайт,единственият плюс там е,че има хиляди пъти повече потребители и шансовете за продажба са по-големи,да не си кривим душата Тук е по-приветливо,знаеме се(поне като никове),има по-голямо разнообразие.И все пак мисля,че ако тук насъберем толкова много хора,там ще западне.Просто за мен всички стоим там,защото шанса да продадешнещо е много по-голям.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 13, 2010, 19:22:40 » |
Нагоре
|
Ами аз съм там от можеби 2 години,нормално е да не се откажа съвсем.Но честно казано имам 4-5 актуални обяви на кръст,тук имам може би 70-80.Не мисля да напускам нито един сайт,единственият плюс там е,че има хиляди пъти повече потребители и шансовете за продажба са по-големи,да не си кривим душата Тук е по-приветливо,знаеме се(поне като никове),има по-голямо разнообразие.И все пак мисля,че ако тук насъберем толкова много хора,там ще западне.Просто за мен всички стоим там,защото шанса да продадешнещо е много по-голям. Аз пък продавам/разменям повече тук.Не знам защо
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 13, 2010, 19:38:56 » |
Нагоре
|
Браво на теб!Абсолютната истина!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 13, 2010, 21:03:15 » |
Нагоре
|
то и аз не влизам там, защото за пореден път съм бан-ната - 30 дни за обида на модератор
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 13, 2010, 22:08:33 » |
Нагоре
|
то и аз не влизам там, защото за пореден път съм бан-ната - 30 дни за обида на модератор хихихихи, мн ми е познато засега спазвам още добрия тон, но усещам, че скоро ще го наруша. немога да ги дишам ОНИЯ ми ти модки... с 1-2 изключения. даже в предложенията ми за обновяването на сайта, написах да се сменят модераторките с нови БЕЗПРИСТРАСТНИ и ОБЕКТИВНИ! и аз като повечето, тук дишам по-свободно... досега само подкрепа съм срещала от модератори и админ... и съм се стремяла да съм точна и коректна с потребителите, а там сякаш бях черната овца на сайта и кой кво правил, все аз бях виновна!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 13, 2010, 22:25:33 » |
Нагоре
|
то и аз не влизам там, защото за пореден път съм бан-ната - 30 дни за обида на модератор Аз никога не съм имала противоречия с тях, но из форумите им проследявам една постоянна параноя че някой им повишава тон - хората ги питат нормално нещо, те все си внушават, че тон им държим, мене така и в детската градина не са ме строявали Истината е, че мнение там не можеш да имаш, само много потребители Много точно казано И аз съм го забелязала това- Има една приказка ,в случая ще е малко образно и пресилено казано ,но се доближава до случая с мод.. на п.....к ДАЙ НА ГЛУПАКА МАЛКО ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА. Те там се чувстват като незнам как да го кажа ВСЕМОГЪЩИ може би е точна дума.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 13, 2010, 22:29:26 » |
Нагоре
|
Има една модераторка там...няма да и назовавам името, но съм се убедила, че за нея пускането на тема в бг-мамма и модерирането в П....ика са смисъла на живота и и единственото и поле за изява.Така, че не ме очудва настървението и:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 13, 2010, 22:35:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dodkoDD
new user
Неактивен
Публикации: 276
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 13, 2010, 23:12:08 » |
Нагоре
|
...Не карам никого на сила да стои тук, както и не агитирам с разни промоции и награди. Всеки сам избира къде какво да прави. Аз се старая с екипа тук да създадем комфорт за да се чустваме приятно. Предполагам всеки има грижи в реалния живот, но дайте поне в интернет да разтоварварваме поне малко Желая успех на всички и повече усмивки С уважение, Мишо Моите уважения също! Изказвания от сорта " тези, които дойдоха от "там" да си се върнат, а ние "тук"... незнам какво си.. са ми много махленски и дразнят добрия ми вкус. Това с "тези и "онези" ми абсурдно и да го споделям, защото в по-голямата си част потребителите са същите. Много точно е изказването на администратора, че никой няма нужда от допълнителни негативни преживявания в интернет пространството. След последната смяна на модератори в продавалника /знам, че споменавайки името на сайта няма да бъда линчувана/ мястото наистина се превърна в арена за изява на персона с комплекс за малоценност, чието богоизживяване, което няма щастието да прояви в личния си живот насочва в агресивно и обидно поведение за уважаващи себе си личности, каквито са не малка част от потребителите. Това отблъсна доста хора, което е напълно нормално и обяснимо. Да, има много потребители, но няма подход и уважение, което също е много важно, колкото и да са ни боли очите с реплики от сорта " продавалник не е приоритет на администраторите на сайта". Ок, всичко, което се случва трябва да е доброволно и за двете страни и да е приятно, в никакъв случай унизително. Екипът тук просто е усетил това, което му е най-големия плюс. Още веднъж, моите уважения! Умеете да печелите хора!
|
|
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 23:36:07 от dodkoDD »
|
Активен
|
Предимство има за поръчване от повече обяви. Пазарлъците на дребно не ги толерирам и игнорирам. Не искам отрицателни емоции. Ако се забавя с ходене до пощата с два-три дни-не бързайте да нападате, работя, не живея в сайта, което по никакъв начин не ме прави некоректна.
|
|
|
|
|