littlebird
new user
Неактивен
Публикации: 111
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Май 05, 2010, 01:57:07 » |
Нагоре
|
Поздравление за сайта! Време беше за достойна конкуренция на ....... ! Силно се надявам всички да се отнасят коректно и най-вече да не се превърне и тук в лов на вещици, да няма хора, които по цял ден няма какво да правят освен да ровят и да се заяждат с останалите! Още веднъж - успех!
Това все едно съм го писала аз Радвам се, че открих това местенце. Успех!!!
|
|
|
Активен
|
#Коректна съм и очаквам същото от ваша страна!#Не толерирам запис,пращам на първия дал адрес на ЛС#Пощенските са за сметка на купувача#Предварително заплащане#Запазвам си правото, да игнорирам определени потребители# Кутии,пликове и прочие опаковки НЕ плащам!#С предимство за Варна
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #61 -: Май 06, 2010, 14:02:59 » |
Нагоре
|
Всеки път ,като прочета заглавията на разделите и се усмихвам.Особенно но "кипра" и бърборилник ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #62 -: Май 19, 2010, 12:15:15 » |
Нагоре
|
jelaia oggromen yspeh na saita!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Infinity
new user
Неактивен
Публикации: 25
дива и щастлива
|
|
« Отговор #63 -: Май 19, 2010, 13:53:52 » |
Нагоре
|
Аз лично в началото,веднага започнах сравнение с друг сайт , но веднага открих разлликата. Направи ми впечатление отношението на екипа към потребителите - страхотно Дано остане такова, когато потребителите станат 10 000
|
|
« Последна редакция: Май 19, 2010, 13:56:08 от Infinity »
|
Активен
|
Пазя ред 12ч! Изпращам и получавам като МПП! Боклуци не купувам и не продавам! Пощенските за сметка на купувача,ако не сме се разбрали друго! BG40RZBB91554002450600
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #64 -: Май 24, 2010, 08:39:11 » |
Нагоре
|
харесва ми това,че е труден за клюкарене Да висиш и гледаш кой какво написал и т.н. Евала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #65 -: Юни 05, 2010, 18:57:32 » |
Нагоре
|
Да ,харесва ми повече от другия....! Харесва ми това,че поне засега обстановката е тиха и спокойна! Добре е подреден!Успех на сайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #66 -: Юли 03, 2010, 21:57:43 » |
Нагоре
|
супер е сайта аз подканвам от продавалника момичета като го разгледат веднъж и хоп и те тук
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #67 -: Юли 04, 2010, 10:07:56 » |
Нагоре
|
САЙТЪТ Е СТРАХОТЕН!!!НАДЯВАМ СЕ ТУК НАИСТИНА ДА ИМА РАЗБИРАТЕЛСТВО,КОРЕКТНОСТ И ЧИСТИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. ВЯРВАМ,ЧЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА СИ ПОМАГАМЕ,А НЕ ДА ВЪРТИМ ТЪРГОВИЯ. ВСИЧКО ДОБРО И УСПЕХ НА ВСИЧКИ !
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
ice
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #68 -: Юли 04, 2010, 11:44:38 » |
Нагоре
|
и на мен много ми харесв. Всичко е много точно обяснено, и е страшно лесен за работа с него. Дано тука да има повече коректни хора. Браво!
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #69 -: Юли 04, 2010, 13:31:54 » |
Нагоре
|
На мен ми харесва, изглежда добре. Дано се окаже приятно място с коректни и точни хора.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #70 -: Юли 08, 2010, 15:16:23 » |
Нагоре
|
Някакси по-спокоен, по-ведър и приятен. Невероятно се радвам, че го открих! С времето ще се развива, естествено, но ... въпреки всичко е СТРАХОТЕН !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #71 -: Юли 08, 2010, 18:36:36 » |
Нагоре
|
И на мен ми харесва Желая успех на сайта
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #73 -: Юли 09, 2010, 18:56:45 » |
Нагоре
|
Айде,честито за новия облик на сайта. Много е стилен и издържан.Браво на тези,които са го сътворили. Успех в покупките и продажбите на всички мамета и мноооого приятни часове в "БГ Домакиня"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #74 -: Юли 09, 2010, 19:24:53 » |
Нагоре
|
Айде,честито за новия облик на сайта. Много е стилен и издържан.Браво на тези,които са го сътворили. Успех в покупките и продажбите на всички мамета и мноооого приятни часове в "БГ Домакиня"
Още тествам нови кожи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|